Lørdag 10. oktober 2015
 • 09. okt 15 Digitalt

  Ford og Mindshare i sadlen

  I dag lancerer Ford den nye Mustang med et live-event, der bl.a. omfatter en levende hest på Nørreport Station, en helikopter og live-streaming af content i Fords egen nye mediekanal. Som markedsfører i dag skal man kunne reagere lynhurtigt for at blive en del af samtalen, lyder det fra Ford.

  læs mere
 • 09. okt 15 Digitalt

  Elitedating vil udfordre LinkedIn

  En erfaren marketingmand og en chefjurist står bag et nyt online-koncept, der skal udfordre såvel LinkedIn som den traditionelle konsulentbranche. Der er groft sagt tale om ”elitedating” for LinkedIn-brugere.

  læs mere
 • 08. okt 15 Digitalt

  Dansk mobil-succes solgt

  Danske AdQuota, et annoncenetværk for mobilannoncer, er blevet solgt til Opera Mediaworks, der er et datterselskab til det børsnoterede norske Opera Software ASA, og som er mest kendt for en mini-browser til mobiltelefoner.

  læs mere
 • 08. okt 15 Digitalt

  Adobe: Nu med gratis video

  Adobe imødekommer stigende forbrug af video på nettet og udvider sin Stock-tjeneste med gratis video-indhold til Creative Cloud. Derudover bliver Creative Cloud udvidet med flere apps, der gør kreative i stand til at arbejde på farten.

  læs mere
 • 08. okt 15 Digitalt

  Pris eller kvalitet?

  Ny undersøgelse af danskernes onlinekøb viser, at unge ofte lader pengepungen afgøre, hvad de køber på nettet, mens kvalitetsbevidstheden stiger i takt med alderen. Derudover påviser undersøgelsen, at brugeranmeldelser påvirker unges købsprocesser fem gange så meget som sociale medier.

  læs mere
 • 07. okt 15 Digitalt

  Ford lancerer eget medie

  Ford i Danmark har oprettet egen ”nyhedsredaktion”, der skal udgive alt fra livsstilspræget indhold til det lidt tungere bil-indhold i nyt oplevelsesunivers. Mindshare eksekverer.

  læs mere

Sider