Søndag 31. august 2014
 • 28. aug 14 Bureauer

  Danskere bag global kampagne

  Den globale medicinalvirksomhed Actavis har haft så stor succes med Nørgaard Mikkelsen danske indsats, at det fynske bureau nu skal løfte subbrandet Lactocare ud på 20 markeder.

  læs mere
 • 25. aug 14 Bureauer

  Analyse: 2013 var et mellemår

  Indtjeningen i bureaubranchen var stort set uændret fra 2012 til 2013. De digitale bureauer voksede mest, men ikke alle var lige gode til at tjene penge, viser Dansk Brancheanalyses store årlige rapport.

  læs mere
 • 25. aug 14 Bureauer

  Medicinalkæmpe vælger bureau

  PR-bureauet Kasters skal fremover være lead-bureau for den britiske medicinal-gigant GSK’s kommunikationsaktiviteter i Danmark. De er professionelle, og som os lægger de stor vægt på etikken i kommunikationsarbejdet, siger GSK’s kommunikationschef.

  læs mere
 • 22. aug 14 Bureauer

  Kommer outdoor snart?

  Det gør outdoor i den grad, mener Henrik Sørensen. Globalt vokser mediet, især den digitaliserede del, og når annoncørerne opdager værdien af kommunikation, forbrugerne stort set ikke kan undgå, vil outdoor vokse igen i Danmark

  læs mere
 • 21. aug 14 Bureauer

  Danskere med luft under vingerne

  Det danske produktionsselskab U Itch I Scratch nyder i øjeblikket stor international bevågenhed, bl.a. takket være en sikkerhedsfilm for United Arlines.

  læs mere
 • 21. aug 14 Bureauer

  Sofasucces vælger bureau

  Den unge, danske vækstvirksomhed Sofakompagniet har valgt rådgivningsbureauet LEAD til at stå for sin markedsføring. Indsatserne fokuseres omkring PR og sociale medier.

  læs mere

Sider