Fredag 29. august 2014
 • 28. aug 14 Digitalt

  Den Blå Avis skrotter papiret

  Vigende oplagstal og fald i annonceomsætning får nu Den Blå Avis til at afvikle den 23 år gamle papirudgave. Med en udvikling, hvor handel på nettet flytter sig fra PC’ere til mobile enheder, er der ingen fremtid i at udgive en trykt avis, lyder begrundelsen.

  læs mere
 • 28. aug 14 Digitalt

  Ad blocking kommer snigende

  En sjettedel af danskerne bruger en eller anden form for ad blocking, viser undersøgelse. ”Marketing er udfordret,” siger Paw Saxgren fra GroupM.

  læs mere
 • 26. aug 14 Digitalt

  Annoncekroner spildes online

  Op mod hver anden bannerannonce bliver ikke set, og det er blot et af de problemer, digitale marketingkampagner lider under, lyder det fra Accenture. ”Mål i real-tid, så får du et retvisende billede af en digital kampagnes effekt,” lyder opfordringen.

  læs mere
 • 25. aug 14 Digitalt

  Politikerne bruger Twitter

  De Radikale tøver for en gangs skyld ikke ved buffeten. Partiet har taget det lille, lynhurtige medie, Twitter, til sig. Dansk Folkeparti er tøvende.

  læs mere
 • 22. aug 14 Digitalt

  Annoncørens største skræk

  En Google-ingeniør har udviklet et plug-in, som måske kan gå hen og blive annoncørernes største skræk. Den nye AdDetector udmærker sig nemlig ved at kunne skelne mellem betalt og redaktionel omtale på nettet.

  læs mere
 • 22. aug 14 Digitalt

  Jeg køber, hvis det handler om...

  ...mig, lyder præmissen i Omni Channel Marketing. Men vil man mestre disciplinen, så kræver det som minimum, at man har styr på de seks hovedingredienser. Læs hvilke i dette blogindlæg fra Magnetix’ strategy director Rasmus Houlind.

  læs mere

Sider