Torsdag 24. juli 2014
 • 11. jul 14 Dagens Aviser

  Danske firmaer betaler til tiden

  Det nærmer sig det skinhellige, men det ser godt ud på papiret: Danske virksomheder er blandt de bedste i hele verden til at betale deres regninger - og der er orden i bogholderiet. Det skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 11. jul 14 Dagens Aviser

  ISS sælger fra i Norge

  Servicekoncernen ISS sælger nu sine vikaraktiviteter i Norge, Sverige og Finland til en privatejet norsk virksomhed. Den nordiske vikardel - Personalhuset - bliver købt af Adolfsen Group, skriver ISS i en fondsbørsmeddelelse.

  læs mere
 • 11. jul 14 Dagens Aviser

  Teenager bag hackerangreb?

  Norsk politi har anholdt og sigtet en 17-årig mand fra Bergen for et omfattende hackerangreb, der lagde hjemmesider ned hos en række banker og andre store selskaber i Norge tidligere på ugen. Det skriver Berlingske, som citerer BT i Norge.

  læs mere
 • 10. jul 14 Dagens Aviser

  Så blev det altså Adidas

  Adidas har indgået en tøjsponsoraftale med den britiske fodboldklub Manchester United. Adidas skal betale mere end 100 mio. dollar årligt til klubben, og dermed kan Adidas tage over efter konkurrenten Nike. Det beretter unavngivne kilder ifølge Bloomberg News.

  læs mere
 • 10. jul 14 Dagens Aviser

  Vi taler grimt om ledige

  Tonen over for de arbejdsløse er i medierne præget af en voksende tendens til at fremstille arbejdsløshed som noget, der er de lediges egen skyld og deres eget ansvar. Det skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 10. jul 14 Dagens Aviser

  Strid om Tesla-navnet

  Amerikanske Tesla, der producerer luksus-elbiler, har fået problemer i Kina, hvor Zhan Baosheng har reserveret rettighederne til Tesla-navnet, før den amerikanske elbilproducent begyndte sine aktiviteter i landet. Det skriver Jyllands-Posten på baggrund af en artikel fra Bllomberg News.

  læs mere

Sider