Tirsdag 26. maj 2015
 • 22. maj 15 Digitalt

  Teens foretrækker YouTube

  Ny undersøgelse viser, at YouTube er teenagernes foretrukne sociale medie. Den sociale video-tjeneste overgår dermed både Instagram og Snapchat.

  læs mere
 • 22. maj 15 Digitalt

  De vandt E-handelsprisen 2015

  Den hastigt voksende jyske virksomhed SkatePro vandt den helt store pris - E-handelsprisen Guld - da FDIH i går aftes uddelte E-handelsprisen 2015. Se alle vinderne her.

  læs mere
 • 20. maj 15 Digitalt

  Detailgigant køber Wupti

  Dansk Supermarked har købt alle aktier i selskabet bag netbutikken wupti.com. Det hænger tæt sammen med Dansk Supermarkeds strategi om at tage føretrøjen på, hvad angår onlinehandel i Danmark, lyder det fra Per Bank.

  læs mere
 • 19. maj 15 Digitalt

  Hvem er egentlig kongen?

  Content marketing lider under for meget selvfedme, der har ophøjet kreativt håndværk til poesi og story-telling. Der er nemlig ikke afsenderens, men modtagerens historie, der er vigtig, lyder det i denne klumme fra Ronni Madsen.

  læs mere
 • 19. maj 15 Digitalt

  Native er kun "native"

  Native advertising er ikke skalerbart. Indhold mister redaktionel kontekst, så snart det bliver skaleret og bør i stedet betegnes som branded content, lyder vurdering fra direktøren for Association of Online Publishers.

  læs mere
 • 18. maj 15 Digitalt

  Nu skal mobilreklamer blokeres

  Flere mobilselskaber i Europa er angiveligt på vej med præinstalleret software, som blokerer for mobilannoncer. Et dødsstød til mobilreklamerne?

  læs mere

Sider