Courses tabs (CT)

 • Advice melder sig ind i toppen

  Fra Advice i 2013 satte turbo på er bureauet kravlet til tops på bureau-scenen. Særligt den digitale forretning er integreret, og i dag er der 120 medarbejdere, hvilket er en vækst på 70 pct. over fire år. Og så tjener de fortsat gode penge.

  23. marts 2018
 • ZOO vælger nyt leadbureau

  Et nyt ledelses-team i Zoologisk Have har efter en pitch valgt Advice som nyt leadbureau. Det betyder er farvel til Yellow, som ”vi gerne vil takke for en stor indsats og et godt samarbejde,” siger marketingchefen.

  23. marts 2018
 • Infomedia står meget stærkt

  Infomedia leverede i 2017 det bedste regnskab siden 2013. ”Virksomheder og organisationer har brug for indsigt på tværs af alle platforme, og vi har løbende investeret i de rigtige værktøjer”, mener Thomas Vejlemand.

  23. marts 2018
 • Bureau udvider med ny enhed

  E-handelsspecialisterne hos IMPACT er knopskudt med en ny enhed med to tunge profiler i spidsen. Over 40 virksomheder er kunder i det 17 mand store digitale bureau, der vil gøre marketing til et profitcenter.

  22. marts 2018
 • BabySam er ude med nyt koncept

  BabySam vil positioneres tydeligere i markedet, og konceptet skal bringe selskabet tættere på kunderne og skabe interaktion og dialog. Nørgård Mikkelsen er bureauet bag strategi og eksekvering.

  22. marts 2018
 • Bureau valgt til ny miljøkamp

  I marts lanceres Miljø- og Fødevareministeriets kampagne mod affald i havet og på stranden. Ministeriet har valgt Rostra Kommunikation til at udvikle og gennemføre kampagnen, der har et budget på 3 mio. kr..

  21. marts 2018
 • Nyt leadbureau til telebrand

  Det TDC-ejede telebrand Telmore har efter en pitch i starten af året valgt nyt bureau. Parterne har allerede taget hul på samarbejdet og løfter om kort tid sløret for det nye Telmore.

  21. marts 2018
 • Bureau bag ny JKE-brandplatform

  Nørgård Mikkelsen og JKE begyndte mod slutningen af 2017 et strategisk partnerskab, som nu er mundet ud i køkkenproducentens nye brandplatform ”JKE – Nordic Kitchen Design”. Fokus er på at understrege det gode håndværk og et stilrent design.

  21. marts 2018
 • Fusions-bureau på vej til København

  Det jyske inbound marketing-bureau Katalysator fusionerer med et norsk og et svensk bureau under det nye fælles navn Avidly. Bureauet, der rummer 43 medarbejdere, leder efter partnere til nyt københavnerkontor.

  21. marts 2018
 • PR-branchen vejrer morgenluft

  Omsætningen i den danske PR-branche faldt i 2017, men der er optimisme at spore hos Kresten Schultz Jørgensen, formand for Public Relations Branchen. ”Vi er inde i en positiv udvikling, der reelt har varet 10-15 år”. 

  21. marts 2018
 • Derfor er et WHY vigtigt

  Simon Sineks ledelsesfilosofi ”The Golden Circle” har været inspirationskilde for Visma e-conomic. Større arbejdsglæde, højere performance og empowerment blandt medarbejderne er resultatet.

  21. marts 2018
 • Bureau knækker stress-kurven

  Kommunikationsbureauet Advice har med en aktiv indsats halveret de stress-relaterede sygedage hos medarbejderne – og det har nu sikret bureauet en nominering til Arbejdsmiljøprisen 2018.

  21. marts 2018
 • Partners i fremgang

  Der er igen fremgang hos Wibroe, Duckert & Partners, der er vokset med over 60 pct. på bundlinjen. ”Jeg er meget tilfreds,” siger Heidi Skovhus, adm. direktør.

  19. marts 2018
 • Ungt nordjysk bureau i hopla

  Reklamebureauet Gotcha, der fylder to år til sommer, rider fortsat på vækstbølgen. Nye kunder er kommet til, og alene i de to seneste måneder er fire nye profiler rykket ind på bureauet.

  19. marts 2018
 • Twins Solutions køber B2B-bureau

  Digitalbureauet Twins Solutions opruster i kampen om B2B-kunderne med købet af EasyFlow. Kompetencerne kompletterer hinanden, og kunderne får ekstra ud af synergien, mener Jesper Andersen.

  19. marts 2018
 • Orchestra spiller videre

  Det ”alternative” mediebureau Orchestra vækster for 5 år i streg, og kunderne får vanen tro en andel af overskuddet. ”Vi er et bureau i absolut topform, og det giver ro for den fremtidige udvikling,” siger John Herup.

  16. marts 2018
 • Dagligvarekæde vælger bureau

  Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at revitalisere forretningen på det danske marked og har efter en pitch valgt ny bureaupartner.

  16. marts 2018
 • Digi-bureauer bør disruptes

  Husker digitale bureauer selv at kigge indad? Er de opmærksomme på de nye teknologiske platforme, der strømmer frem og kan overhale bureauerne indenom, hvis de ikke er opmærksomme?

  16. marts 2018
 • Rekord-resultat fra digitalt bureau

  Med et driftsresultat, der nærmer sig de fem millioner, har det digitale bureau Frankly leveret det bedste resultat nogensinde. Nye kunder er kommet til, og ledelsen skruer op for de internationale ambitioner.

  16. marts 2018
 • Dansk design til norsk fredscenter

  Et dansk designbureau har udviklet ny brandstrategi og visuel identitet til Narviksenteret i Nordnorge, der forsker i krigens og fredens mekanismer. ”Et drømmejob”, lyder det fra bureauet.

  16. marts 2018