Søndag 26. juni 2016
 • 23. jun 16 Bureauer

  Danskere hjælper spilgigant

  Den danskfødte og i dag globale spiludviklingsplaform Unity har indledt et samarbejde med det danske bureau Loft37, som bl.a. har hjulpet Unity med en af verdens største konferencer for spiludviklere, Unite.

  læs mere
 • 23. jun 16 Bureauer

  Kalkuleret million-underskud

  Det relativt nye selskab Blackwood Seven kom ud af 2015 med et underskud på over 30 mio. kr. ”Det er helt efter planen, og vi er på budget,” siger Thomas Bertelsen, der var med til at stifte selskabet i 2013.

  læs mere
 • 22. jun 16 Bureauer

  EDC vælger Facebook-partner

  EDC–gruppen har valgt et PR-bureau til at udforme og eksekvere en ny strategi for kædens 230 lokale kontorer på Facebook. Valget faldt på Kompas Kommunikation.

  læs mere
 • 20. jun 16 Bureauer

  Kontrapunkt opruster kreativt

  Design- og brandingbureauet Kontrapunkt sætter turbo på kreativiteten og henter en erfaren profil ind som ny Creative Director. Han har tidligere været hos bl.a. Vertic, Make og Hello Group.

  læs mere
 • 20. jun 16 Bureauer

  Aarhus-bureau scorer Hummel

  Sports- og modebrandet Hummel har egentlig ikke tradition for at have en fast bureaupartner. Men et ønske om forsat vækst og en generobring af fodboldmarkedet har ført til, at man nu har besluttet at invitere et bureau med om bord.

  læs mere
 • 17. jun 16 Bureauer

  Netto og Brandhouse skilles

  Det er sjældent, ægteskaber opløses i mindelighed, men det sker i dette tilfælde, hvor Netto og Brandhouse efter otte års kreativt samliv går hver til sidst.

  læs mere

Sider