Fredag 31. oktober 2014
 • 31. okt 14 Bureauer

  Zupa køber sig fri af Recommended

  Samtidig fusionerer Recommended i Aarhus med Kernel Simpatico til fullservice-bureauet SPRING med 115 medarbejdere. ”Skilsmissen og den nye fusion er lykkelig,” siger Poul Kjersgaard Nielsen, bestyrelsesformand i NP3.

  læs mere
 • 30. okt 14 Bureauer

  Ungt bureau satser på hands-on

  Annoncørernes stigende fokus på at tænke hjælpsomhed og service ind i markedsføringen - og en erkendelse af, at der er grænser for, hvad man kan opnå med ord og billeder - inspirererede to rutinerede bureaufolk til at åbne deres eget bureau. Et af bureauets projekter er nomineret til en AEA.

  læs mere
 • 30. okt 14 Bureauer

  Aarhusiansk bureau åbner i KBH

  Endnu et aarhusiansk bureau åbner en afdeling i København. Det drejer sig om det digitale bureau Novicell, der har hyret en erfaren websvarlig fra Kilroy til at stå i spidsen for københavnerkontoret.

  læs mere
 • 30. okt 14 Bureauer

  E-types: Nu med reklamefilm

  Design- og brandbureauet e-Types har kreeret visuel identitet og lanceringskampagne for Wimps nye musiktjeneste, Tidal. Bureauet har også instrueret og produceret en Tidal-film.

  læs mere
 • 29. okt 14 Bureauer

  Kampagne søger ingeniører

  Ny kampagne skal få danskere til at ændre opfattelse af ingeniørfaget. En række reklamefilm, som portrætterer unge autentiske ingeniører, skal få flere danskere til at uddanne sig til ingeniører. Bag kampagnen står bureauet BOCCA

  læs mere
 • 29. okt 14 Bureauer

  Sådan udveksles kreative ideer

  Havas står bag nyt tiltag som skal frem udvekslingen af ​​idéer på tværs af bureaunetværket. 20 medarbejdere bliver sendt rundt mellem bureauernes kontorer i New York, London og Paris og skal dele deres erfaringer via blogindlæg og sociale medier.

  læs mere

Sider