Onsdag 16. april 2014

Søgefelt

 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Koncerter handler om gåsehud

  Den danske afdeling af koncertarrangøren Live Nations er i luften med en ny kampagne, der skal tale til følelserne. ZupaRecommended er bureauet bag, og du kan se kampagnefilmen her.

  læs mere
 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Redaktør: Forrykt mediestøtte

  MetroXpress vil modtage 5,9 mio. kr. i mediestøtte i 2014. Et stort beløb, men relativt lavt sammenlignet med de 20 millioner kroner som eksempelvis Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten får hver især, selvom alle tre aviser har markant færre læsere end MetroXpress.

  læs mere
 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Banker lukker Bitcoin-konti

  Myndighederne i Kina er ikke positivt indstillet over for Bitcoin, og den kinesiske centralbank - Peoples Bank of China - har i slutningen af 2013 advaret befolkningen mod at købe Bitcoins.

  læs mere
 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Kvinder indtager bestyrelserne

  Flere og flere kvinder indtager bestyrelseslokalerne i de største danske virksomheder. I dag er godt en fjerdedel af bestyrelsesmedlemmer i C20-virksomhederne kvinder, skriver Jyllands-Posten. Det er væsentligt flere end for 10 år siden, da kvinderne udgjorde 14 procent.

  læs mere
 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Standard & Poor’s: Dansk duksestatus

  Kreditvurderingsbureauet Standard & Poor's bekræfter Danmarks position på øverste hylde blandt kreditvurderinger. Det sker med en gentagelse af karakteren "AAA" og stabile udsigter.

  læs mere
 • 11. apr 14 Dagens Aviser

  Mærsk satser på svære områder

  A.P. Møller - Mærsks engagementer i lande med uro vil stige de kommende år. Trods aftagende vækst, svækkede valutaer og tilbagetrækning af investeringer fra verdens vækstøkonomier, er det her, at A.P. Møller - Mærsk vil lægge en stigende andel af koncernens investeringer i år.

  læs mere

Sider