Lørdag 29. august 2015
 • 28. aug 15 Digitalt

  Brug dog brugeranmeldelserne

  En undersøgelse fra Eniro Danmark blandt mere end 800 små og mellemstore virksomheder viser, at hver fjerde virksomhed har erfaring med kunder, der anmelder dem på nettet. Positivt, men tallet burde være højere, lyder det fra Eniros direktør.

  læs mere
 • 27. aug 15 Digitalt

  Husets blogs i finalen

  Huset Markedsførings blog-univers på markedsforing.dk er nomineret til årets bedste blog-univers inden for markedsføring. Vi sender den glædelige nyhed videre til vore dejlige læsere, der selv kan afslutte kampen.

  læs mere
 • 24. aug 15 Digitalt

  Elsker kunderne din kundeklub?

  Det vrimler efterhånden med loyalitetsklubber, kundeklubber og bonuskort i Danmark. Men gør de forbrugerne loyale over for brandet eller virksomheden? Det er et omfattende forskningsprojekt på CBS i øjeblikket i gang med at undersøge.

  læs mere
 • 24. aug 15 Digitalt

  Mobilbetaling løfter de små

  Små erhvervsdrivende nyder godt af, at danskerne i stor stil anvender mobilbetaling. En ny undersøgelse fra Eniro viser nemlig, at mere end hver fjerde dansker har brugt mobilbetaling på et loppe- eller madmarked.

  læs mere
 • 21. aug 15 Digitalt

  Messaging i voldsom fremgang

  Ny undersøgelse viser, at halvdelen af amerikanske unge bruger messaging apps, og tendensen i øvrigt også er slået igennem for alle øvrige aldersgrupper.

  læs mere
 • 21. aug 15 Digitalt

  Mobilen er blevet uundværlig

  Smartphonen er blevet uundværlig for børnefamilierne. Fædre ringer mest, mens mødre og børn hælder til SMS. Næsten halvdelen af børnene efterlyser mere tid uden mobile devices.

  læs mere

Sider