Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
  • Gummi-løverne er på spil igen

    Ungdomskonkurrencen Future Lions 2017 har åbnet for indsendelser, og vil du gerne have fingre i en af de eftertragtede gule gummiløver – og hvad deraf følger af åbne døre – så er det tid til at tage den kreative kyse på.

    21. marts 2017
  • Content ændrer retning

    Med fokus på Entertainment fremfor det slidte ord ”content” tiltrækkes en helt ny kreativ klasse, der er bedre end den, reklameindustrien råder over, mener Jan Godsk. Kommunikationen løftes til glæde for brands.

    07. juli 2016
  • Skal vi ikke vinde i Cannes?

    Man kan ikke vinde, hvis man ikke sender ind, altså deltager, og de færreste sender noget ind, de ikke har gjort sig umage med. Det kan jo lade sig gøre, og svenske Forsman & Bodenfors og Ingo har bevist, at selv om man begynder som små, kan man nå verdenseliten.

    28. juni 2016
  • Cannes 2016 kort og godt

    Danmark hentede samlet set syv løver med hjem fra VM i reklame. Det er ni færre end sidste års 16. Flest løver fik UncleGrey, som løb med tre bronze - men det fineste stykke metal gik til Very, der vandt den første danske guld-løve i fire år.

    27. juni 2016
  • Cannes: Den største idé vandt

    Cannes Lions var kvalitetsmæssigt bedre end sidste år, mener Per Pedersen, Grey Worldwides kreative Chairman. ”Der var en 10-15 cases, der var meget store, og som rakte langt ud over, at de trods alt er kampagner for produkter.”

    25. juni 2016
  • Dansk Grand Prix i Cannes

    Den danske instruktør Martin de Thurah vandt lørdag aften den fineste pris, der overhovedet gives ved VM i reklame i Cannes, en Grand Prix. Prisen faldt i kategorien Film Craft for danskerens instruktion af Under Armour-filmen "Rule Yourself" med svømmestjernen Michael Phelps i hovedrollen.

    25. juni 2016
  • Første danske VM-guld i fire år

    Første gang Very indsendte en case til Cannes Lions, vandt de en guld-løve. Det var for ”The Family” for Ford. UncleGrey og Canon fik bronze i Entertainment for Music. Og så fik Folkekirkens Nødhjælp del i en sølv-løve.

    24. juni 2016
  • Dansker i shortliste-fest

    En filmserie fra sports-brandet Under Armour har her til morgen fået ikke færre end 15 shortlister ved VM i reklame. Instruktøren bag filmene er dansk.

    24. juni 2016
  • Hvad er markedsføring 2016?

    Det er svært at blive klog på, mener Lars Bastholm, eneste dansker med tre Grand Prix-løver ved Cannes Lions. Markedsføring er en cocktail af alt muligt. Innovation, teknologi, kreativitet, marketing-paletten er udvidet enormt.

    24. juni 2016
  • Skilsmisse-case i Cannes-opløb

    Fire nye danske shortlister er på plads: Den ene til et bureau, der har prøvet det mange gange før - og de tre andre fordelt på to bureauer, der er knapt så erfarne i Cannes Lions-sammenhæng.

    23. juni 2016
  • Dansk løve-tørke i Cannes

    Vi fik et kindkys i Cannes, da Legoland Florida fangede en sølvløve i Media, men det svarer til at kysse sin søster. Det er fint nok, men der mangler unægtelig noget. Svenskerne kan til gengæld levere.

    22. juni 2016
  • Cannes-løve efterforskes

    En app fra Grey Singapore i Promo & Activation beskyldes for at være fake. Apple har trukket den væk fra iTunes. Cannes-ledelsen efterforsker. Bronze-løven er fortsat Greys ejendom. Historien ruller, som den skal. Intet er afgjort.

    22. juni 2016
  • Endnu en løve til Danmark

    UncleGrey fik endnu en løve med hjem til samlingen, også denne gang af bronze, og det var i Digital Craft med Webers BBQ Cultures. Og Be On delte endnu engang en guldløve med Forsman & Bodenfors i PR. Og så var der en løve til Coloplast i Product Design.

    21. juni 2016
  • Nye danske løve-chancer

    42 danske indsendelser i kategorierne Cyber, Media, Mobile og Creative Data ved VM i reklame - Cannes Lions - er vekslet til fire finalepladser - fordelt på tre bureauer.

    21. juni 2016
  • To danske finalister mere

    Nu er Michael Kongshaug og Frederik Louis Hviid også shortlisted til Young Director Awards. Dermed er Danmark repræsenteret med fire i den prestigiøse konkurrence.

    21. juni 2016
  • TV 2 løfter dansker-faklen

    Der er igen åbnet for dansker stranden i Cannes, denne gang placeret på La Gold Plage nogle hundrede meter øst for Palais des Festival lige over for Martinez. TV 2 og K&K trakterer.

    21. juni 2016
  • Kreativitet er spild af penge

    Siger Ogilvys kreative topchef med et grin, inden han går til stålet: ”Kreativitet og Awards sikrer, at telefonen ringer. Men kreativitet uden effekt er som en alt for dyr påfuglehale,” siger Tham Khai Meng.

    21. juni 2016
  • Så kom den første danske løve

    UncleGrey fik bronze i Direct, en kategori Rob Reilly kaldte ”really, really great, no sorry… outstanding work”. Formans & Bodenfors og indirekte Be On Nordics blev hædret med en Glass Lion, hvor Indien og Unilever vandt Grand Prixen.

    20. juni 2016
  • Unge danskere i Cannes-finale

    To danske instruktørtalenter er sluppet igennem nåleøjet og med i finalen ved årets Young Director Award, der uddeles ved VM i reklame i denne uge. Det drejer sig om to profiler tilknyttet filmfællesskabet Circus Alphaville. Se filmene her.

    20. juni 2016
  • UncleGrey i Cannes-topform

    Seks kategorier ved VM i reklame i Cannes har offentliggjort finalister mandag morgen - og UncleGrey og CP+B Cph markerer sig igen. Og så er der et par ”danske” bonus-shortlister.

    20. juni 2016