Tirsdag 31. marts 2015
 • 25. mar 15 Dagens Aviser

  Ovesen rykker til Delta Projects

  Anders Ovesen er ansat som ny commercial director hos det digitale marketingselskab Delta Projects. Det skriver dagbladet Børsen. Delta Projects er en af Nordens største RTB-indkøbere og har ifølge egen hjemmeside 55 medarbejdere.

  læs mere
 • 24. mar 15 Dagens Aviser

  Topchefer varsler jobfest

  Jobtørken er slut i dansk erhvervsliv. Det viser dagbladet Børsens nye konjunkturundersøgelse, som Green Analyseinstitut har foretaget blandt 2.580 topchefer i Danmarks største virksomheder. Fire ud af ti topchefer siger i undersøgelsen, at de planlægger at ansætte nye medarbejdere i de kommende seks måneder.

  læs mere
 • 24. mar 15 Dagens Aviser

  Novo gør klar til milliardopkøb

  Hovedaktionærerne i Novo Nordisk, fonden Novo A/S, er efter et umådeligt godt 2014 parat til at bruge sin bugnende pengetank til opkøb for adskillige milliarder. Det skriver Jyllands-Posten. Dermed er fonden på trapperne med en stor investering, gerne for et tocifret milliardbeløb, der kan få fondens penge ud at arbejde, beretter fondens direktør, Eivind Kolding.

  læs mere
 • 23. mar 15 Dagens Aviser

  Forbrugerne er i festhumør

  Forbrugertilliden er tilbage på festniveauet inden finanskrisen. Det skriver borsen.dk I marts landede tilliden således på 13,9, viser tal fra Danmarks Statistik. Det er det højeste niveau siden januar 2016.

  læs mere
 • 23. mar 15 Dagens Aviser

  Egmont skovler penge ind

  Mediekoncernen Egmont kom ud af 2014 med det bedste resultat i koncernens 136-årige historie. Omsætningen steg til 11,6 milliarder kroner fra 11 milliarder kroner året før. I lokal valuta er det en fremgang på 10 procent. Resultatet før skat blev på 950 millioner kroner mod 735 millioner kroner året før. Det er i lokal valuta en fremgang på 36 procent, oplyser koncernen.

  læs mere
 • 23. mar 15 Dagens Aviser

  Per Mikael i front for netmedie

  Per Mikael Jensen sætter sig i stolen for enden af bestyrelsesbordet hos Altinget, der er en netavis om dansk politik. Den tidligere administrerende direktør for Metro International og administrerende direktør på TV 2 er nemlig blevet udpeget til ny formand for koncernen Rasmus Nielsen Holding, der står bag Altinget i Danmark og Sverige.

  læs mere

Sider