Søndag 23. november 2014
 • 21. nov 14 Dagens Aviser

  Carlsberg håber reklameforbud ryger

  Ophævelsen af forbuddet mod alkoholreklamer, som er vedtaget i Rusland, er "rigtig godt" for Carlsberg, siger kommunikationsdirektør i Carlsberg Jens Bekke til Ritzau Finans - Det giver nye muligheder for at tale med forbrugerne direkte, slår han fast.

  læs mere
 • 21. nov 14 Dagens Aviser

  Hver 6. overvejer at droppe Facebook

  Facebook er ubestridt danskernes foretrukne sociale medie. Og det er efterhånden mere end fire ud af fem voksne danskere, der har en profil på Facebook.

  læs mere
 • 21. nov 14 Dagens Aviser

  Nordjyder vil bruge flest penge i julen

  Julen står for døren, og det betyder typisk et godt indhug i pengepungen, når der skal købes julemad og ikke mindst julegaver. I år ser nordjyderne ud til at ville bruge flest penge på hjerternes fest, viser en ny undersøgelse, som TNS Gallup har udført for Nordea.

  læs mere
 • 21. nov 14 Dagens Aviser

  Coloplast på vækstjagt i Europa

  Medicovirksomheden Coloplast søger uopdyrkede europæiske vækstlommer. Det skriver dagbladet Børsen.

  læs mere
 • 21. nov 14 Dagens Aviser

  OW Bunker satsede på spekulation

  Risikabel spekulation med finansielle papirer var så stor en del af det nu krakkede olieselskab OW Bunkers forretning, at risikoafdelingen hver måned budgetterede med millionoverskud. Det skriver Finans.dk.

  læs mere
 • 20. nov 14 Dagens Aviser

  Coop-millioner til reklame-wifi

  Allunite, der siden september sidste år har solgt reklamefinansierede wifi-løsninger til erhvervskunder, får nu frisk kapital tilført. Det skriver dagbladet Børsen. Pengene, 3 mio. euro, stammer fra en investorklynge bestående af Coop og venturefonden Northzone, der bl.a. har Spotify og Trustpilot i porteføljen.

  læs mere

Sider