Søndag 29. november 2015
 • 24. nov 15 International

  Kermit i kampagne til 250 mio

  I foråret var Sylvester Stallone reklame-figur for det britiske bageri Warburtons, og nu er endnu en stjernebesat kampagne i luften. Denne gang med hele figur-galleriet fra Muppet Show i spidsen. Kampagne-pris: 250 mio. kr. Se med her.

  læs mere
 • 20. nov 15 International

  Lego har hørt vores smerte

  Et fransk reklamebureau har sammen med danske Lego opfundet noget, som klodens forældre - måske uden at vide det - har manglet i årtier. Sutsko med ekstra tyk sål...

  læs mere
 • 19. nov 15 International

  Fire gange guld til Bacon

  Danske bureauer og annoncører hentede for første gang siden 2011 ikke guld ved Epica Awards i år, men hos produktionsselskabet Bacon er guldfeberen til at få øje på: Fire af dette års guldvindere ved Epica er instrueret af Bacon-profiler.

  læs mere
 • 18. nov 15 International

  Paven reklamerer for Twitter

  Sportsstjerner, popstjerner og andre kendisser gør det. Men sandelig om ikke også selveste Paven gør det: Optræder i reklamer. Se bare her.

  læs mere
 • 17. nov 15 International

  Dansker får kreativ toppost

  Webers europæiske CMO, danske Stig Pedersen, er blevet forfremmet til global kreativ chef. Danskeren kommer fremover til at udstikke Weber-Stephens globale kreative linje fra hovedkontoret i Chicago.

  læs mere
 • 13. nov 15 International

  Det var dog kattens til jul

  FREDAGSFILM: Katten ”Mog”, der oprindelig blev født til en serie af britiske børnebøger, har fået nyt liv i dette års julefilm fra supermarkedskæden Sainsbury’s. Forfatteren og tegneren bag ”Mog” er i dag 92 år - og medvirker selv i en Behind the Scenes. Se begge film her.

  læs mere

Sider