Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Egmont på bureau-indkøb igen

  Egmont Publishing køber en stor del af et svensk bureau med 60 medarbejdere, og fortsætter dermed sin strategi med at investere i virksomheder inden for digital marketing og kommunikation.

  01. december 2016
 • Agency Spring vejrer forår

  Som en fugl Phønix er Agency Spring dukket frem fra asken og er igen flyveklar. Det meste af gælden er væk, og der er sorte tal på bundlinjen. ”Det er svært at være pessimist,” siger Albert Funder.

  01. december 2016
 • Loyalitetsbureau er i hopla

  Loyalitetsbureauet Kaplan er i topform herhjemme. Det skyldes bl.a. en række nye kunder, og evnen til at omfavne kunderne såvel strategisk som teknologisk, vurderer direktøren.

  01. december 2016
 • Vi skal have råd til at påvirke

  Kommunikationsbureauet København er tilbage på den ”rigtige” indtjening, nemlig en tilstrækkelig bundlinje til at tænke langsigtet på at ændre samfundet til det bedre, siger Sune Bang.

  01. december 2016
 • Vice udvider bureau-butikken

  Vice Media Scandinavia mærker øget efterspørgsel på kreative, tværnordiske leverancer, så nu udvider mediehuset igen. Denne gang med nyt kontor i Oslo, som i første omgang vil have fokus på Virtue - Vices in-house kreative bureau.

  30. november 2016
 • Nyt design til designcenter

  Dansk Design Center har fået ny visuel identitet og ny digital platform. To bureauer, WAAITT (We Are All In This Together) og B14, står bag det nye look.

  29. november 2016
 • In2media og BABY flytter sammen

  De to adskilte bureauer, det digitale In2media og reklamebureauet BABY, der er født digitalt, er flyttet tættere sammen og leverer rekord resultat. Det samme gør det tredje ben i alliancen, det digitale bureau Insilico.

  29. november 2016
 • Klausen + Partners i hopla

  Det blev til hele to priser ved B2B Awards i London for danske Klausen + Partners. En vinder i ”Best Lead Generation” og en runner-up i ”Best Use of Direct Mail. Et salgsløft på 240 pct. kan vel ikke tage fejl?

  28. november 2016
 • Magnetix åbner i Aarhus

  Dentsu Aegis Network har vokseværk i Aarhus. Kontoret nærmer sig de 100 ansatte, og nu åbner bureaugruppens nye familiemedlem, Magnetix, også kontor i den jyske hovedstad. Ambitionen er 20-25 medarbejdere inden udgangen af 2017 - ny direktør ventes på plads om få uger.

  25. november 2016
 • Creuna samler ledelsen

  De dygtige Creuna-folk i Aarhus får nu et direkte skulderklap af koncernledelsen ved at blive de reelt styrende for hele det digitale konsulenthus i Danmark. Ledelsen i København afskediges i samme øvelse.

  24. november 2016