Søndag 14. februar 2016

Mobilen er ikke længere mobil

08. jan 13 Digitalt Skrevet af Lars Hedegaard Pedersen
0

Amerikanere bruger i højere grad mobilen derhjemme frem for på farten. Og måske til stor fortrydelse for mange marketingschefer, så er det hverken shopping eller sociale relationer, som er det primære tidsfordriv på mobilen, men derimod såkaldt ”Me Time”.

Sociale medier og shopping er overraskende ikke det primære tidsfordriv for amerikanske mobilbrugere. Det er tid brugt på en selv, fastslår ny undersøgelse fra AOL og BBDO.

Op mod halvdelen af tiden, bruger amerikanske mobilbrugere på såkaldt ”me time”.  Det svarer ifølge undersøgelsen til 864 minutter om måneden. Formålet med ”me time” svarer til det, som med et dansk udtryk vil blive betegne som at slå tiden ihjel, da det dækker over definitioner som ren og skær afslapning, underholdning i form af at se en sjov viral video, læse sladder på nettet, lægge ne kabale og almindelig vindues-shopping.

Ydermere viser undersøgelsen, at amerikanerne bruger mobilen 68 pct. af tiden derhjemme, og ikke på farten, som man måske i første omgang vil have forventet.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.