Tirsdag 13. oktober 2015
 • 05. okt 15 International

  Lego blandt verdens bedste

  For bare anden gang nogensinde er et dansk brand, Lego, med på listen over verdens 100 mest værdifulde brands. Øverst på listen troner for tredje år i træk Apple med en brandværdi på over 1.100 mia. kroner.

  læs mere
 • 02. okt 15 International

  Dansk bureau i verdenseliten

  Den internationale REBRAND 100-pris har oprettet en ”Hall of Fame” - en eksklusiv skare af bureauer, der gennem årene har gjort sig særligt bemærket ved at stå bag internationale rebranding-projekter. Et af bureauerne er dansk.

  læs mere
 • 01. okt 15 International

  Detail-gigant dropper Carlsberg

  Tesco - Storbritanniens største detailkæde og en af verdens største af slagsen - rydder op i brandporteføljen, og det koster Carlsberg-brandet hyldeplads.

  læs mere
 • 01. okt 15 International

  Lyd-branding er blevet rock-hit

  De fire toner, der udgør de franske statsbaners signatur-lyd, har nu gode muligheder for at blive berømte uden for perronerne på Gare du Nord. De har nemlig inspireret Pink Floyd-ikonet David Gilmours nye solohit ”Rattle That Lock”.

  læs mere
 • 30. sep 15 International

  VW's brandværdi styrtdykker

  En måling af VW-koncernens omdømme viser, at det skandaleramte VW-brand har mistet en tredjedel af sin ”brand value”.

  læs mere
 • 29. sep 15 International

  Heineken: Kreativitet vores DNA

  Den globale bryggerikoncern, Heineken har udviklet et framework, der skal fremme og synliggøre kreativitet som virksomhedens vigtigste vækst-driver. Målsætningen er at udvikle en organisation, der vedvarende er i stand til at skabe banebrydende kreative kampagner.

  læs mere

Sider