Torsdag 29. januar 2015
 • 29. jan 15 Dagens Aviser

  Pape i direct mail-fremstød

  Hos de Konservative er valgkampen gået i gang, og det viser sig i mange danskeres postkasser i disse dage, hvor der ligger et brev og venter fra K-formand Søren Pape Poulsen. Det skriver politiko.

  læs mere
 • 29. jan 15 Dagens Aviser

  IKEA: Nu med grønne plusser

  Møbelkoncernen Ikea har ikke kun økonomisk vækst, men også øget bæredygtighed som mål for driften. Og baseret på de netop udsendte årsrapporter for det regnskabsår, der sluttede 31. august sidste år, er der fremgang på begge fronter. På verdensplan blev omsætningen øget med 5,9 procent til 28,7 milliarder euro, og nettooverskuddet lød på 3,3 milliarder euro.

  læs mere
 • 29. jan 15 Dagens Aviser

  Danskere i kinesisk kopi-krig

  Den danske småkagefabrikant Kelsen anklager Mayora, der årligt omsætter for mere end 10 mia. kr. og sælger småkager i Kina under navnet Danisa, for falsk markedsføring og vildledning af de kinesiske forbrugere. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere
 • 29. jan 15 Dagens Aviser

  Carlsberg lukker bryggerier i Rusland

  Den danske ølproducent Carlsberg lukker to af sine bryggerier i Rusland som følge af en svag udvikling i det russiske ølmarked. Lukningen kommer til at koste selskabet 700 millioner i nedskrivninger. Det oplyser Carlsberg i en meddelelse. Arbejdet på bryggerierne, der ligger i byerne Chelyabinsk og Krasnoyarsk, blev allerede suspenderet sidste år.

  læs mere
 • 29. jan 15 Dagens Aviser

  Samsung øger udbyttet

  Samsung Electronics løfter udbyttet i forbindelse med sit regnskab for fjerde kvartal, der slog analytikerforventningerne. Det rapporterer Bloomberg News. Nettoresultatet landede på omkring 5290 mia. won, eller ca. 32,3 mia. kr. Det var en del mere end analytikerforventningen om et resultat på ca. 4100 mia. won. Udbyttet løftes til 19.500 won fra 13.800 won.

  læs mere
 • 28. jan 15 Dagens Aviser

  MobilePay rykker på nettet

  Det er ret nemt at overføre penge til hinanden med Mobilepay, og inden for kort tid vil danskerne også kunne betale i flere hundrede netbutikker via Mobilepay. Danske Bank har nemlig lavet aftaler med udbydere af onlinebetalingsløsninger, der betyder, at kunderne kan handle hurtigere og nemmere, fordi de ikke længere behøver at have pung og kort ved hånden.

  læs mere

Sider