Onsdag 22. oktober 2014
 • 22. okt 14 Dagens Aviser

  MobilePay: Pas på svindlere

  Blandt de 1,6 millioner brugere af Danske Banks betalingsprogram til mobiltelefoner, MobilePay, findes kriminelle, som har opdaget, hvordan de kan svindle. Det skriver metroxpress. De kriminelle aflurer eller køber de oplysninger, der står på ethvert kreditkort. Herefter køber de anonyme taletidskort til smartphones og opretter MobilePay-konti med de stjålne kort-oplysninger.

  læs mere
 • 22. okt 14 Dagens Aviser

  Parti anmelder Facebook-trusler

  Det nystiftede parti Nationalpartiet, som vil slå et slag for fællesskab, tolerance og danske værdier, politianmelder nu en række trusler, som stifterne modtog i forbindelse med offentliggørelsen af partiet, skriver Berlingske. En del af de ytringer, der er kommet på diverse sociale medier, har nemlig en direkte truende karakter.

  læs mere
 • 22. okt 14 Dagens Aviser

  Legendarisk redaktør er død

  Den legendariske Washington Post-redaktør Ben Bradlee er død 93 år gammel, oplyser avisen tirsdag. Ben Bradlee, der var chefredaktør på avisen fra 1968 frem til 1991, døde i sit hjem i Washington af naturlige årsager. Det var Ben Bradlee, som stod i spidsen for Washington Post, da avisen afslørede Watergate-skandalen, der førte til præsident Richard Nixons afgang i 1974.

  læs mere
 • 22. okt 14 Dagens Aviser

  Erhvervs-spids: Recession truer

  Udsigterne for dansk økonomi er ifølge en af dansk erhvervslivs tunge drenge, Ole Andersen, dårlige. Det skriver Berlingske Business.

  læs mere
 • 22. okt 14 Dagens Aviser

  Nordea-kunder har det bedre

  De danske bankkunder har det økonomisk bedre, end de har haft længe, viser Nordeas regnskab for tredje kvartal, der blev offentliggjort onsdag morgen. Selve bankdriften er gået frem i kvartalet set i forhold til samme kvartal i året før, og det lå også bedre end de hidtidige kvartaler i år.

  læs mere
 • 21. okt 14 Dagens Aviser

  Apple overrasker positivt

  Apple præsenterede mandag aften dansk tid et suverænt regnskab, da den amerikanske it-virksomhed kom med regnskabet for fjerde kvartal. It-giganten har i løbet af de seneste 12 måneder skabt en årsomsætning på den gode side af 100 milliarder kroner, hvis man ser på regnskabet for hele året.

  læs mere

Sider