Tirsdag 31. marts 2015
 • 20. mar 15 International

  IKEA: Nu med parterapi

  En af de mere fjerne IKEA-afdelinger - set med vestlige øjne - har sammen med sit reklamebureau BBH gennem det senest års tid beriget verden med et par finurlige reklamer. Her er en til.

  læs mere
 • 20. mar 15 International

  Matas-brand i europæisk elite

  Materialist-kæden bliver kun overgået af den britiske detailkæde John Lewis i en omfattende omdømmeundersøgelse, der omfatter en perlerække af Europas stærkeste detailvirksomheder.

  læs mere
 • 18. mar 15 International

  Volvo hylder frisk luft

  En kampagne for Volvo XC90 sætter fokus på bevaring af "frisk luft", såvel i det fri som bag rettet af den store firehjulstrækker. I samarbejde med Grey London og danskeme Jonas Roth og Rasmus Smith Bech har det svenske bilmærke fået udviklet en inhalator med svensk luft - ej at forveksle med varm luft.

  læs mere
 • 16. mar 15 International

  Genoplev Drapers Kodak-øjeblik

  TV-netværket AMC lancerer endnu en kampagne for afslutningen på Mad Men, hvor en Facebook-app genopliver en af tv-seriens legendariske scener.

  læs mere
 • 16. mar 15 International

  Popikon boycotter modebrand

  Den britiske sanger og komponist Sir Elton John er ikke helt tilfreds med de to herrer bag modebrandet Dolce & Gabbana. De har nemlig udtalt, at de eneste ”rigtige familier er traditionelle familier”, og det huer ikke den adlede homoseksuelle popstjerne, som nu vil boycotte brandet.

  læs mere
 • 12. mar 15 International

  Adidas vælger nyt bureau

  Sportsgiganten Adidas vil øge sin marketingindsats og har i samme forbindelse valgt nyt globalt kreativt bureau for sine Sports Performance-serier. Valget er faldet på reklamebureauet 72andSunny, som også Carlsberg-gruppen netop har valgt.

  læs mere

Sider