Torsdag 26. november 2015
 • 26. nov 15 Digitalt

  Data får ny markedsplads

  Adobe lancerer ny markedsplads, hvor annoncører får direkte adgang til anden- og tredjepartsdata, der sikrer et mere præcist billede af forskellige målgrupper til at skabe mere personligt og målrettet indhold.

  læs mere
 • 25. nov 15 Digitalt

  En lov, du aldrig har hørt om...

  Sidste måned vedtog EU en lovgivning om digital betaling, der kan få enorme konsekvenser for forbrugernes købsvaner på nettet - og derved også for danske e-købmænd. Der er bare ualmindelig få, der ved det, lyder det fra dansk betalingsgigant.

  læs mere
 • 24. nov 15 Digitalt

  Twitter blåstempler danskere

  Falcon Social bliver nu en del af Twitters officielle partnerskabsprogram. Det er dét program, der hjælper virksomheder til bedre marketing på det sociale medie. Kun 80 virksomheder er blåstemplet af Twitter.

  læs mere
 • 23. nov 15 Digitalt

  Digital Copenhagen i billeder

  Den digitale pioner Ajaz Ahmed var blandt talerne, da digitalt interesserede marketingfolk forleden var samlet til et udsolgt ”Digital Copenhagen 2015” i Comwell Conference Center i København. Blandt talerne var udover Ajaz Ahmed, CEO for AKQA, og Ben Huh, manden bag Cheezburger, også en stribe andre danske og internationale, digitale frontløbere.

  læs mere
 • 20. nov 15 Digitalt

  Millioner til dansk ex-Googler

  Inspireret af virksomhedskulturen i Google og motiveret af en teknisk begrænsning i Google Analytics har det dansk/spanske start-up Plytix sat alle sejl til for at udnytte big data til at skabe bedre kundeoplevelser. Millioner i frisk kapital skal hjælpe til.

  læs mere
 • 20. nov 15 Digitalt

  Er B2B-folk ikke rigtig kloge?

  CMO’erne i B2B-virksomheder bruger e-mail-marketing med en megen lav effektivitet. Men det tror CMO’erne, at de har. Det overrasker ikke Klausen + Partners, der har undersøgt fænomenet. Bureauet er i øvrigt netop hædret med "VM-guld" i B2B-kommunikation.

  læs mere

Sider