Torsdag 30. juni 2016

Peytz: 10 år og to mia. e-mails

10. jan 13 Digitalt Skrevet af Christian W. Larsen
2

Det er gået godt for Peytz & Co. På 10 år har væksten stort set været konstant, og i dag sidder godt 60 medarbejdere og fejrer et 10 års jubilæum, og hvor over to milliarder e-mails har forladt serveren.

Relaterede artikler

Tal er en mærkelig og magisk størrelse. Vi fascineres og gruer også for dem. Det digitale bureau Peytz & Co lever på en måde af ”de store tals lov”, de høvler nemlig effektive e-mails ud over hele kloden. Og de gør det godt, gør de.

Bureauet tæller i dag godt 60 medarbejdere og har så godt som samtlige danske medier og større medlemsorganisationer på kundelisten. De mange medarbejdere specialiserer sig i avanceret teknik til internettet, herunder at bygge websites og mobil-ditto. De sender op til 3 millioner e-mails for deres kunder hver eneste dag. Og de specialiserer sig i analyse, strategi og design til de mange nye elektroniske medier og kanaler.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.