Lørdag 20. december 2014
 • 19. dec 14 Bureauer

  Bureau sælger produktionshus

  Reklamebureauet We Love People har skilt WLP Productions ud og solgt selskabet til de tre kvinder, der har stået i spidsen for det gennem cirka tre år. Det nye produktionsselskab har fået navnet MADE BY US.

  læs mere
 • 19. dec 14 Bureauer

  Alkohol styrker kreativiteten...

  Reklamebureauet CP+B i København har sammen med et lokalt bryggeri fremstillet en India Pale Ale med titlen ”The Problem Solver”. Oprindelig var det bare en gimmick, men nu er øllet blevet til årets julegave fra bureauet i hele Skandinavien - og i 2015 lanceres et nyt kreativt initiativ: ”The Problem Solvers Club”.

  læs mere
 • 18. dec 14 Bureauer

  Ny modebutik til UncleGrey

  UncleGrey er valgt som nyt bureau for online modebutikken Miinto.dk, der skruer massivt op for marketingindsatsen og bl.a. lancerer nyt filmunivers, som bliver eksekveret på landsdækkende tv og på nettet. I går sagde bureauet i øvrigt farvel til konkurrenten Stylepit.

  læs mere
 • 17. dec 14 Bureauer

  UncleGrey dropper Stylepit

  Det prisvindende bureausamarbejde mellem UncleGrey og Stylepit er slut. UncleGrey bekræfter, at bureauet har opsagt samarbejdet.

  læs mere
 • 17. dec 14 Bureauer

  IUM vinder storkunde

  Efter en omfattende pitch, har Bosch Siemens Home Appliances valgt mediabureauet IUM på syv markeder - nærmere bestemt i Norden og Baltikum.

  læs mere
 • 17. dec 14 Bureauer

  Kanon-regnskab fra envision

  Det jyske bureau-lokomotiv envision er på gaden med en bundlinje på over 15 mio. kr. De 142 ansatte har knoklet hårdt for et formidabelt resultat, som chefen Mona Juul kalder for ”et flot resultat.”

  læs mere

Sider