Lørdag 20. september 2014
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Alibaba næsten 1.000 mia. værd

  Cheferne i den kinesiske internethandel Alibaba må gnide sig i hænderne inden dagens børsnotering i New York. Kilder fortæller til flere amerikanske medier, at selskabets aktier vil ramme børsen til en introduktionskurs på 68 dollar.

  læs mere
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Kina skal have fem Legolande

  Lego går sin sejrsgang verden over. Og med afsæt i Lego-filmen "The Lego Movie" er der på ny blevet opmærksomhed om Legolandene verden over. Og det kan ses på omsætningen hos Merlin Entertainments, der blandt andet ejer Legoland. Omsætningen hos den britiske forlystelseskoncern, er steget med 15 procent, skriver Jyllands-Posten.

  læs mere
 • 19. sep 14 Dagens Aviser

  Kaos og kævl lammer modeuge

  To af de vigtigste mænd bag modeugen er havnet i åben konfrontation om penge, kunder, påståede kontraktbrud og en trussel om sagsanlæg. Det skriver Berlingske. Allan Agerholm, der er en af hovedaktørerne i modeugen, kritiserer skarpt en af sine hidtil vigtigste samarbejdspartnere om modeugen.

  læs mere
 • 18. sep 14 Dagens Aviser

  Dansk spilfirma i lag med Opel

  Den danske computerspilbranche er ved at blive voksen, og den akkumulerede viden kaster spin-off-projekter af sig, som får omverdenen til at spærre øjnene op. Det skriver Berlingske Business.

  læs mere
 • 18. sep 14 Dagens Aviser

  Ny iPad afsløres næste måned

  To nye generationer af Apples iPad og et nyt operativsystem til Mac ventes afsløret sidst i oktober. Det oplyser netsiden Daily Dot med citat fra kilder, der angiveligt kender til sagen.

  læs mere
 • 18. sep 14 Dagens Aviser

  Storebæltsbro skaber milliarder

  Storebæltsforbindelsen er en guldrandet forretning for Danmark, der vil give samfundsøkonomiske gevinster på flere hundrede milliarder kroner over de næste mange år. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

  læs mere

Sider