Torsdag 17. april 2014

Søgefelt

 • 10. apr 14 Digitalt

  Dansk firma i europæisk elite

  Danske Komfo blev i går aftes hædret som en af Europas 100 mest lovende virksomheder, da årets Red Herring-priser blev uddelt i Amsterdam.

  læs mere
 • 08. apr 14 Digitalt

  Amazon: Nu med dagligvarer

  Amazon vil gøre det lettere for forbrugeren at købe dagligvarer. Med Amazon Dash kan forbrugerne indtale sin indkøbsliste, når køleskabets hylder tømmes for madvarer.

  læs mere
 • 08. apr 14 Digitalt

  Tilbuds-app overgår Office-hit

  Den digitale tilbudsavis eTilbudsavis kan bryste sig af at være Danmarks mest populære gratis-app til iPad. Med 880.000 downloads overgår den danskudviklede app både Word og Excel, som for nyligt blev lanceret til iPad.

  læs mere
 • 03. apr 14 Digitalt

  Forbrugernes behov styrer alt

  Mediabrands, som IUM er en del af, præsenterede for nylig social media studiet ”Wave 7”. Studiet går på tværs af 72 markeder, og kigger på brugen af sociale medier. ”Value exchange” er et af nøgleordene.

  læs mere
 • 02. apr 14 Digitalt

  Bilka rykker på mobilen

  Bilka er i luften med en ny indkøbsapp, der skal gøre det enklere – og hurtigere – for forbrugerne at få indkøbene overstået ved hjælp af mobilen. Trifork har udviklet løsningen.

  læs mere
 • 01. apr 14 Digitalt

  Bureauer skal drive forandringer

  Marketing mangler talent, som kan forandre virksomheder. Derfor skal bureauerne lukke de huller, hvor virksomhedernes kompetencemæssigt er skidt kørende, lød en af konklusionerne fra Adobes Digital Marketing Summit.

  læs mere

Sider