Courses tabs (CT)

 • &Co: Teksthåndværk undervurderes

  Nye uddannelsesmuligheder er ikke hverdagskost i reklamebranchen, men om kort tid åbner Tekstlinjen dørene for sit første hold. Og hvad mener bureauerne så om det? &Co. giver et bud på dét og får opbakning af Kreativitet & Kommunikation.

  19. januar 2018
 • Bureau brander Amager Bakke

  Der er plads til mange brands, der vil associeres med Amager Bakke, Bjarke Ingels’ projekt på Amager. Det er Agenda Group, der står for kommunikationen af de rekreative aktiviteter på det bæredygtige forbrændingsanlæg.

  19. januar 2018
 • Bureau introducerer sportsenhed

  Burson-Marsteller-navnet gør en slags comeback herhjemme, da opkøbte TSE Consulting - der har en dansker i spidsen - skifter navn til Burson-Marsteller Sport.

  19. januar 2018
 • Friheden fik et stort løft

  Det var nærmest et match made in Heaven, da Tivoli Friheden hyrede Clienti for to år siden. Skridt for skridt er samarbejdet udvidet yderligere i takt med at resultaterne viste sig. Nu er Clienti hovedbureau.

  19. januar 2018
 • Annoncører: Fleksibilitet er vigtig

  MyImage 2018: Der er ingen tvivl om, hvad der er vigtigst, når annoncører vælger bureau. Men den digitale verdens krav om hurtighed viser sig i et nyt valgkriterium i årets analyse.

  18. januar 2018
 • Her er DK’s mest kendte bureauer

  Reklamebureauerne dominerer MyImage-analysens liste over de mest kendte bureauer, og førstepladsen røres der ikke ved. Til gengæld er der et par markante op- og nedture på listen. Se også årets fem højdespringere på kendskab her.

  17. januar 2018
 • Fagblad har valgt nyt bureau

  Fagbladet Gymnasieskolen har valgt et nyt bureau, som skal byde ind med nye måder at tænke det traditionelle fagblad på. 

  17. januar 2018
 • Carat re-organiserer

  MyImage-rapporten udløste et jubelbrøl i Dentsu Aegis Network. Datterselskabet Carat blev for andet år i træk kåret som mediebureauet med det stærkeste image, men det får ikke vinderne til at hvile. En ny organisation i Aarhus skal løfte bureauet.

  17. januar 2018
 • Kommunikationsbureau skifter navn

  Ehrenberg Kommunikation skifter navn, så bureauets danske medejer og adm. direktør, Allan Sonne Sørensen, nu integreres i firmanavnet.

  17. januar 2018
 • Envision køber Anew

  Det prisvindende gazellebureau Anew har solgt 60 pct. af forretningen til envision. Dermed bliver københavnerbureauet en del af den århusianske succesforretning og et vigtigt led i envisions og First Chair Groups strategiske udvikling.

  17. januar 2018
 • Creuna: Timingen er paradoksal

  Når MyImage-rapporten lander stort set samtidig med, at vi udbetaler 25.000 kroner til hver medarbejder for en fantastisk indsats og et flot resultat i 2017, skal man som leder blive en anelse irriteret, siger Roar Nissen.

  16. januar 2018
 • Bureau redesigner industri-ikon

  Den danske rengørings-kæmpe, Nilfisk, er i gang med at rulle et nyt emballage-design ud på 237 produkter i den globale DIY kategori. Bureauet bag designet er dansk.

  16. januar 2018
 • Pyramiden er vendt på hovedet

  Vi vender pyramiderne, siger Kresten Schultz-Jørgensen, der bygger sit nye firma, Oxymoron, op på en ny rådgivningsmodel. Som Trusted Advisor for topchefer med ganske få støttefunktioner.

  16. januar 2018
 • Annoncører skruer op for blusset

  Marketingbudgetterne står til at stige med 2,8 procent i 2018. Det viser svarene fra knap 700 danske annoncører i den årlige MyImage-analyse. Det er primært de mindre annoncører, der øger investeringerne.

  15. januar 2018
 • Clausen Gruppen har købt et bureau

  Clausen Gruppen, der ejer trykkeriet Clausen Grafisk og reklamebureauet Kindly, har udvidet forretningen med et fynsk bureau, der allerede er fusioneret ind i koncernen.

  15. januar 2018
 • Bureau får ny CEO og partner

  Essencius har fået ny CEO i skikkelse af Søren Rosengaard, der også er ny partner i bureauet. Han medbringer erfaring fra virksomheder som Telenor og Qvartz, og han vil bl.a. sætte digital aktivering endnu mere på dagsordenen.

  15. januar 2018
 • Hvem vil hjælpe Røde Kors?

  Her kommer et tilbud til kreative bureauer, der gerne vil gøre en forskel. Røde Kors har nogle spændende opgaver og beder interesserede om at træde til med effektive idéer.

  12. januar 2018
 • IT-kæmpe køber midtjysk bureau

  De 35 medarbejdere hos det digitale bureau Co3 fra Ikast får nye ejere, da en af Nordens største softwarevirksomheder, Visma, overtager aktiemajoriteten i bureauet for "et pænt, tocifret millionbeløb".  

  12. januar 2018
 • Egmont investerer i endnu et bureau

  Egmont Publishing fortsætter opkøbene på den nordiske bureau-scene. Denne gang drejer det sig om en investering i Sveriges største social marketing bureau Ingager.

  12. januar 2018
 • To mediabureauer i tæt imagekamp

  MyImage-analysen 2018 blandt danske mediabureauer viser, at imagetronen igen besættes efter en ganske tæt kamp mellem to bureauer: Carat og OMD. Og så ser Orchestra ud til at banke på til Top 5.

  11. januar 2018