Tirsdag 23. september 2014
 • 22. sep 14 Dagens Aviser

  Salg upåvirket af shitstorm

  Røde bøffer og softice fortæres ufortrødent på landets 34 Jensen's Bøfhus-restauranter, oplyser Jensen's Bøfhus, efter at kæden er havnet i en bølge af utilfredshed på sociale medier - en såkaldt shitstorm.

  læs mere
 • 22. sep 14 Dagens Aviser

  Fremmede stater på spiontogt i DK

  En række af Danmarks største virksomheder og mest centrale myndigheder har de seneste år været udsat for målrettede, spektakulære hackerangreb udført af fremmede stater. Det oplyser DR Nyheder. Blandt andet har enzymvirksomheden Novozymes, Søfartsstyrelsen og Erhvervs- og Vækstministeriet været udsat for succesfulde angreb.

  læs mere
 • 22. sep 14 Dagens Aviser

  Skat øger kontrollen

  Omkring 14.000 mindre virksomheder herhjemme kan forvente at blive kigget ekstra over skulderen af Skat, når det gælder koncerninterne handler. Det skriver Børsen.

  læs mere
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Alibaba næsten 1.000 mia. værd

  Cheferne i den kinesiske internethandel Alibaba må gnide sig i hænderne inden dagens børsnotering i New York. Kilder fortæller til flere amerikanske medier, at selskabets aktier vil ramme børsen til en introduktionskurs på 68 dollar.

  læs mere
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Kina skal have fem Legolande

  Lego går sin sejrsgang verden over. Og med afsæt i Lego-filmen "The Lego Movie" er der på ny blevet opmærksomhed om Legolandene verden over. Og det kan ses på omsætningen hos Merlin Entertainments, der blandt andet ejer Legoland. Omsætningen hos den britiske forlystelseskoncern, er steget med 15 procent, skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Kaos og kævl lammer modeuge

  To af de vigtigste mænd bag modeugen er havnet i åben konfrontation om penge, kunder, påståede kontraktbrud og en trussel om sagsanlæg. Det skriver Berlingske. Allan Agerholm, der er en af hovedaktørerne i modeugen, kritiserer skarpt en af sine hidtil vigtigste samarbejdspartnere om modeugen.

  læs mere

Sider