Courses tabs (CT)

 • Partners i fremgang

  Der er igen fremgang hos Wibroe, Duckert & Partners, der er vokset med over 60 pct. på bundlinjen. ”Jeg er meget tilfreds,” siger Heidi Skovhus, adm. direktør.

  19. marts 2018
 • Ungt nordjysk bureau i hopla

  Reklamebureauet Gotcha, der fylder to år til sommer, rider fortsat på vækstbølgen. Nye kunder er kommet til, og alene i de to seneste måneder er fire nye profiler rykket ind på bureauet.

  19. marts 2018
 • Twins Solutions køber B2B-bureau

  Digitalbureauet Twins Solutions opruster i kampen om B2B-kunderne med købet af EasyFlow. Kompetencerne kompletterer hinanden, og kunderne får ekstra ud af synergien, mener Jesper Andersen.

  19. marts 2018
 • Orchestra spiller videre

  Det ”alternative” mediebureau Orchestra vækster for 5 år i streg, og kunderne får vanen tro en andel af overskuddet. ”Vi er et bureau i absolut topform, og det giver ro for den fremtidige udvikling,” siger John Herup.

  16. marts 2018
 • Dagligvarekæde vælger bureau

  Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at revitalisere forretningen på det danske marked og har efter en pitch valgt ny bureaupartner.

  16. marts 2018
 • Digi-bureauer bør disruptes

  Husker digitale bureauer selv at kigge indad? Er de opmærksomme på de nye teknologiske platforme, der strømmer frem og kan overhale bureauerne indenom, hvis de ikke er opmærksomme?

  16. marts 2018
 • Rekord-resultat fra digitalt bureau

  Med et driftsresultat, der nærmer sig de fem millioner, har det digitale bureau Frankly leveret det bedste resultat nogensinde. Nye kunder er kommet til, og ledelsen skruer op for de internationale ambitioner.

  16. marts 2018
 • Dansk design til norsk fredscenter

  Et dansk designbureau har udviklet ny brandstrategi og visuel identitet til Narviksenteret i Nordnorge, der forsker i krigens og fredens mekanismer. ”Et drømmejob”, lyder det fra bureauet.

  16. marts 2018
 • Clear Channel-ejer vakler

  iHeartMedia, der ejer 90 pct. af Clear Channel, er gået i betalingsstandsning efter de amerikanske Chapter11-regler. Det har ingen betydning for den danske del af outdoor-forretningen, lyder meldingen.

  15. marts 2018
 • LEAD Agency i fin fremgang

  2017 har været et godt år for LEAD Agency, der netop er udkommet med et driftsresultat på knap to mio. kroner. ”Det er tilfredsstillende, og forventningerne til 2018 er store”, siger bureauets adm. direktør.

  13. marts 2018
 • Tre bureauer vinder udbud

  Det Kriminalpræventive Råd vil hjælpe unge med at ”tune ind” på hinanden seksuelt i stedet for at overtræde hinandens grænser. Et konsortium bestående af tre bureauer har vundet udbuddet om opgaven.

  13. marts 2018
 • Purpose & etik vokser i 2018

  Design- og innovations-specialisterne hos Fjord kigger endnu engang ind i fremtiden. Forbrugerne kræver en høj moral af deres foretrukne brands, måske bedst illustreret ved et krav om, at selskabernes purpose er tydeligt og efterleves.

  12. marts 2018
 • Fin pris til dansk design

  Jacob Jensen Design har sammen med sin kinesiske kunde Shanutec vundet en af de eftertragtede priser ved designverdenens svar på filmens Oscar "iF Gold Awards". 

  12. marts 2018
 • Bureaustifter gør klar til ny kamp

  Mads Byder, ejer og stifter af Help PR, stopper som daglig leder på bureauet og rykker ud i frontlinjen. Skridtet har været forberedt længe, og det handler om at gøre klar til ”det nye PR-marked”. Tre mand overtager ansvaret for den daglige drift og budgettet.

  12. marts 2018
 • SXSW: Udsyn og perspektiv

  South by Southwest er ikke længere en festival for nye produkter. Den større samtale i samfundet har sneget sig ind. Etik og Purpose banker på døren. Og så er robotter og AI naturligvis i fokus i Austin.

  11. marts 2018
 • Raket i børsnoteringen

  Med knap 14 dage til første handelsdag på Nasdaq First North i København, offentliggør Agillic nu, at Bolia, håndværkervirksomheden AO og Dansk Røde Kors er nye kunder. Og at en ny direktør til markedet i UK er fundet.

  09. marts 2018
 • To jyske bureauer bliver til ét

  To jyske bureauer fusionerer med ambitionen om at skabe landets stærkeste inbound-bureau med indtil videre 15 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og Aalborg.

  08. marts 2018
 • Global hæder til kreative danskere

  Stærkt rebranding-arbejde for henholdsvis MT Højgaard og GLPS (Global Lightning Protection Services) har sikret det danske bureau Make to fornemme priser ved ”Rebrand 100 Global Awards 2018”. 

  08. marts 2018
 • Nyt navn til Omnicoms content-enhed

  Engage, som er Omnicom Media Groups enhed for contentudvikling og digital produktion, skifter navn til Drum CPH og bliver en del af et internationalt netværk.

  08. marts 2018
 • Brands skal ind og leve i de små øjeblikke

  Det vælter ind: Always-on content på SoMe, tilbud, e-mails, app-notifikationer, tweets, snaps, bumper ads, SEM, maps og uendeligt meget andet. Virksomheder forsøger at kapre kunder på alle mulige – og umulige – måder, men er de gode nok til at få brandet med i alle de små kontaktpunkter, de såkaldte micro moments?

  08. marts 2018