Fredag 28. august 2015
 • 20. aug 15 Dagens Aviser

  Minister sætter øl på højkant

  Kulturminister Bertel Haarder (V) lægger op til kulturmødet på Mors på en temmelig utraditionel måde, lyder det på DR Kultur- han udlover en kasse øl til den, der kan finde et bedre ord end ”public service” for...”public service”.

  læs mere
 • 19. aug 15 Dagens Aviser

  Ny Carlsberg strategi udeblev

  En af landets største annoncører, Carlsberg, nedjusterer forventningerne efter skuffende resultater i Øst- og Vesteuropa. Kun Asien ligner et lille lys i mørket, skriver business.dk.

  læs mere
 • 19. aug 15 Dagens Aviser

  Lyse toner fra JP/Politiken

  JP/Politikens Hus satte sig sidste år som mål at fordoble den digitale omsætning i 2017. Nu er koncernen tæt på 100.000 rene digitale abonnenter, og en ny digital direktør skal nu føre huset i mål. Det skriver MediaWatch.

  læs mere
 • 18. aug 15 Dagens Aviser

  Arla fordobler digitalt

  Mejerikoncernen Arla satser stort på den digitale markedsføring og har i forhold til sidste år fordoblet budgettet. Pengene tages bl.a. fra print og outdoor, skriver Børsen, som har talt med Arla Danmarks marketingdirektør.

  læs mere
 • 18. aug 15 Dagens Aviser

  Fætter BR på vej mod salg

  Tre kapitalfonde står ifølge Børsen i kø for at købe en bid af legetøjsgiganten Top-Toy, der står bag Fætter BR-kæden.

  læs mere
 • 17. aug 15 Dagens Aviser

  Dansk eBay-boss til London

  Den danske eBay-chef, Morten Heuing, er blevet headhuntet til DBA’s engelske pendant, Gumtree, som ledelsen vil have udviklet i samme retning som DBA.

  læs mere

Sider