I en kælder på en stille villavej på Frederiksberg har et lille, kreativt produktionshus, The Image Faculty, til huse.

Her tilbyder de to stiftere, Henrik Mark og Darren Thomas, kunderne teknisk og kreativ assistance i forbindelse med alle aspekter af digital billedproduktion og post-produktion.

- Vi har etableret virksomheden for at skabe et produktionshus, hvor kunderne bedre kan møde de udfordringer, som de står overfor i dagens indholdsdrevne medielandskab, siger Henrik Mark.

Han er uddannet fotograf og har bl.a. tidligere arbejdet hos Werkstette.

Henrik Marks primære opgave i det nye setup er at styre 2D-delen af virksomheden og servicere kunderne i såvel de lokale som internationale marketing-,  reklame- og mediebrancher.

Vil hjælpe AD’eren

Den anden halvdel af iværksætterduoen er 3D-specialisten Darren Thomas, der bl.a. kan skrive ophold hos Taylor James, Creature Labs og Ghost på CV’et.  

- Vi valgte at blive iværksættere, da vi begge havde en vision om at skabe en virksomhed, hvor et integreret workflow er omdrejningspunktet. Vi har som mål at gøre eksempelvis AD’erens hverdag lettere, siger Darren Thomas.

The Image Faculty har løsninger på hylden inden for print, online, TV og interactive mens specialiteterne er CGI produktion, retouchering, VFX og colour grading, og virksomheden er kommet godt fra start.

- Vi har haft en langt bedre start, end vi havde regnet med, og der er stor interesse for den kombination af værktøjer, vi tilbyder, siger Henrik Mark.