Onsdag 6. maj 2015
 • 05. maj 15 International

  Saatchi printer med HIV-blod

  For at skabe opmærksomhed omkring kampen mod AIDS har det østrigske livsstilsmagasin Vangardist Magazine udsendt en særudgave af bladet. Det er printet med HIV-inficeret blod - og kampagne-sloganet lyder: ”The issue is in your hands”. Saatchi & Saatchi i Schweiz står bag.

  læs mere
 • 05. maj 15 International

  Carlsbergs reklameparodi hitter

  Carlsberg var et af de brands, der var hurtige med parodi-pistolen, da de britiske reklame-myndigheder i sidste uge forbød en outdoor fra net-butikken Protein World. Carlsberg-parodien, som reklamebureauet Fold7 står bag, er hurtigt blevet et hit - og hos Protein World klager man ikke over salgstallene.

  læs mere
 • 05. maj 15 International

  Mad Men løfter McCann

  Reklamebureauet McCann har udnyttet sin medvirken i tv-serien Mad Men til at øge bureauets omtale på sociale medier. Den seneste måned har det 113 år gamle bureau oplevet en fremgang på 46 pct. i omtale på sociale medier.

  læs mere
 • 29. apr 15 International

  WPP/comScore-alliance i luften

  Internet-analysefirmaet comScore og det WPP-ejede Kantar Media tager hul på strategisk samarbejde og lancerer første fælles tiltag på det spanske marked, som bliver ”pilot-marked” for en ny avanceret cross-media forbrugermåling.

  læs mere
 • 28. apr 15 International

  Kia rykker på sociale medier

  Med en ny social media-diagnosticering har det koreanske bil-brand Kia mere end fordoblet niveauet for positive interaktioner og har i samme ombæring halveret omkostningerne til betalt indhold.

  læs mere
 • 28. apr 15 International

  P&G sparer 3 mia. på bureauer

  Den enorme FMCG-kæde Procter & Gamble agter at spare op mod 3 mia. kr. på udgifterne til bureauer. Og de regner med at få bedre og mere effektive budskaber ud af øvelsen.

  læs mere

Sider