Lørdag 25. oktober 2014
 • 24. okt 14 Bureauer

  Her er årets bedste reklamefilm

  Bestseller-brandet Jack & Jones Premium var den store vinder, da årets bedste danske reklamefilm blev hædret fredag aften ved The True Award-showet. ”Made from Cool”-filmene kreeret af &Co og Bacon løb som ventet med det meste, men også andre gjorde sig bemærkede. Se alle vinderfilmene her.

  læs mere
 • 24. okt 14 Bureauer

  PR-tigeren: Her er shortlisten

  Public Relations Branchen uddeler igen i år PR-Tigeren, og nu har juryen fundet frem til 15 finalister blandt de 42 indsendte arbejder. Se de nominerede her.

  læs mere
 • 23. okt 14 Bureauer

  In2Media ud af DONG-pitch

  DONG Energy er gået til markedet med et lille budget på 3-5 mio. kr., der desuden er splittet til atomer. Det giver ingen mening for hverken DONG eller bureauerne, siger Thomas Vejlemand. Derfor trækker han In2Media ud af pitchen.

  læs mere
 • 23. okt 14 Bureauer

  Svensk bureau rykker til DK

  Den danske venturefond Seed Capital har investeret et millionbeløb i det svenske influencer marketing-bureau Tailify, der i den forbindelse rykker teltpælene op og flytter til København.

  læs mere
 • 22. okt 14 Bureauer

  Bureau dropper Royal Unibrew

  Uenighed om ambitionsniveauet på den digitale Tak Rock-platform får nu bureauet Stupid Studio til at opsige et femårigt samarbejde med Royal Unibrew. ”Helt udramatisk”, lyder det fra parterne.

  læs mere
 • 22. okt 14 Bureauer

  Annonce-pilen peger nedad

  Markant vækst i brugen af digitale medier har ikke været nok til at rette op på et fald i den samlede annonceomsætning i årets første tre kvartaler, viser Kreativitet & Kommunikations Mediaindex.

  læs mere

Sider