Mandag 26. januar 2015
 • 26. jan 15 Dagens Aviser

  JP bag ny app med scanner

  Jyllands-Postens lancerer i morgen, tirsdag, en ny mobil-app, der er målrettet både ihærdige nyhedslæsere og dedikerede abonnenter. App’en har en indbygget scanner og skulle  give en læseoplevelse designet specielt til den lille skærm.

  læs mere
 • 26. jan 15 Dagens Aviser

  Godt år for nethandlen

  Det blev – igen – et godt år for dem, som har valgt internettet som salgskanal. Ifølge en ny opgørelse fra Dansk Erhverv, med data fra Nets, sendte danskerne 80 mia. kroner af sted til net-butikker i løbet af 2014. Det skriver Jyllands-Posten. Forbruget på nettet steg dermed med 16 pct. i forhold til 2013, hvor Dansk Erhverv har beregnet nethandlen til at runde 69 mia. kroner.

  læs mere
 • 26. jan 15 Dagens Aviser

  Skal B&O sættes til salg?

  Den danske elektronik- og designvirksomhed Bang & Olufsen (B&O) har hyret investeringsbanken Carnegie til at finde mulige købere, skriver Berlingske på baggrund af en anonym kilde. De mulige købere skal findes blandt verdens store elektronikkoncerner som eksempelvis Sony, Philips og Samsung, men en potentiel køber kunne også være en kapitalfond, skriver avisen.

  læs mere
 • 26. jan 15 Dagens Aviser

  Clinton-film er stoppet

  Hvad der er gået skævt i processen omkring instruktøren Martin Scorseses længe ventede portræt af USA's ex-præsident Bill Clinton er ret uklart, men faktum er, at HBO nu har meddelt, at projektet er udskudt på ubestemt tid.

  læs mere
 • 23. jan 15 Dagens Aviser

  Danske Spil advarer forhandlere

  Det statsejede spilleselskab Danske Spil sender i disse dage breve ud til sine over 5.000 forhandlere for at indskærpe, at de ikke må sælge spil til mindreårige. Det skriver Politiken.

  læs mere
 • 23. jan 15 Dagens Aviser

  Digital sladretjeneste åbner igen

  Den tidligere radikale skatteminister Morten Østergaard afskaffede Skats internetbaserede sladretjeneste. Den skulle gøre det muligt for borgerne at anmelde sort arbejde og skatteunddragelse anonymt - uden selv at blive afsløret.

  læs mere

Sider