Torsdag 26. november 2015
 • 25. nov 15 Bureauer

  Sportskæde vælger nyt bureau

  En af Danmarks største sportskæder, Sportmaster, skifter ud blandt sine bureauer. Det drejer sig om mediabureauet, og valget betyder et farvel til den hidtidige samarbejdspartner Carat.

  læs mere
 • 25. nov 15 Bureauer

  Begynd med VW-modellen

  Det kinesiske marked ser kaotisk ud. Andre sociale medier, mærkelige tegn og voldsom konkurrence. Men det behøver ikke skræmme selv små og mellemstore danske virksomheder, mener de hos Mensch.

  læs mere
 • 20. nov 15 Bureauer

  Content-bureau opruster igen

  Content Marketing-bureauet Brand Movers fortsætter væksten og udvider med ny direktør, der får ansvaret for salg og den daglige drift af bureauet.

  læs mere
 • 19. nov 15 Bureauer

  Bureauerne bløder videre

  Nettoomsætningen blandt 1.187 danske reklamebureauer faldt med 10,7 pct. i 2014, mens det primære resultat styrtdykkede med 15,3 pct. Der er dog tegn på, at det bliver bedre i år, lyder det fra Grakom, der står bag ny analyse.

  læs mere
 • 16. nov 15 Bureauer

  Berlingske fastholder bureau

  På en dag hvor massive besparelser, 64 fyringer og lukning af bl.a. BNB og bite.dk er blevet annonceret af Berlingske Media, er der godt nyt fra koncernens reklamebureau Marketsquare.

  læs mere
 • 16. nov 15 Bureauer

  Klasselotteriet vælger bureau

  Fem bureauer afgav tilbud under EU-udbuddet om Klasselotteriets mediabudget, og nu er det besluttet, hvem der skal afløse BNP. Klasselotteriets mediebudget forventes i det kommende år at blive 14 mio. kroner incl. moms.

  læs mere

Sider