Thomas Pries, grundlægger, partner og kreativ direktør for bureauet Konstellation, der i 2016 blev solgt til Republica, starter nu et nyt bureau sammen med en tung kollega.

– Jeg har, siden jeg stoppede på Konstellation & Republica, tænkt mig rigtig godt om, ikke mindst i forhold til, hvad jeg skal bruge tiden på, siger Thomas Pries.

– Og jeg er helt basalt set kommet frem til, at forholdet mellem godt indhold og tid er det, der betyder noget for mig både arbejdsmæssigt og privat. Jeg tror, der er mange kreative, som før eller siden stiller sig selv det spørgsmål, om branchen er noget for dem.

– Det har jeg også gjort nu, og svaret er JA. Jeg elsker at skabe kreativ kommunikation, og jeg mener også, at netop forholdet mellem tid og godt indhold er modsvaret til den reklametræthed, som har ramt de mennesker, vi ønsker at kommunikere til.

– Jeg tror simpelthen, at hvis vi behandler målgruppernes tid med den samme respekt, som vi selv ønsker for vores egen tid, så er der en helt anden åbenhed og opmærksomhed omkring kommunikationen. Denne pointe er en vigtig grundsten i vores grundfilosofi som bureau, siger Thomas Pries.

Farvel til DIA og Diamanten

Bureauet bliver stiftet sammen med to andre erfarne reklamefolk, den tidligere Hjaltelin Stahl direktør Mette Hørdum, og en tredje partner, der endnu ikke er ”døbt”.

Det er dog klart, at her er tale om en yngre, men dog seniorprofil med masser af erfaring fra branchen. Navnet på det nye bureau ”kommer vi til. Vi har endnu ikke haft tid til at fastlægge det,” forklarer Thomas Pries.

– Vi er blevet bragt sammen af en stærk fælles forståelse for kreativ kommunikation, og hvad der skal til for at trænge igennem lydmuren kreativt. Og ikke mindst vores fælles ønske om at skabe bureau med en stærk kreativ kultur og stor arbejdsglæde.

– Vi vil ganske enkelt bruge vores tid sammen med de dygtigste OG sødeste i branchen, siger Thomas Pries.

– Det betyder også, at jeg har valgt at trække mig som formand for DIA, da det er en krævende opgave, som jeg nu har brugt 3 år på. Jeg ved også af erfaring, hvad det kræver at starte et bureau, og derfor har jeg nu valgt at prioritere denne opgave.

Sig lidt om din tid som DIA-formand?

– Det har været helt utroligt spændende og sjovt at være formand for Diamanten, ikke mindst pga. de dygtige mennesker, jeg har arbejdet sammen med i bl.a. juryen. Samtidig er det også sørgmodigt at stoppe, men jeg ved, at det nye kapitel, jeg skal til at starte, bliver vildt spændende. Jeg ønsker Diamanten succes med det fortsatte arbejde, slutter Thomas Pries

Om hans exit, siger Ebbe Dal, adm. direktør i Danske Medier, der er ”ejer” af DIA/Diamanten:

– Det har været meget trygt og meget muntert at samarbejde med Thomas om Diamanten, og han har gjort en kæmpestor indsats både med at styre det omfattende juryarbejde og med at holde kvaliteten på det helt rigtige plan.

– Der er ikke noget at sige til, at arbejdet med at starte nyt bureau vil kræve alle kræfterne, og fra Danske Medier ønsker vi Thomas held og lykke med den nye forretning, slutter Ebbe Dal.

Nyt navn på en juryformand for Diamanten kendes endnu ikke.