Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Salesforce har vokseværk i DK

  Den amerikanske CRM-gigant Salesforce lider af vokseværk herhjemme og flytter derfor i nye, større lokaler. Den danske afdeling har bidraget stort til en samlet EMEA-vækst i 2016.

  02. februar 2017
 • Hæder til dansk Google-partner

  Danske Green.Click er kåret som National Champion i Innovation ved European Business Awards. Til marts afgøres det, om search- og analyse-bureauet også går videre til den europæiske finale.

  30. januar 2017
 • Fritz Hansen i nye digitale klæder

  Den danske møbelproducent Republic of Fritz Hansen er med bureauhjælp blevet svøbt i nye digitale klæder globalt. Se med her.

  23. januar 2017
 • Giganter vil forbedre kunderejsen

  Øget salg og bedre kundeoplevelser. Det vil en integration af Commerce Cloud fra CRM-giganten Salesforce med Facebooks Dynamic Ads gerne resultere i, mener partnerne.

  20. januar 2017
 • Nu handler det om netværk

  Det seneste årti har det helt store tema været evnen til at være kundefokuseret, men skal man tro Salesforce og Accenture er det ikke længere nok. Man skal derimod bygge et netværk omkring kunden, lyder rådet.

  18. januar 2017
 • Nybolig udvider digital satsning

  Digitale løsninger og oprustning giver pote. Det viser resultater fra det første website, det digitale og globale bureau, Valtech, udviklede til Nybolig i 2015. Nu udvides samarbejdet.

  16. januar 2017
 • Danske Spil går all-in på data

  Danske Spil er en af de første, store annoncører herhjemme, der går ”all in” på databrug i markedsføringen. Det sker via en aftale med softwaregiganten Oracle.

  16. januar 2017
 • Utilfredse kunder er velkomne

  Ny tjeneste gør det lettere og mere effektivt at håndtere kunders reklamationer. Det sparer menneskepenge og er samtidigt godt for samfundet, mener stifterne.

  16. januar 2017
 • Digitalt går vi på krykker

  Danske virksomheder glemmer kunden i deres digitaliseringsiver, viser en ny undersøgelse fra analyse-giganten Sopra Steria. ”Det er på tide, at danske virksomheder får sat ordentlig gang i den digitale transformation, der skal sikre deres overlevelse og vækst,” siger analysen.

  11. januar 2017
 • Tillid i verdensklasse

  Et af verdens største leasingselskaber, ALD Automotive, der står bag et nyt site, qigo.dk, hvor man kan købe brugte biler, og hvor alle elementer i en handel foregår digitalt. Det er bureauet Off Road, der har stået for strategi og eksekvering af kommunikationen.

  10. januar 2017