Lørdag 25. oktober 2014
 • 24. okt 14 Dagens Aviser

  Du sælges på Facebook

  Over tre millioner danskere er aktive på Facebook, men populariteten har en kedelig bagside, viser DR's forbrugermagasin Kontant.

  læs mere
 • 24. okt 14 Dagens Aviser

  Nedturen fortsætter for Amazon

  E-handelsgiganten Amazon leverede torsdag efter amerikansk børslukketid endnu et skuffende regnskab. Ikke alene er selskabets underskud i tredje kvartal markant højere, end analytikerne havde ventet. Salgsprognosen for fjerde kvartal, hvori indgår den vigtige julehandel, skuffer også i forhold til markedets forventninger.

  læs mere
 • 24. okt 14 Dagens Aviser

  Digital post med problemer

  1.november skal danskerne være klar til at modtage post fra det offentlige i den digitale postkasse. Men Digital Post kritiseres nu af Ombudsmanden og en forsker i digital kommunikation for at være på kant med forvaltningsloven. Digital Post er nemlig indrettet på en måde, så det er svært for borgerne at gennemskue, hvilken offentlig myndighed man kommunikerer med.

  læs mere
 • 24. okt 14 Dagens Aviser

  Vi skal have penge tilbage

  En ny regnemetode i EU-systemet falder ud til fordel for blandt andet Danmark, som bliver 2,4 milliarder rigere om lidt over en måned, viser dokumenter fra EU-Kommissionen, som avisen Financial Times fremlægger. Årsagen skal findes i, at den europæiske union er begyndt at udregne landenes bruttonationalprodukt på en ny måde, så man ifølge avisen medregner "mere skjulte" indtægter.

  læs mere
 • 24. okt 14 Dagens Aviser

  Fædre glemt af e-boks

  En stor del af landets fædre mister chancen for at modtage kommunal post om deres børn fra den 1. november, når myndigheder kun må sende breve til e-Boks. De fleste børn er nemlig tilknyttet mødres CPR-numre, så kun mødre får den digitale post, selv om begge forældre har forældremyndighed, skriver metroxpress.

  læs mere
 • 23. okt 14 Dagens Aviser

  Telia hives i retten

  Fem store designvirksomheder vil tvinge Telia til at spærre adgangen til engelsk netbutik, der sælger kopimøbler til danske forbrugere. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere

Sider