Søndag 26. juni 2016

Global media-event til Danmark

07. jan 13 Digitalt Skrevet af Jakob M. Larsen
0

Den globale event Social Media Week tager for første gang turen omkring Danmark, når eventen i februar afholdes i København.

For første gang nogensinde kan danskerne tage del i Social Media Week (SMW)-fænomenet, når eventen fra den 18. til den 22. februar slår et smut forbi København.

På programmet vil være flere end 50 arrangementer, og over 100 talere vil bidrage med deres viden om den sociale verden i en digital tidsalder.

- SMW er et globalt event, som finder sted to gange om året, og i februar vil dette foregå i København, Paris, Lagos, Hamborg, Miami, New York, Milano, Singapore, Washington DC og Tokyo. København vil for første gang være værtsby for et event af dette format, og får dermed muligheden for at være med til at præge den internationale dagsorden inden for den digitale udvikling, siger Mads Ehrhardt, der er CEO for Copenhagen Concept.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.