Lørdag 10. oktober 2015
 • 07. okt 15 Dagens Aviser

  Carlsberg-rivaler i pardans

  Verdens største bryggeri, AB Inbev, har offentliggjort et købstilbud på verdens næststørste, Sabmiller. Det skriver borsen.dk Oplysningerne stammer fra Bloomberg, ifølge hvem AB Inbev byder knap 42 pund per aktie for 41 pct. af selskabets samlede aktiekapital.

  læs mere
 • 06. okt 15 Dagens Aviser

  Din profil er mindst 85 kr. værd

  Verdens største sociale medie, Facebook, tjener sine penge på annoncer, og hver bruger er i snit 12,76 dollar, eller knap 85 kr., værd. Det skriver borsen.dk på baggrund af en analyse foretaget af eMarketer omtalt i det amerikanske tech-medie Cnet.

  læs mere
 • 30. sep 15 Dagens Aviser

  Landsretten mildner DSB-dom

  DSB er blevet dømt til at betale en halv mio. kroner til pr-bureauet Waterfront efter et omdiskuteret samarbejde, som blev afbrudt i utide på grund af omfattende kritik. Landsretten nedsætter dermed betalingen fra de halvanden mio. kroner, som Retten i Glostrup sidste år kom frem til.

  læs mere
 • 23. sep 15 Dagens Aviser

  Statoil snart i nye klæder

  Fra maj næste år vil Statoil-stationer i hele Skandinavien, Baltikum, Polen og Rusland få nyt udseende og navn. Det skyldes, at Statoil Fuel & Retail i 2012 blev solgt til Couche-Tard, som er en af verdens førende forhandlernetværk indenfor convenience. Det nye navn er Circle K.

  læs mere
 • 17. sep 15 Dagens Aviser

  Millioner til musik-marketing

  Danske Linkfire får nu millioner i ryggen til at få sendt deres markedsføringsredskab, der kan navigere i verdens mange musikstreaming-tjenester, ud i verden. Det skriver dagbladet Børsen Northcap bidrager med 15,5 mio. kr., mens den samlede nye kapital er 17 mio. kr., da også business angels har spyttet i kassen.

  læs mere
 • 07. sep 15 Dagens Aviser

  Fra B&O til Kina

  Det er ikke længere nok at skille et vestligt produkt ad og se, om det kan forbedres. Nu henter kineserne også danske designere til egen stald.

  læs mere

Sider