Fredag 31. oktober 2014
 • 31. okt 14 Dagens Aviser

  LinkedIn klarede skærene

  Salg og indtjening hos LinkedIn toppede analytikernes estimater godt hjulpet af nye forretningsområder såsom nyhedsindhold og klient-tjenester til virksomhedernes salgsfolk. Koncernens omsætning steg 45 pct. til 568,3 mio. dollar.

  læs mere
 • 31. okt 14 Dagens Aviser

  Pilen peger nedad for TDC

  Nedturen fortsætter for teleselskabet TDC i tredje kvartal 2014. Det skriver borsen.dk Udfordringerne står i kø i TDC, der i et stærkt konkurrencepræget marked er udfordret på såvel omsætning som indtjening. Omsætning i kvartalet lander på 5.643 mio. kr. mod 5.926 mio. kr. i samme periode sidste år.

  læs mere
 • 31. okt 14 Dagens Aviser

  Coop-topchef skælder ud

  Fødevareminister Dan Jørgensen (S) møder nu skarp kritik fra en af sine allierede i kampen for at få danskerne til at spise bedre fødevarer. Det skriver dagbladet Børsen. Coop-topchef Peter Høgsted er nemlig træt af, at ministeren profilerer sig i medierne i stedet for at bruge sin magt til at skabe bedre vilkår for de små producenter, lyder det.

  læs mere
 • 31. okt 14 Dagens Aviser

  Minister vælger vind

  En monstermølle opsat på havet. Hver uge. Året rundt. I 30 år. Det er klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersens (R) vision, som han fremlægger i en kronik i Politiken i dag. - Regeringen vil være fossilfri i 2050. Der er mange veje til Rom, og vi radikale vælger vindvejen, siger Rasmus Helveg Petersen til Politiken.

  læs mere
 • 31. okt 14 Dagens Aviser

  Bankdirektør måske bag tremmer

  Den tidligere chef for Aarhus Lokalbank A/S får fredag formiddag at vide, om han skal i fængsel eller ej. Bagmandspolitiet har krævet Per Hermansen og to medarbejdere straffet med fængsel mellem 12 og seks måneder, fordi de skal have manipuleret kursen på bankens egen aktie.

  læs mere
 • 30. okt 14 Dagens Aviser

  Biografer frygter nye gadgets

  Et par fremtrædende brancheorganisationer i den amerikanske filmverden opfordrer nu biografejere til at forbyde deres gæster at bære udstyr, der kan optage film fra lærredet - eksempelvis såkaldte smartwatches eller briller med indbygget kamera. Det sker for at forhindre, at biografgængere optager film og deler dem med andre på ulovlig vis.

  læs mere

Sider