Torsdag 5. marts 2015
 • 05. mar 15 Dagens Aviser

  Carlsberg gør op med smørelse

  Drop smørelsen. Sådan lyder det nu fra toppen af det verdensomspændende danske bryggeri Carlsberg til sine over 45.000 ansatte. Det skriver Berlingske Business.

  læs mere
 • 05. mar 15 Dagens Aviser

  SAS taber halv milliard

  Et bragende underskud, men stadig bedre end ventet i markedet. Det er status for den skandinaviske flykæmpe SAS, som netop er kommet med regnskab for første kvartal af 2014/2015. Det skriver borsen.dk

  læs mere
 • 05. mar 15 Dagens Aviser

  Lussing til Danske Bank

  Danske Bank har lidt et nederlag i den omstridte andelssag om AB Bangsbohus på Frederiksberg. Det skriver finans.dk. Den store andelsforening har sagt nej til Danske Banks tilbud om et nedslag i gælden på 59 mio. kr. mod at rive en renteswap i stykker. I stedet går andelsforeningen nu målrettet efter en konkurs, der nedbringer boligafgiften til det halve.

  læs mere
 • 05. mar 15 Dagens Aviser

  Vi misser tyske eksportmilliarder

  Dansk eksport går OK, men blev potentialet udnyttet fuldt ud, så kunne dansk eksport til Tyskland fordobles. Det skriver dagbladet Børsen. Eksporten til Tyskland landede sidste år på 109,2 mia. kr., hvilket er rekord.

  læs mere
 • 04. mar 15 Dagens Aviser

  Nu giver 7-Eleven overskud

  Sidste år blev det første nogensinde, hvor kæden gav overskud. Det skriver dagbladet Børsen. Det blev til et plus på knap 2 mio. kr. ud af en omsætning på 2,1 mia. kr. i de 191 butikker. Ifølge kædens egne tal rækker det til en markedsandel på 31 pct. på de varer, der kan sammenlignes. Salg af brændstof og togbilletter tæller hverken med i omsætning eller markedsandel.

  læs mere
 • 04. mar 15 Dagens Aviser

  Bolig-salget boomer

  Der har været usædvanligt meget held i sprøjten for de danske boligejere, der har haft deres huse og lejligheder til salg i starten af 2015. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.

  læs mere

Sider