Fra 1. februar er kundelisten og medarbejderstaben blevet udvidet hos et af Danmarks største kommunikationsbureauer, PrimeTime.

Virksomheden har nemlig overtaget aktiviteterne i to af branchens mindre, specialiserede bureauer, Capital Relations og Text100 Danmark.

Ifølge Peter Sterup, adm. direktør i PrimeTime, øger opkøbet medarbejderstaben med fire personer, mens bruttoavancen forventes at øges med et sted mellem fem og seks mio. kr.

PrimeTime havde i seneste offentliggjorte regnskab – 2014/2015 – en bruttofortjeneste på 14,6 mio. kr.

Stærke på IKT og finansstof

- Aftalerne med Text100 og Capital Relations bidrager til to områder – IKT og finansiel kommunikation – hvor vi de seneste år har fået stadig flere kompetencer og mere forretning. Nu udbygger vi den position, hvilket hele tiden har været ambitionen, siger Peter Sterup, der kan fortælle, at parterne ikke ønsker at oplyse købssummen.

Hos en af aftaleparterne, Capital Relations, er man godt tilfreds, og det samme gælder hos Text100, der altså ikke længere vil have en særskilt dansk afdeling, som også venter sig meget af samarbejdet.

Text100 er især specialiseret inden for IT og vandt i 2015 prisen som ”Global Technology Agency of the Year” ved Sabre Awards.

- Vi havde kig på flere bureauer i Danmark til at overtage vores danske aktiviteter, men valgte PrimeTime, fordi det er en virksomhed med specialister inden for alle områder af kommunikationsfaget, siger Annika Jungeteg-Falkman, managing director, Text100 Stockholm.

Aftalerne er begge trådt i kraft den 1. februar 2016 og ændrer ikke på hverken ejer- eller ledelsesstruktur i PrimeTime.