Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Aarhus-bureau scorer VM

  Det digitale bureau Novicell skal levere den platform, der skal håndtere deltagere og frivillige, når en af verdens største sportsbegivenheder, VM i sejlsport, kommer til Smilets By i august 2018.

  23. februar 2017
 • Børs-selskab køber sig ind i Umwelt

  Den storsatsende, børsnoterede Marketing Communication Services-koncern F. E. Bording fortsætter oprustningen og køber 20 pct. af det digitale bureau Umwelt.

  23. februar 2017
 • Liquidminds lever fint

  Med pletskuddet Google Sheep View satte Liquidminds et smukt og effektivt fingeraftryk på award-landkortet. Og økonomien er fin uden at være prangende. Tilliden mellem bureau og kunder er en af forklaringerne på succesen.

  23. februar 2017
 • Bureau: Programmatic er fremtiden

  Programmatic-indkøb estimeres at udgøre mere end 70 pct. af den samlede displayannoncering i 2017, og da data-håndtering bliver mere og mere forretningskritisk, bør annoncører tage stilling til begge dele, mener Ulrik Grevenkop-Castenskiold

  22. februar 2017
 • Flotte tal fra Advance - igen

  Tre gange bull's eye på stribe fra Advance: Større fokus på indtjening end på vækst har for tredje år i træk sikret bureauet et driftsresultat på den rigtige side af 10 mio. kroner.

  22. februar 2017
 • Danskere designer for FN

  Randers-virksomheden Phoenix Design Aid har indgået en rammeaftale på webudviklings-services og grafisk design til et FN-agentur i Geneve. Aftalen har et samlet budget på omkring seks mio. kroner.

  21. februar 2017
 • Mediebureauet der også vil være kreativt

  Årets Gunn Report samlede for nylig de mest prisvindende bureauer i hele verden, og her er &Co og UncleGrey vanen tro de stærkeste danske kort. Men på en delt tredjeplads dukker et mediebureau op.

  21. februar 2017
 • Lakrids-brand vælger bureau

  Lakrids by Johan Bülow står foran en omfattende digitalt gearskifte, og til at hjælpe med det har man kontraheret med et digitalt designbureau, der ikke er uvant med succesfulde danske brands.

  21. februar 2017
 • Vis dine kunder, at du elsker dem

  Virksomheder bør lære kunderne væsentlig bedre at kende og bestemme sig for at skabe markante oplevelser for dem, mener Stiig Binggeli fra Brandhouse. Kun på den måde, kan man holde på dem.

  21. februar 2017
 • Dansk bureau hjælper spilgigant

  Da spil-koncernen Unibet Group fornylig skiftede navn til Kindred Group, valgte man det kreative, danske digitalbureau Suzumuchi til at skabe en VR-baseret teambuilding-proces for koncernens 1.100 medarbejdere.

  21. februar 2017