Fredag 31. oktober 2014
 • 30. okt 14 Dagens Aviser

  Biografer frygter nye gadgets

  Et par fremtrædende brancheorganisationer i den amerikanske filmverden opfordrer nu biografejere til at forbyde deres gæster at bære udstyr, der kan optage film fra lærredet - eksempelvis såkaldte smartwatches eller briller med indbygget kamera. Det sker for at forhindre, at biografgængere optager film og deler dem med andre på ulovlig vis.

  læs mere
 • 30. okt 14 Dagens Aviser

  Samsung taber terræn

  Samsung Electronics, der er verdens største producent af smartphones, fik i tredje kvartal det mindste overskud siden 2011. Årsagen til et skuffende Samsung Electronics er, at sydkoreanernes salg af smartphones er stagneret i konkurrencen mod Apples iPhone og billigere kinesiske apparater, rapporterer Bloomberg News.

  læs mere
 • 30. okt 14 Dagens Aviser

  Danske Bank opjusterer

  Danske Bank opjusterer forventningerne til årets resultat. Det skriver borsen.dk Før var forventningerne et årsresultat på 10-13 mia. kr., nu er det forventningen at lande mellem 11,5 mia. og 13,5 mia. kr. I årets 3. kvartal opnåede banken et resultat på 4,5 mia. kr. før skat - 300 mio. kr mere end analytikerne havde ventet, ifølge SME Direkt.

  læs mere
 • 30. okt 14 Dagens Aviser

  Novo i fremgang

  Medicinalgiganten Novo Nordisks omsætning steg med fire procent i årets første ni måneder i 2014 i forhold til sidste år. Salget endte i samme periode på 64,2 milliarder kroner.

  læs mere
 • 29. okt 14 Dagens Aviser

  Kunde-partner rykker til Vestas

  Niels Henrik Eriksen skifter jobbet som direktør og partner i reklamebureauet Kunde & Co. ud med en stilling hos den danske vindmøllegigant Vestas. Det skriver dagbladet Børsen. Niels Henrik Eriksen nye titel bliver senior director i Vestas’ globale markedsføringsafdeling.

  læs mere
 • 29. okt 14 Dagens Aviser

  Peugeot meldt til politiet

  Forbrugerombudsmanden har meldt Peugeot Danmark til politiet for at have undladt at oplyse om vigtige vilkår i en række reklamer for billån. Det skriver Metroxpress. - Forbrugerne skal let kunne finde alle kreditoplysninger, men det lever Peugeot Danmarks markedsføring af billån ikke op til, siger Forbrugerombudsmand Henrik Øe til avisen.

  læs mere

Sider