Fredag 25. juli 2014
 • 08. jul 14 International

  Froome under vand for Jaguar

  Sidste års Tour de France-vinder, Chris Froome fra Team Sky, blev i går den første person nogensinde til at tage turen gennem Eurotunnelen fra England til Frankrig på cykel. Bag det alternative marketingstunt står bilmærket Jaguar og content creation-bureauet Inc.

  læs mere
 • 03. jul 14 International

  Sæson for gakkede gangarter?

  Jovist, når den gamle “rullesten” Mick Jagger i aften indtager Orange Scene og i øvrigt medvirker i en reklame for Monty Pythons udsolgte “One down, five to go” afskedsforestilling i Londons O2 Arena.

  læs mere
 • 01. jul 14 International

  Farvel marketingdirektør?

  Verdens største annoncør, Procter & Gamble - virksomheden bag brands som bl.a. Gillette, Pampers og Ariel - tager livet af sine marketingdirektører. I hvert fald rent titelmæssigt. Fra i dag skal de således ikke længere hedde Marketing Directors, men Brand Directors. Noget pjat? Måske.

  læs mere
 • 25. jun 14 International

  Cool idé fra Coke & Microsoft

  Coca-Cola og Microsoft har lanceret et køleskab, som udnytter digital skiltning og augmented reality til interagere med kunder via deres mobile enheder. Eller via fagter og direkte berøring. Bag løsningen står bureauet TKM9.

  læs mere
 • 25. jun 14 International

  Mød Wimbledons skarpeste blik

  I mange år var sultne duer et kæmpe irritationsmoment, når verdens bedste tennisspillere - som i disse dage - mødtes på Wimbledons græsbaner. Men ikke længere. Se hvorfor i London-bureauet Mothers flotte reklamevideo for en af turneringens sponsorer, det belgiske øl-brand Stella Artois.

  læs mere
 • 24. jun 14 International

  Super-slogan vender tilbage

  Et af tidernes bedste slogans, Avis’ ”We try harder” kreeret af Doyle Dane Bernbach i 1962, rejser sig fra graven i aften i en episk sort-hvid reklamefilm. Se den her.

  læs mere

Sider