Torsdag 2. juli 2015
 • 02. jul 15 Bureauer

  Reklamepris holder pause

  Jyllands-Posten, der siden 1971 har hædret Danmarks bedste printannoncer ved Auroraprisen, holder pause med prisen i år. ”Skal relanceres i en ny og stærkere udgave”, lyder det fra avisen.

  læs mere
 • 02. jul 15 Bureauer

  116 dyster om Rambukken

  Det er snart tid til Mediedagen, hvor årets ni Rambuk-priser uddeles. 116 arbejder er med i kampen, og et bredt ud snit af landets mediabureauer deltager.

  læs mere
 • 02. jul 15 Bureauer

  Bureauer i nordisk alliance

  Kommunikationsbureauerne Spalt PR og Coast Communication har indgået ny strategisk alliance. Det betyder, at bureauerne fremover bliver styrket på tværs af de nordiske lande.

  læs mere
 • 01. jul 15 Bureauer

  Bureau vinder analyse-opgave

  Mindshare har vundet Kulturstyrelsens frivillige udbud om en undersøgelse af danskernes nyhedsforbrug. Mindshare har sammen med Kim Angel vundet opgaven i konkurrence med RUC, IT-Universitetet og DMJX.

  læs mere
 • 01. jul 15 Bureauer

  To bureauer smelter sammen

  Et af Danmarks større SEO-bureauer, OnlinePartners fra Kolding, køber det aarhusianske content bureau Flere Kunder. ”Et naturligt træk i den aktuelle konsolidering på bureaumarkedet,” lyder det fra sælgeren.

  læs mere
 • 01. jul 15 Bureauer

  Cykelshop-kæde vælger bureau

  Fri Bikeshop har indgået samarbejde med Nørgård Mikkelsen. Målet er bureauet skal udfordre cykel-kæden ”på næsten alt”, lyder det fra kædens adm. direktør.

  læs mere

Sider