Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Design-bureau går teatervejen

  Når det svenske nationalteater, Dramaten, til januar opsætter Linklaters klassiker “The Wind on the Moon”, er det et dansk designbureau, der har skabt de over 40 animerede scener, som de medvirkende skal interagere med under stykket.

  27. oktober 2016
 • Socialdemokratiet vælger bureau

  Det store såkaldte arbejderparti har valgt en tung kreativ rådgiver, nemlig Another. ”Another skilte sig ud kreativt og strategisk. Desuden stillede de med et hold, der har bidraget positivt til vores samlede afgørelse,” lyder det fra partiets souchef.

  27. oktober 2016
 • Venstre skifter mediebureau

  Efter samråd med sit reklamebureau, Hjaltelin Stahl, har partiet Venstre valgt at skifte mediebureau fra MEC til Orchestra.

  25. oktober 2016
 • Magten tilbage til marketing

  En ung dansk virksomhed flytter magten tilbage til marketing ved at levere værktøjer, der minimerer marketings spild af kroner.

  25. oktober 2016
 • Disruption i digital-bureauer?

  Husker digitale bureauer at kigge indad? Er de opmærksomme på de nye teknologiske platforme, der strømmer frem og kan overhale bureauerne indenom, hvis de ikke er opmærksomme?

  24. oktober 2016
 • Byt overskudslager til marketing

  Hvorfor have et dyrt varelager stående og samle støv? ”Vi køber gerne dit gamle varelager og bytter det til marketing i udvalgte medier,” lyder det fra Orion Worldwide.

  21. oktober 2016
 • Det går jo Very godt

  De danske guldvindere fra årets Cannes Lions, Very Agency, kommer ud med et nydeligt regnskab. 1,6 mio. kr. på bunden er blevet til 1,7 mio. kr., toplinjen er vokset med seks pct., og et opkøb i Oslo i januar styrker kompetencerne.

  21. oktober 2016
 • Danske bureauer i udbuds-opløb

  34 ansøgninger fra bureauer og konsortier fik Nordisk Ministerråd på EU-udbuddet ”Branding of the Nordics”. Fem af dem er nu valgt ud til at give tilbud på opgaven - og der er flere danske navne blandt finalisterne.

  20. oktober 2016
 • Insourcing presser bureauerne

  Er inhouse-bureauer den næste udfordring for danske reklamebureauer? Ja, men på en god måde, mener Kent Thomsen fra LEGO's inhouse-bureau, og han fortæller om de mange gode grunde til, hvorfor virksomheder i stigende grad insourcer kreative kompetencer.

  19. oktober 2016
 • Flyvende start for nyt bureau

  På lige over fire måneder har det nystartede reklamebureau Gotcha fået en fin tilgang af kunder og medarbejdere. Parallelt med den stærke forretningsmæssige udvikling har bureauet høstet hele 13 nomineringer til awardshowet ”Årets Brøl”.

  19. oktober 2016