Søndag 2. august 2015
 • 01. jul 15 Dagens Aviser

  Lokumdansk er nu normaldansk

  Alle tabuer i det danske sprog er efterhånden forsvundet, siger professor Jørn Lund til Kristeligt Dagblad. I denne uge præsenterede DR for eksempel sin nye X Factor-vært med overskriften "X Factor-job tog røven på Sofie Linde". I telegrammer fra det nationale nyhedsbureau, Ritzau, blev det danske sommervejr forleden blandt andet omtalt som "møgvejr".

  læs mere
 • 18. jun 15 Dagens Aviser

  SAS flyver sorte tal hjem

  Det er gået markant frem for det skandinaviske luftfartsselskab SAS i andet kvartal af regnskabsåret 2014/15. Luftfartsselskabet har således landet et nettoresultat på 226 millioner kroner mod et underskud på 648 millioner kroner i samme periode et år tidligere. Det fremgår af halvårsregnskabet, der er præsenteret torsdag morgen.

  læs mere
 • 18. jun 15 Dagens Aviser

  EDC-ejer i gavehumør

  Ejendomsmægler Poul Erik Bech, der står bag Danmarks største mæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech, har besluttet at overdrage størstedelen af sin virksomhed til en almennyttig fond. Formålet er at sikre virksomheden og de mange arbejdspladser, den dag Poul Erik Bech ikke længere selv er aktiv i branchen, lyder det i en pressemeddelelse fra ejendomsmægleren.

  læs mere
 • 17. jun 15 Dagens Aviser

  Henrik Sørensen bag kartel-tip

  Det var input fra Henrik Sørensen, tidligere dansk topchef for Clear Channel og nuværende adm. direktør for konkurrenten Out of Home Media, der har fået de danske myndigheder til at granske Clear Channel og AFA JCDecaux for karteldannelse.

  læs mere
 • 16. jun 15 Dagens Aviser

  MobilePay rykker ind i Bilka

  Det bliver fra på torsdag muligt at betale med MobilePay i alle Bilka-varehuse landet over. Det skriver business.dk

  læs mere
 • 15. jun 15 Dagens Aviser

  Nordea sælger kort til Nets

  Nordea har solgt sine kortindløsningsaktiviteter til Nets for 1,7 milliarder kroner. Kortindløsningen gør erhvervskunder i stand til at modtage kortbetalinger både i fysiske butikker og online, oplyser Nordea i en pressemeddelelse.

  læs mere

Sider