Fredag 28. november 2014
 • 28. nov 14 Dagens Aviser

  Kendisser: Drop Black Friday

  Torsdag aften fejrede mange amerikanere traditionen tro thanksgiving med et veldækket bord med kalkun og søde kartofler. En anden tradition lyder, at dagen efter skal bruges på at gå på tilbudsjagt på den såkaldte Black Friday, hvor landets butikker og storcentre lokker med slagtilbud.

  læs mere
 • 28. nov 14 Dagens Aviser

  TDC amok i prisforhøjelser

  TDC-chef Carsten Dilling svinger pisken over hundredtusinder af privatkunder, skriver Finans.dk. Fra nytår hæver TDC prisen på 165 produkter og pakkeløsninger med op til 34 pct. I kroner og ører betyder det i værste fald en årlig prisstigning på 528 kr. i et marked, som telebranchen omtaler som en blodig slagmark.

  læs mere
 • 28. nov 14 Dagens Aviser

  Netto åbner døgnbutikker

  Vågner du op om natten med en stærk trang til at fylde hele eller halve indkøbsvogne med discount-dagligvarer, så får du snart mulighed for at drøne i Netto på alle tider af døgnet. Dagligvarekæden begynder 5. december at holde døgnåbent i udvalgte butikker tre forskellige steder i landet, oplyser Netto.

  læs mere
 • 28. nov 14 Dagens Aviser

  Nej til jobtilbud, nej til dagpenge

  Reglerne for dagpengemodtagere skal strammes yderligere, så dem, der takker nej til et jobtilbud, kan mærke, at det har konsekvenser. Det mener den radikale leder, indenrigs- og økonomiminister Morten Østergaard. Han vil anmode regeringens dagpengekommission om at inddrage de såkaldte "rådighedsregler" i anbefalingerne til et nyt dagpengesystem, skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 28. nov 14 Dagens Aviser

  OW-døtre flygter fra konkurs

  Mens kuratorer arbejder på at få styr på OW Bunkers konkursbo, er de ved at miste kontrollen med en stribe datterselskaber i udlandet. Datterselskaberne kaprer deres aktiver og starter op igen, for de har med egne ord stadig en sund forretning, skriver Børsen.

  læs mere
 • 27. nov 14 Dagens Aviser

  Thorborg blandt DK’s rigeste

  Niels Thorborg indtager en 20. plads på Forbes’ liste over Danmarks 40 største formuer, der i dag udkommer sammen med dagbladet Børsen. Thorborgs formue er opgjort til 4,124 mia. kr. og broderparten af denne er skabt via virksomheden L’easy, som Thorborg har bygget op fra ingenting til en milliardkoncern.

  læs mere

Sider