Onsdag 2. december 2015
 • 01. dec 15 Bureauer

  Bureau rebrander DONG-firma

  Til april kommer DONG Energy Eldistribution til at hedde Radius Elnet. Design- og brandbureauet Kontrapunkt har udviklet alt fra det nye navn til brandstrategi og visuel identitet.

  læs mere
 • 01. dec 15 Bureauer

  Ungt bureau satser på film

  Det knapt to år gamle kommunikationsbureau Friday satser nu på at gøre video og film til en integreret del af sine ydelser. Til at lede den nye afdeling er ansat en uddannet tv-journalist, der hidtil har arbejdet som selvstændig filmproducent og kommunikationsrådgiver.

  læs mere
 • 01. dec 15 Bureauer

  Miljøstyrelsen har valgt bureau

  Miljøstyrelsen havde indbudt 13 bureauer til at byde ind på en national informationskampagne om skrotning af brændeovne. Tre blev prækvalificerede, og nu er vinderen fundet.

  læs mere
 • 30. nov 15 Bureauer

  TV 2 går efter brede brands

  Med omstillingen fra TRP’er til CPM’er ønsker TV 2 at lokke virksomheder med brede målgrupper ind på hovedkanalen. For mediabureauerne betyder den nye formel blot lidt mere arbejde. De afregner alligevel i TRP’er over for deres kunder.

  læs mere
 • 30. nov 15 Bureauer

  Nyt bureau-parløb på plads

  Efter en række fælles projekter udvider Advance og Responsive nu samarbejdet. Advance køber sig ind i Responsive, som til årsskiftet flytter ind med 20 mand på Advances adresse. De to bureauer fortsætter dog som selvstændige brands.

  læs mere
 • 30. nov 15 Bureauer

  Egmont køber sig ind i bureau

  Mediehuset Egmont Publishing opruster på content marketing og køber sig ind i social marketing-bureauet Patchwork.

  læs mere

Sider