Lørdag 30. april 2016
 • 29. apr 16 Digitalt

  Ikke Rocket Science

  Datadriven marketing er ikke rumforskning. Ofte er opsamling og brug af data en større udfordring, end selve automatiseringen.

  læs mere
 • 28. apr 16 Digitalt

  Driv business ud af mobilen

  Med den rette software kan virksomheder af enhver størrelse vokse betydeligt. Salg, marketing, innovation og kunderne har fordele af, at mobilen er eller bør være det værktøj, der skaber forretning, lød det fra Salesforce-konferencen i Stockholm.

  læs mere
 • 27. apr 16 Digitalt

  DIA’16: Her er alle vinderne

  Spies og Robert/Boisen & Like-minded snuppede i fællesskab fire priser ved årets udgave af Danish Internet Awards. UncleGrey og Hjaltelin Stahl bød dog på skarp konkurrence med tre priser hver. Se alle de dygtige vindere her.

  læs mere
 • 27. apr 16 Digitalt

  Seks web-Oscars til Danmark

  Hello Monday er i hopla og dansk topscorer med to priser ved web-verdenens svar på filmbranchens Oscar-fest, Webby Awards. Også UncleGrey, Saatchi & Saatchi Danmark og et ungt dansk team fra Grey London hædres.

  læs mere
 • 27. apr 16 Digitalt

  Uintelligente robotter

  Robotterne er her. Og det store spørgsmål er: Hvilken rolle spiller branding og kreativitet i en fremtidig marketingverden af algoritmer, der mimer menneskelig adfærd?

  læs mere
 • 26. apr 16 Digitalt

  Har du styr på dine KPI’er?

  Næsten 40 procent af danske salgs- og marketingansvarlige styrer ikke efter målbare KPI’er i hverdagen, men det bliver bedre i år, viser ny måling. Hos Opel arbejdes systematisk med data, og det er altafgørende for at kunne levere resultater, lyder det.

  læs mere

Sider