Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

custom add this

Image: 
Titel:
CMO Challenges 2017
Body: 

CMO Challenges 2017 er en funktionsbestemt konference, udelukkende for CMOer og marketingansvarlige med budgetansvar og beslutningskompetence.

Hvis du er interesseret i at deltage på konferencen, så send en mail til kursus- og eventchef, Kim Funch, på kaf@markedsforing.dk

Fremtidens CMO er hovedarkitekt for virksomhedens digitale transformation, og skal udvikle den klassiske marketingfunktion til at blive en dynamo for virksomhedens fremtidige vækst.
 
Hvordan skal organisationen struktureres og organiseres? Hvilke kompetencer skal udvikles og hvordan tiltrækker og fastholder man de rette medarbejdere med de rette kompetencer?

På konferencen CMO Challenges 2017 vil en række fremtrædende keynote-speakere og eksperter løfte sløret for de konkrete overvejelser.

Som CMO er du nu ansvarlig for den totale kunderejse - end-to-end, og marketing attribution er dit nye testamente. I et supernova af data skal du som CMO kunne afgøre betydningen og indflydelsen af alle kontaktpunkter på kunderejsen, der fører til den afgørende konvertering. Det gælder alt lige fra et blogindlæg, et banner, en preroll, et affiliate link, en youtube video, en anmeldelse, et like på facebook, etc. Mulighederne er uendelige - både for succes og det modsatte.  
 
På CMO Challenges 2017 vil du:
 • Blive præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/ ansvarlig for marketing, skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed.
 • Høre fremtrædende eksperter, service- og løsningsudbydere og praktikere give deres bud på hvordan marketing skal drive væksten og skabe de unikke kundeoplevelser og fremtidens vinderbrands. 
 • Befinde dig i et eksklusivt netværk af andre marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.

Dansk Markedsføring forbeholder sig retten til at afvise deltagere uden for målgruppen.

Tidspunkt

Onsdag 13. september fra 08.30 - 17.002017-09-13 08:30:002017-09-13 05:00:00Europe/CopenhagenCMO Challenges 2017CMO Challenges 2017 er en funktionsbestemt konference, udelukkende for CMOer og marketingansvarlige med budgetansvar og beslutningskompetence.Hvis du er interesseret i at deltage på konferencen, så send en mail til kursus- og eventchef, Kim Funch, på kaf@markedsforing.dkFremtidens CMO er hovedarkitekt for virksomhedens digitale transformation, og skal udvikle den klassiske marketingfunktion til at blive en dynamo for virksomhedens fremtidige vækst. Hvordan skal organisationen struktureres og organiseres? Hvilke kompetencer skal udvikles og hvordan tiltrækker og fastholder man de rette medarbejdere med de rette kompetencer?På konferencen CMO Challenges 2017 vil en række fremtrædende keynote-speakere og eksperter løfte sløret for de konkrete overvejelser.Som CMO er du nu ansvaTietgensgade 65, København V. Dansk Markedsføring

Kursuspris

 • Medlempris Kr 0,00
  ikke medlemspris Kr 0,00

Kontaktperson

Sted

 • CPH Conference
  Tietgensgade 65, København V.

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring

3 Gode grunde

 1. Du bliver præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/ ansvarlig for marketing, skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed.
 2. Hør fremtrædende eksperter, service- og løsningsudbydere og praktikere give deres bud på, hvordan marketing skal drive væksten og skabe de unikke kundeoplevelser og fremtidens vinderbrands.
 3. Bliv en del af et eksklusivt netværk af andre marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.

Relaterede artikler