Onsdag 16. april 2014

Søgefelt

Bates skifter ledelse

13. dec 13 Bureauer Skrevet af Christian W. Larsen
0

Knap et års strategi-arbejde kulminerer i dag med, at Bates Y&R gennemfører et generationsskifte. Den gamle ledelse træder tilbage, og en ny tre mands direktion træder til. Thomas Brandt, Susanne Lund og en endnu ikke fundet kreativ chef udgør den nye daglige ledelse.

Efter knap 16 år som adm. direktør hos Bates Y&R flytter Jacob Hastedt fokus og bliver arbejdende bestyrelsesformand. Samtidig træder Michael Knudsen og Ib Borup ud af direktionen og fortsætter på bureauet som henholdsvis client service director og creative executive. Alle tre er partnere i bureauet, og det fortsætter de med at være.

Ny adm. direktør bliver Thomas Brandt, mens Susanne Lund indtræder i direktionen som strategisk direktør. De to er på jagt efter det tredje ben i den daglige ledelse, og det skal være en kreativ direktør.

– Det haster ikke med at udpege det nye direktionsmedlem. Vi har tid til at vente på den rigtige. I øvrigt arbejder Ib Borup videre, og hans kreative evner vil vi bestemt ikke undvære, siger Thomas Brandt.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.