Mandag 22. december 2014
 • 19. dec 14 Dagens Aviser

  Stjerne bøder for Instagram-kiks

  Det engelske fodboldforbund (FA) har idømt Liverpool-spilleren Mario Balotelli en spilledags karantæne og en bøde på 25.000 pund, cirka 236.000 kroner. Det meddeler FA på sin hjemmeside.

  læs mere
 • 19. dec 14 Dagens Aviser

  Danmark ud af de riges klub

  De senere års krise vil skrive sig ind i historien som en af de største nedture nærmest nogensinde, og det danske bruttonationalprodukt (BNP) målt per indbygger er faldet hele syv procent. Det skriver Berlingske Business.

  læs mere
 • 19. dec 14 Dagens Aviser

  Novo til kamp mod ebola

  BØRNEfondens Indsats mod ebola i Vestafrika fik tidligere i denne uge en donation på 300.000 kr. fra Novo Nordisk Fonden. Pengene giver BØRNEfonden mulighed for at øge indsatsen i det vestafrikanske land Mali, hvor syv mennesker er døde af ebola.

  læs mere
 • 19. dec 14 Dagens Aviser

  Blå partiledere tæt på at dumpe

  Med en gennemsnitskarakter på bare 2,9 bliver Lars Løkke bundskraber, når danskerne skal uddele karakterer på 7-trinsskalaen til Danmarks partiledere for årets indsats. Det er Analyse Danmark, der for Ugebrevet A4 har bedt 1123 danskere om at give samtlige partiledere årskarakter for deres præstationer i 2014.

  læs mere
 • 18. dec 14 Dagens Aviser

  Unge blæser på digitale spor

  Når børn og unge surfer på nettet og er aktive på sociale medier, ved en stor del af dem ikke, at steder de besøger, ting, de liker, og cookies, de klikker ja til, alle bidrager til at indsamle data om dem, som gives videre til en tredjepart. Det skriver Politiken på baggrund af en undersøgelse fra Børnerådet.

  læs mere
 • 18. dec 14 Dagens Aviser

  Se & Hør: Må politiet se mails?

  Det er vigtigt for politiet at få lov til at undersøge journalisters arbejde på Se og Hør i skandalen om ugebladets forhold til den såkaldte tys-tys-kilde fra Nets og mulige brud på tavshedspligten. Derfor venter ordensmagten med spænding på udfaldet af et retsmøde i Højesteret torsdag.

  læs mere

Sider