Lørdag 25. juni 2016

Dystre udsigter for traditionelle medier

27. nov 12 Digitalt Skrevet af Jakob M. Larsen
0

Tilbagegangen fortsætter på det danske reklamemarked i 2013, viser analyse. Det går hårdt ud over de allerede trængte traditionelle medier, hvorimod pilen peger opad for de digitale udfordrere på et stadig mere splittet dansk mediemarked.

Relaterede artikler

Det danske reklamemarked har i år været ramt af en markant nedtur, og spørger man annoncørerne, så er der intet, der tyder på, at udviklingen vender i 2013.

Så klar er konklusionen i Trendanalysen 2013, som blev foretaget af TNS Gallup i samarbejde med mediebureaugruppen GroupM, der er Danmarks største indkøber af reklameplads.

- Alt peger på en tilbagegang i medieomsætningen på et sted mellem nul og tre procent, siger Trading Director for GroupM, Kenneth Brenøe.

Trendanalysen er baseret på interviews med 136 af Danmarks største annoncører, og heraf fremgår det, at kun 21 procent af annoncørerne vil øge reklamebudgetterne for 2013, mens det i 2012 gjaldt for 30 procent.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.