Torsdag 26. maj 2016
 • 22. okt 15 Dagens Aviser

  Forbrugsfest flytter til udlandet

  Danske virksomheder går glip af milliarder, når danskerne bruger betalingskortet i udlandet. Det skriver dagbladet Børsen. Siden 2011 er der sket en stor stigning i, hvor mange penge danskerne lægger hos ikke mindst udenlandske netbutikker. Det kan bl.a. mærkes hos Friluftsland, fortæller marketingschef Claus P. Østergaard.

  læs mere
 • 19. okt 15 Dagens Aviser

  Tinder vil på børsen

  I fredags kom det frem at The Match Group, der står bag 45 online datingtjenester, har sat en proces i gang for at blive noteret på Nasdaq-børsen. Det skriver finans.dk, der samtidig kan berette, at The Match Group blev stiftet i 2009, og har høstet succes via deres datingtjenester som Match.com, OKcupid og ikke mindst Tinder.

  læs mere
 • 07. okt 15 Dagens Aviser

  Carlsberg-rivaler i pardans

  Verdens største bryggeri, AB Inbev, har offentliggjort et købstilbud på verdens næststørste, Sabmiller. Det skriver borsen.dk Oplysningerne stammer fra Bloomberg, ifølge hvem AB Inbev byder knap 42 pund per aktie for 41 pct. af selskabets samlede aktiekapital.

  læs mere
 • 06. okt 15 Dagens Aviser

  Din profil er mindst 85 kr. værd

  Verdens største sociale medie, Facebook, tjener sine penge på annoncer, og hver bruger er i snit 12,76 dollar, eller knap 85 kr., værd. Det skriver borsen.dk på baggrund af en analyse foretaget af eMarketer omtalt i det amerikanske tech-medie Cnet.

  læs mere
 • 30. sep 15 Dagens Aviser

  Landsretten mildner DSB-dom

  DSB er blevet dømt til at betale en halv mio. kroner til pr-bureauet Waterfront efter et omdiskuteret samarbejde, som blev afbrudt i utide på grund af omfattende kritik. Landsretten nedsætter dermed betalingen fra de halvanden mio. kroner, som Retten i Glostrup sidste år kom frem til.

  læs mere
 • 23. sep 15 Dagens Aviser

  Statoil snart i nye klæder

  Fra maj næste år vil Statoil-stationer i hele Skandinavien, Baltikum, Polen og Rusland få nyt udseende og navn. Det skyldes, at Statoil Fuel & Retail i 2012 blev solgt til Couche-Tard, som er en af verdens førende forhandlernetværk indenfor convenience. Det nye navn er Circle K.

  læs mere

Sider