Torsdag 30. juni 2016

Trends13': Hvad tror du?

23. nov 12 Bureauer Skrevet af Susanne Ingemann
0

TRENDS’13-QUIZ: Markedsføring har sammen med DRRB, Dagligvareleverandørerne og Megafon gennemført den årlige Trends-analyse blandt de 150 største danske annoncører. Vi har bl.a. spurgt annoncørerne om deres forventninger til reklamebudgetterne i det nye år. Hvad har de svaret?

Har krisen sat marketinginvesteringerne på hold? Eller vil danske virksomheder i 2013 fortsat investere i deres brand og position?


Giv dit bud på hvor mange procent af de største, danske annoncører, der forventer større reklamebudgetter i 2013 og deltag i lodtrækningen om tre flasker god vin.


Vil du deltage i lodtrækningen om 10 x 3 flasker luksus Malbeck fra Erik Sørensen, så send dit bud i en mail til info@markedsforing.dk senest mandag den 26. november inden klokken 12.00.

Du kan også give dit bud til kende i afstemningsmodulet til højre for artiklen her - men vær opmærksom på, at du kun deltager i konkurrencen ved at sende os en mail. 

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.