Da årets e-handelspriser blev uddelt onsdag aften i sidste uge, kunne det digitale konsulenthus Novicell drage hjem til Aarhus som vinder af intet mindre end to af de store priser.

Prisen for årets bedste nye e-handelsvirksomhed gik således til Novicells kunde Power, der især høstede ros for sit gennemførte omnichannel-univers.

Og senere på aftenen kunne Novicells kunde Cykelpartner for andet år i træk lade sig hylde som brugernes favorit. 

- Det er et meget stort skulderklap til det arbejde, som vores konsulenter har lavet i samarbejde med vores kunder. Det er klart, at en pris ikke ændrer på, at det er nogle helt fantastiske løsninger, der er blevet skabt – men det er naturligvis en meget stor anerkendelse, som fortæller os, at der bliver lagt mærke til vores indsats, siger Per Kirchner, direktør i Novicell.

Glæden var naturligvis også stor hos Power.

- Gennem de seneste 12 måneder har vore kunder belønnet os med besøgstal, der langt overstiger det, vi havde forventet. Og nu har også landets førende specialister inden for e- handel belønnet Power med prisen for bedste nye e-handelsvirksomhed i Danmark. Det er vi selvfølgelig helt vild glade for, siger Jesper Boysen, adm. direktør i Power A/S.

Endnu en stor pris

Og godt 24 timer efter, at Novicell havde jublet med sine kunder til e-handelsprisen 2016, kunne virksomheden endnu en gang lade sig hylde for sit arbejde for sine kunder.

Denne gang på Dynamicweb Tech Conference 2016 som skaber af årets bedste BtB e-commerce-løsning sammen med kunden HC Cargo.  

- Det fantastiske er, at vi høster stor anerkendelse for tre meget forskellige løsninger inden for tre meget forskellige brancher ved to forskellige begivenheder. Det har været en helt fantastisk uge for hele huset, siger Per Kirchner.

Novicell rådgiver en række af Danmarks største virksomheder inden for forretning online. Virksomheden er siden 2007 vokset fra otte medarbejdere i en villa i Aarhus-forstaden Højbjerg til i dag at beskæftige 130 medarbejdere i Aarhus, København og Barcelona.