I denne uge flokkes modeinteresserede fra hele verden i København for at se, hvad de forskellige modebrands har at byde på næste år.

Det kaldes også Spring/Summer 2018-kollektioner, og i dag har to spritnye Spring/Summer (altså bureauet) kunder shows ved Copenhagen Fashion Week.

Det drejer sig om Stine Goya og By Malene Birger, som det kreative digitale bureau her efter sommerferien har startet web-projekter op sammen med.

Dermed kan bureauet, der bl.a. kan skrive American Express og B&O Play på kundelisten, føje endnu to internationalt orienterede danske kunder til porteføljen.

- Spring/Summer har som bureau originalt afsæt i mode- og livsstilsverdenen, og det er også derfra vores navn kommer, siger Pelle Martin, der er stifter, partner og Creative Director i bureauet.

- Vi glæder os til at udnytte nogle af vores spidskompetencer inden for stærke brandoplevelser og effektiv e-commerce for disse to i forvejen meget stærke fashion brands, fortsætter han.

Til den modeinteresserede kan det i øvrigt oplyses, at By Malene Birger afholder deres show klokken 12 i dag, mens Stine Goya viser sin Spring/Summer 2018-kollektion frem til verden klokken 17.