Mandag 27. juni 2016

Nye konsulenter åbner dørene

08. jan 14 Bureauer Skrevet af Christian W. Larsen
0

To tidligere kontaktdirektører fra Nørgård Mikkelsen, Peter Bjørn Eriksen og Peter Jahn, åbnede dørene for kunder den 2. januar. ”Vores mål er, at hjælpe ambitiøse virksomheder med at udnytte deres potentiale,” fortæller Peter Bjørn Eriksen.

Peter Bjørn Eriksen og Peter Jahn er trådt ind i det nye år som selvstændige konsulenter. Det ikke overraskende navn er JAHN/BJØRN, og de to kontaktdirektører forlod Nørgård Mikkelsen i god ro og orden med udgangen af 2013.

Etableringen af konsulentvirksomheden bunder i erfaringen med, at mange virksomheder har et behov for helhedsorienteret rådgivning indenfor strategi og forretningsudvikling.

– Mange virksomheder arbejder i afdelings-siloer, når de arbejder med forretningsudvikling, og når de får hjælp af en konsulentvirksomhed eller et reklamebureau, kobler de endnu en silo på. Lidt fortegnet, men tendensen er der, pointerer Peter Jahn

Hvad er det så, I vil tilbyde til markedet?

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.