Mandag 27. juni 2016

Danske Spil vælger nyt bureau

08. jan 13 Bureauer Skrevet af Christian W. Larsen
0

Danske Licens Spil A/S, et af to selskaber under Danske Spil, afsluttede lige inden jul en lukket bureaukonkurrence om sit samlede budget på alle CRM aktiviteter på tværs af alle produkt- og kundetyper. Fire bureauer var inviteret, og RelationshusetGekko vandt.

Danske Licens Spil A/S har siden liberaliseringen haft voldsomt vind i sejlene. På spørgsmålet om hvorvidt indtrængen fra internationale spillere ville få negative konsekvenser for Danske Spil, er svaret nej.

Tværtimod har den øgede aktivitet i markedet og de nye spil bidraget til vækst hos Danske Licens Spil, som i 2012 sikrede sig afgørende markedsandele på stort set alle spil i porteføljen.

Successen er bl.a. skabt gennem en produktudvikling i høj kadence og effektive lanceringskampagner.

En stor del af omsætningen kommer fra detailleddet, hvor forhandlere over hele landet sikrer et salg af lodder og kuponer. Sådan vil det fortsat være, men vi vil også se at flere og flere spillere vil vælge at spille online eller både-og.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.