Onsdag 2. september 2015
 • 02. sep 15 Bureauer

  Marvelous bliver nordisk

  Mediabrands’ danske digitale reklamebureau Marvelous udrulles som en nordisk bureaugruppe – og bureauets danske direktør får fremover titel af nordisk direktør.

  læs mere
 • 01. sep 15 Bureauer

  Et tungt nyrehug til branchen

  KLUMME: I ”Kejserens nye reklameklæder” stiller tre bureauprofiler en diagnose over bureaubranchen, og det er godt. Men linjerne skal trækkes endnu skarpere op, mener Poul Mikkelsen i dagens klumme. Og der er i øvrigt ikke sket ret meget nyt, bortset fra tomme buzzwords.

  læs mere
 • 01. sep 15 Bureauer

  Dansk look til arabisk sports-TV

  Da sportskanalen AD Sports TV - der hører hjemme i De Forenede Arabiske Emirater - skulle relanceres, tog et kreativt Dubai-bureau fat i danske Frame.dk. Se resultatet af samarbejdet her.

  læs mere
 • 01. sep 15 Bureauer

  Marketing snubler over content

  Er vi gode nok til at skabe, udvikle og integrere content i marketing? Nej, mener Jesper Laursen fra Brand Movers, der til gengæld beder om hjælp til at udforske området.

  læs mere
 • 01. sep 15 Bureauer

  Marketingchef skifter side

  Coops koncernmarketingchef tager et af de berømte hop over på ”den anden side” og bliver direktør for bureauaktiviteterne hos kommunikationshuset Cool Gray.

  læs mere
 • 31. aug 15 Bureauer

  Ny topkreativ til Republica

  Susanne Lund staffer sit team op med kreative muskler. Det er sydafrikaneren Clare McNally, der skal være kreativ direktør hos Republica, og hun ankommer med en del Cannes Lions-hæder og D&AD priser i trofæ-skabet.


  læs mere

Sider