Uncle Greys viralkampagne med halvnøgne piger i faldskærm for Fleggaard-koncernen er gået web’en og verden rundt.
Webfilmen fik antal unikke besøgende til at eksplodere, og nu viser en analyse foretaget af Mediaedge:cia, at budskabet er gået rent ind.
Analysen viser kort sagt, at næsten hele målgruppen kender Fleggaard. Kun én procent er spejlblank på spørgsmålet om, hvor vidt de kender Fleggaard, mens 11 procent ikke kender virksomhedens netbutik.
Fleggaards reklamebudskab har ramt landet, for 81 procent af respondenterne svarer, at de har set en reklame for Fleggaard.
Yderligere vil mange anbefale andre at handle i Fleggaard, og målingen viser, at Fleggaard underholder målgruppen på troværdig vis. Desuden skiller Fleggaard sig ud af mængden.
Og det var et af hovedmålene med det ny kommunikationsunivers ”
Lige over grænsen”.
55 procent af respondenterne svarer, at de agter at handle i Fleggaard inden for det næste år.
Fleggaards marketingchef, Nanna Harder, glæder sig over undersøgelsens resultat. Mediabureauet understreger, at ”de nuværende kunder skal holdes varme, så hele potentialet udnyttes”.
– Der er potentiale i at tiltrække flere kunder, men det er vigtigt at følge de nuværende kunder hele vejen til døren, så de ikke tager til konkurrenterne, mener Søren Vesterby, research manager i Mediaedge:cia.
Analysen er foretaget i uge fire med 500 respondenter i målgruppen, der tæller mænd i alderen 20–55 år.
Webfilmens tv-version er i øvrigt nomineret til Årets danske Reklamefilm ved morgendagens Zulu Awards, hvor den konkurrerer med Elsparefondens ”Langt ude i skoven”, SAS´ ”Så godt som hjemme” med Nicolaj Coster-Waldau, SEAT ”Spansk udenpå. Tysk indeni” samt Cafè Noirs ”Le Train”.