Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • IUM opruster i Aarhus

  Mediabureauet IUM styrker ressourcerne på Aarhus-kontoret med en ny Head of Digital Accounts. Han kommer senest fra en stilling som Senior Digital Planner hos MEC.

  11. juli 2016
 • Så kan blækket godt tørre

  I juni annoncerede bureaugruppen Dentsu Aegis Network, at man havde købt det integrerede dialog- og webbureau Magnetix. Nu har konkurrencemyndighederne godkendt handlen.

  08. juli 2016
 • Nu skal du lytte til Ogilvy

  Det globale reklamenetværk Ogilvy ligger inde med oceaner af aktuel, international viden om branding, marketing og kommunikation. Det her Ogilvy i Danmark nu taget konsekvensen af med en podcast, henvendt til marketing- og kommunikationsfolk på højeste niveau. Lyt med her.

  08. juli 2016
 • Bureau får (næsten) nyt navn

  Det prisbelønnede kommunikations- og designbureau CZOO vender tilbage til det, der oprindelig lå i navnet CZOO - nemlig Creative ZOO - og lancerer samtidig en ny visuel identitet.

  08. juli 2016
 • Tivoli vælger nyt mediebureau

  Efter at have talt med en række bureauer har Tivoli valgt nyt mediebureau - og det betyder farvel til MEC.

  07. juli 2016
 • Fire nye profiler til Creuna

  Det digitale bureau Creuna styrker sine to danske afdelinger med tilsammen fire nye ansigter: To i Aarhus og to i København. De er hentet fra henholdsvis Peytz & Co, det tidligere ProPeople, DTU Business og Mjølner Informatics.

  04. juli 2016
 • Stor nordisk skalp til DDB

  Elkjøp-kæden, der bl.a. rummer Elgiganten, har valgt DDB som bureau i hele Norden. DDB Copenhagen kommer til at indgå i et nyt nordisk team på kunden og får desuden ansvar for at arbejde med Elgiganten på taktisk niveau.

  01. juli 2016
 • Fritz Hansen vælger digi-bureau

  Republic of Fritz Hansen, møbelproducenten bag en perlerække af danske designklassikere, har indgået samarbejde med et digitalt bureau, der skal udvikle nyt website og eCommerce platform.

  30. juni 2016
 • Nordjysk bureau tjener kassen

  Trods brud med storkunde og etablering af et nyt kontor i Dubai landede det nordjyske bureau AM Sales & Marketing med 50 medarbejdere et pænt millionoverskud i 2015.

  29. juni 2016
 • Dansk bureau tror på Norge

  Reputation management-bureauet Atak, der tidligere på året lancerede en shitstorm-forsikring i samarbejde med Topdanmark, udvider nu aktiviteterne til Norge.

  29. juni 2016