Lørdag 22. november 2014
 • 20. nov 14 Bureauer

  Tre gange dansk guld ved Epica

  Danske reklamebureauer klarede sig atter fornemt ved de internationale Epica Awards, hvor de ypperligste arbejder inden for kreativ kommunikation hyldes. Tre gange guld, en enkelt sølv og fem gange bronze blev det til fordelt på fire bureauer.

  læs mere
 • 20. nov 14 Bureauer

  Nyt bureau til Øresundsbroen

  DDB Copenhagen skal i samarbejde med DDB Göteborg fremover hjælpe Øresundsbroen med markedsføringen i Danmark og Sverige.

  læs mere
 • 20. nov 14 Bureauer

  Visa vælger nyt bureau

  Visa Europe har netop valgt nyt PR- og kommunikationsbureau i Danmark. Fremover er det Communiqué, som skal bistå en af verdens førende betalingskortudbydere med PR og kommunikation i Danmark.

  læs mere
 • 20. nov 14 Bureauer

  Aller Media vælger nyt bureau

  Efter en bureaukonkurrence med fire deltagere har Aller Media valgt Carat som nyt mediebureau. Dermed siger Aller farvel til et mangeårigt samarbejde med MediaCom.

  læs mere
 • 19. nov 14 Bureauer

  Danske filmfolk i fint selskab

  Den norske instruktør Morten Tyldum, som er i stald hos det danske produktionsselskab U Itch I Scratch, er blevet hædret med en pris ved The Hollywood Film Award.

  læs mere
 • 19. nov 14 Bureauer

  Klausen + Partners eksploderer

  Det går godt for dialog-specialisterne hos Klausen + Partners. Johnson & Johnson er netop føjet til kundelisten, og fem nye er ansat, alle med snuden i det digitale spor,. ”Kunderne efterspørger netop digitale kompetencer, og det ønske imødekommer vi,” siger Hans-Henrik Søndersted-Olsen.

  læs mere

Sider