Mandag 27. april 2015
 • 27. apr 15 Dagens Aviser

  Rynkeby dropper Pepsi

  Arla-koncernens juiceselskab Rynkeby rundede i 2014 for første gang en milliard kroner i omsætning. Det skriver dagbladet Børsen. Avisen skriver også, at Rynkeby vinker farvel til en omsætning på over 150 mio. kr. Det sker, fordi selskabet har afsluttet et 20 år langt samarbejde med Pepsi-koncernen om at sælge juicemærket Tropicana i Norden.

  læs mere
 • 27. apr 15 Dagens Aviser

  Facebook vital i valgkampen

  I den kommende valgkamp kommer de sociale medier til at fylde som aldrig før. Det er de partier, som Ritzau har talt med, enige om. Især Facebook kommer i fokus. Hos Venstre forklarer partisekretær Claus Richter, hvorfor Facebook er et vigtigt redskab.

  læs mere
 • 27. apr 15 Dagens Aviser

  Biograferne har det svært

  De danske biografer fik endnu et magert år i 2014. Det er andet år i træk, at antallet af biografgængere falder, og det er det laveste niveau i syv år. Den udvikling koster landets to største biografkæder millioner i tabt omsætning, skriver Dagbladet Børsen.

  læs mere
 • 27. apr 15 Dagens Aviser

  Hurtige nødhjælpskroner til Nepal

  Allerede et døgn efter jordskælvet, der lørdag morgen ramte Nepal, havde danskerne grebet til lommerne og doneret et "imponerende" antal kroner, lyder det fra Røde Kors. - Der har været en meget stor opbakning fra befolkningen. For en time siden rundede vi en million kroner i bidrag, udtaler generaldirektør i Røde Kors, Anders Ladekarl, i en video på Twitter.

  læs mere
 • 24. apr 15 Dagens Aviser

  Sponsor-konflikt fortsætter

  Torsdag aften spillede Skovshoved og Greve DM-finale for hold i badminton. I minutterne efter kampen stod det dog hurtigt klart, at sponsorkonflikten i sporten fortsat kører på højt blus. Det skriver tv2.dk

  læs mere
 • 24. apr 15 Dagens Aviser

  Vi skal kende fastfood-kalorier

  Når du køber en burger eller en pizza, skal det stå klart og tydeligt på menuen, hvor mange kalorier du kommer til at sætte tænderne i. Det mener fire organisationer, som ifølge Politiken vil følge i fodsporene på en række andre lande, hvor kalorietallet står side om side med prisen.

  læs mere

Sider