Torsdag 5. maj 2016
 • 04. maj 16 International

  Stærke kvinder hitter globalt

  Filmen ”Chinese Marriage Market Takeover”, er blevet et viralt hit med tæt på 30 mio. views globalt. Forsman & Bodenfors har eksekveret for det japanske skønheds-brand SK-II.

  læs mere
 • 21. apr 16 International

  Danskere pynter på Apple

  Den unge danske designduo Hvass & Hannibal har fået et fornemt skulderklap. De har skabt illustrationer til giganten Apple – inviteret til at teste Apple Pencil til iPad.

  læs mere
 • 21. apr 16 International

  Evian-babyerne er tilbage

  Kildevands-brandet Evian er i luften med endnu en eksekvering i det berømte og prisbelønnede ”Live Young”-univers. Denne gang går de buttede talenter amok i surfing, strandfest og Beach Boys-toner. Se med her.

  læs mere
 • 20. apr 16 International

  To blyanter til UncleGrey

  De første resultater fra D&AD Professional Awards blev offentliggjort i går, og det er godt nyt for UncleGrey, der vinder to af de eftertragtede blyanter. Også et Grey London-arbejde med dansk fingeraftryk gjorde sig bemærket.

  læs mere
 • 19. apr 16 International

  Her er Coca-Colas nye look

  En rød cirkel er omdrejningspunktet for læskedrik-giganten Coca-Colas nye emballagedesign. Det nye look rulles ud globalt gennem 2016 og 2017, og det er skabt af seks designbureauer, heraf to svenske.

  læs mere
 • 19. apr 16 International

  Unge danskere vinder blyanter

  OPDATERET: Den internationale prisfestival D&AD har uddelt blyanter i ungdomskonkurrencen ”New Blood”. Og ikke færre end seks DMJX-teams er blandt vinderne.

  læs mere

Sider