Lørdag 30. maj 2015
 • 29. maj 15 Bureauer

  Godt & skidt bureauregnskab

  Ogilvys og McCanns danske divisioner har afleveret 2014-regnskaber. Det ene er positivt med over syv mio. kr., mens det andet er negativt med mere end 10 mio. kr.

  læs mere
 • 29. maj 15 Bureauer

  LEAD vokser videre

  Det ikke længere så lille bureau LEAD er vokset ud af lokalerne i Rosenborggade og flytter ud til 550 kvadratmeter under Irma-hønen på Nørrebro. Med sig har bureauet endnu et positivt regnskab og udsigten til at vokse med 25 procent i 2015.

  læs mere
 • 29. maj 15 Bureauer

  Kvik skifter mediebureau

  Kvik, en af landets største køkkenkæder, har efter en pitch fundet en ny bureaupartner til at håndtere selskabets europæiske mediebudget. Læs her, hvem valget faldt på.

  læs mere
 • 28. maj 15 Bureauer

  50 mio. til dansk mediebureau

  Det danske mediebureau Blackwood Seven, der rummer tunge profiler fra såvel den digitale som traditionelle reklamebranche herhjemme, går nu ind på det tyske marked. Virksomheden har samtidig rejst 50 mio. kr. i ny kapital.

  læs mere
 • 27. maj 15 Bureauer

  UncleGrey tjener penge

  UncleGrey har knoklet 10 år for at vende skuden og det er lykkes. 3,2 mio. kr. på bunden lyder ikke af meget, men det er 10 år siden tallene har været sorte, og med en forstærkning af Thomas Ilum som kreativ direktør er bureauet på rette vej.

  læs mere
 • 26. maj 15 Bureauer

  En skovl er en skovl

  Hvem vil arbejde med reklame? Nej vel, puha, det vil intet moderne menneske? ”Jo, det vil vi da godt,” siger Bjarne Spellerberg, der sammen med Peter Boye er kommet godt i gang efter et år i et oprørt marked.

  læs mere

Sider