Søndag 24. maj 2015
 • 22. maj 15 International

  Skift reklame: Politiet kommer

  FREDAGSFILM: Sidste sommer forbød Rusland import og salg af fødevarer fra EU, men det har en lille Moskva-butik, der sælger italienske specialiteter, fundet løsningen på: En outdoor-reklame, der ”forsvinder” når politiet nærmer sig - og dukker op igen, når betjentene er gået.

  læs mere
 • 22. maj 15 International

  Fornem pris til dansk instruktør

  Danske Nicolai Fuglsig vandt i går, sammen med det britiske bureau AMV/BBDO, en af de prestigefyldte Yellow Pencils ved awardshowet D&AD. Danske bureauer og cases vandt to Graphite Pencils og seks Wood Pencils.

  læs mere
 • 20. maj 15 International

  Har du styr på generation Z?

  Millenials har fyldt meget i de marketingprofessionelles bevidsthed de senere år, men nu bør en del af indsatsen rettes mod deres yngre brødre og søstre, Generation Z, lyder det fra JWT. Læs her, hvad der driver dem.

  læs mere
 • 20. maj 15 International

  FedEx styrker brandet i Europa

  Den amerikanske transportgigant FedEx er ny hovedsponsor for UEFA Europa League i de kommende tre sæsoner. Det er anden gang i år, at FedEx har sat underskrift på en aftale, der skal styrke brandet i Europa.

  læs mere
 • 19. maj 15 International

  Hvilken reklame er bedst?

  Nu kan du være med til at bestemme hvilken reklamefilm, der har været den bedste på YouTube siden kanalens start for 10 år siden. 20 reklamefilm er blandt de nominerede, og der er flere gamle kendinge imellem.

  læs mere
 • 18. maj 15 International

  King-historie blev til reklame

  Den nyligt afdøde blues-legende B.B. King led af diabetes og var i mange år kommerciel frontfigur i for bl.a. apparater til blodsukker-tests. Og så sent som sidste år optrådte han for Toyota - based on a true story.

  læs mere

Sider