Onsdag 3. september 2014
 • 02. sep 14 Dagens Aviser

  Ex-marketingmand ny minister

  Socialdemokraten Benny Engelbrecht overtager den ledige post som skatteminister. Den har været ledig siden søndag, hvor Morten Østergaard (R) meddelte, at han overtager styringen i Økonomi- og Indenrigsministeriet.

  læs mere
 • 02. sep 14 Dagens Aviser

  Coop går i kødet på Matas

  Coop åbner for en priskrig med Matas og andre danske detailbutikker inden for kosmetik og parfume. Dagligvarekoncernen etablerer nemlig en ny netbutik, der udbyder skønhedsprodukter, som er parallelimporteret fra udlandet. Det skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 02. sep 14 Dagens Aviser

  Danske Bank i ny fyringsrunde?

  Danske Bank står over for en større sparerunde, som kan betyde, at 1.000 medarbejdere risikerer at miste jobbet. Det skriver epn.dk Vurderingen stammer fra Jyske Banks bankanalytiker, Thomas Eskildsen, med henvisning til udmeldinger fra Danske Banks top.

  læs mere
 • 02. sep 14 Dagens Aviser

  Nøgenchok: iCloud-hacker jages

  Det amerikanske forbundspoliti, FBI, går nu ind sagen om de hundredvis af nøgenbilleder af blandt andet Hollywood-skuespillere, der blev lækket af hackere søndag og mandag.

  læs mere
 • 02. sep 14 Dagens Aviser

  Norsk statsfond lun på opkøb i DK

  Den norske statsfond Argentum skruer nu kraftigt op for investeringer i Danmark. Det skriver dagbladet Børsen. Argentums topchef roser det danske marked for at være et af de mest lukrative markeder for kapitalfonde i Europa. Samtidig er Argentum klar til at investere direkte i danske virksomheder samt i danske kapitalfonde.

  læs mere
 • 01. sep 14 Dagens Aviser

  RFA: Børn, Unge & Sorg

  Årets Reklame for Alvor-kampagne rettes mod Børn, Unge & Sorg. ”Støtten giver os mulighed for at få taletid i en offentlighed, der i forvejen bombarderes med budskaber. Jeg er virkelig glad for håndsrækningen”, siger Preben Engelbrekt.

  læs mere

Sider