Onsdag 27. august 2014
 • 27. aug 14 Dagens Aviser

  Snapchat er 50 mia. kr. værd

  Listen af teknologiselskaber, der værdiansættes til store summer, vokser. Nu er det Snapchat, som ifølge Wall Street Journal vurderes til at være næsten 10 milliarder dollar værd. Det svarer til mere end 50 milliarder kroner.

  læs mere
 • 27. aug 14 Dagens Aviser

  ISS ser frem til milliardvækst

  I de kommende år skal både private og offentlige virksomheder i stadig større grad outsource. ISS står klar til at tage en stor bid af kagen på anslået 3,5 mia. kr. de næste 4 år..

  læs mere
 • 27. aug 14 Dagens Aviser

  Energiselskab udfordrer TDC

  Selskabet vil tage kampen op mod TDC og fordoble driftsindtjeningen fra sin teleforretning i 2018 fra 450 mio. kr. til 700-800 mio. kr. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere
 • 27. aug 14 Dagens Aviser

  Apoteker på sygehusene?

  Hvad både apoteker og forbrugerorganisationer har ønsket i årevis, ser nu ud til at kunne blive virkeligt: Muligheden for at åbne almindelige apoteker på landets sygehuse. Den mulighed bliver nu nævnt i regeringens forslag til en ny apotekerlov, skriver Politiken.

  læs mere
 • 26. aug 14 Dagens Aviser

  Dårlige anmeldelser sorteres fra

  Mange virksomheder manipulerer med deres brugeranmeldelser på den danske scoreside Trustpilot. Det skriver Politiken. Det sker, når de overfører deres resultat fra Trustpilot til deres Facebook-side eller egen hjemmeside.

  læs mere
 • 26. aug 14 Dagens Aviser

  Det grå guld gør comeback

  Danskere over 50 år tegner sig for langt størstedelen af beskæftigelsesfremgangen siden slutningen af 2012. Det skriver epn.dk på baggrund af en analyse fra Økonomi- og Indenrigsministeriet.

  læs mere

Sider