Søndag 24. maj 2015
 • 21. maj 15 Dagens Aviser

  Ryanair håner borgmester

  Det irske lavprisselskab Ryanair er gået til Twitter-angreb på Københavns overborgmester, Frank Jensen (S). Han er blevet upopulær, fordi han søndag "boykottede" selskabets billige flybilletter for alle ansatte i Københavns Kommune I det interessante tweet er overborgmesterens hoved fæstnet på et billede af den franske dronning Marie-Antoinette.

  læs mere
 • 21. maj 15 Dagens Aviser

  Blackrock sælger Illum

  Finanskæmpen Blackrock har solgt Illumbygningen for mellem 2,5 og 3 mia. kroner i en af danmarkshistoriens største ejendomshandler. Det skriver dagbladet Børsen. Fortjenesten er omkring 1 mia. kr. på kun fire år

  læs mere
 • 20. maj 15 Dagens Aviser

  App skal hjælpe allergikere

  Folk med kontaktallergi kan fremover få en guidet tur i supermarkedet med en ny app, der skal hjælpe dem til at finde de produkter, som de ikke kan tåle. Alt man skal gøre er at scanne produkterne med sin mobil i butikkerne, så kommer der hurtigt svar på mobilen, om varen indeholder generende stoffer eller ej.

  læs mere
 • 19. maj 15 Dagens Aviser

  DR vil fjerne hånlig busreklame

  Det er ikke i DRs ånd, når DR3-programmet Monte Carlo har betalt for at få en reklamekampagne på en københavnsk bybus, der proklamerer, at avisen Metroxpress ”ikke er en avis”.

  læs mere
 • 19. maj 15 Dagens Aviser

  MobilePay og PowaTag i alliance

  Danske Bank har indgået en aftale med det britiske mobilbetalingsfirma Powa Technologies om at inkorporere den såkaldte Powatag-teknologi i Mobilepay-appen. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere
 • 13. maj 15 Dagens Aviser

  Pandoras CMO går solo

  Pandoras udviklings- og marketingdirektør Thomas Ryge Mikkelsen stopper efter syv år i smykkevirksomheden. Han vil i stedet starte sit eget investerings- og rådgivningsselskab. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere

Sider