Torsdag 5. maj 2016
 • 03. maj 16 Bureauer

  Nørgård Mikkelsen er flyvende

  Nørgård Mikkelsen styrkede i 2015 kerneforretningen, blandt andet via pæn vækst hos bureauets Københavner-kontor. Forventningen er både vækst og øget indtjening i 2016. “Tilfredsstillende,” siger Erik Laumand.

  læs mere
 • 02. maj 16 Bureauer

  Peytz & Co køber start up

  Peytz & Co har købt et lille digitalt bureau, der har formået at få store internationale kunder. Bureauet har særlig kompetence inden for ”Internet of things”.

  læs mere
 • 02. maj 16 Bureauer

  Havas forstærker holdet

  Den nye CEO for Havas Worldwide, Johnny Twile, styrker sin organisation med tre nye ansættelser.

  læs mere
 • 02. maj 16 Bureauer

  Nyt activation-bureau i Aegis

  Det globale Dentsu Aegis-netværk fornyr ydelserne. MKTG erstatter PosterscopeLive og tilfører Dentsu Aegis en betydelig større rækkevidde via et af verdens største activation-netværk, nemlig MKTG-gruppen.

  læs mere
 • 02. maj 16 Bureauer

  Bureau får ny kreativ direktør

  Reklamebureauet Liquidminds har gang i butikken, og nu kommer en ny kreativ direktør til. Han kommer fra Lowe & Friends og bliver også en del af bureauets ledelse.

  læs mere
 • 28. apr 16 Bureauer

  Umwelt vinder globalt budget

  Junckers vil tilbage på sporet efter nogle hårde år, og et element i offensiven er en digital satsning. Umwelt er valgt som partner på opgaven, fordi ”de præsenterede os for både et kreativt oplæg og en stærk digital handlingsplan,” siger Peter Eriksen fra Junckers.

  læs mere

Sider