Fredag 1. juli 2016
 • 29. jun 16 International

  Forsman & Bodenfors solgt

  Hæderkronede Forsman & Bodenfors er blevet solgt til amerikanske MDC Partners, der i forvejen ejer bl.a. CP+B, Anomaly og 72AndSunny. International ekspansion står nu på menuen.

  læs mere
 • 24. jun 16 International

  Brexit: Sorrell er skuffet

  Verdens mægtigste reklamemand, WPP’s CEO Sir Martin Sorrell, er dybt skuffet over briternes nej til at forblive i EU, men vil finde the stiff upper lip frem. Brandet Storbritannien vil lide stor skade, vurderer Y&R’s europæiske topchef.

  læs mere
 • 03. jun 16 International

  Hunde har jo ingen fordomme

  Pedigree har sammen med BBDO i Moskva gennemført et eksperiment over flere måneder for at sætte fokus på en særlig problemstilling. Det er der kommet stærke mennesker, en rørende film og fine initiativer ud af. Se med her.

  læs mere
 • 23. maj 16 International

  Tennis-es i front for Peugeot

  Der er gang i ketcherne ved dette års French Open i Paris, men de største esser stiller også gerne op uden for banerne. Det er der nemlig rigtig mange penge i. Lige nu er serberen Novak Djokovic aktuel i en ny reklame for Peugeot.

  læs mere
 • 20. maj 16 International

  F**k it, we'll do it live!

  Den 26. maj slår den teknologiske konference The Next Web for 10. gang dørene op i Amsterdam og er klar til at tage imod 10.000 deltagere på en konference, der giver dig en oplevelse af intimitet. Guldet ligger gemt i konferencens kroge, lyder det fra We Love Peoples digitale direktør.

  læs mere
 • 20. maj 16 International

  Stor dansk hæder i London

  To danske bureauer hentede ”blyanter” hjem fra award-showet D&AD i London torsdag aften. Fire cases for tre forskellige danske brands gjorde det samme. Og så var der - præcis som sidste år - en dansk instruktør, der kunne glæde sig over en af de eftertragtede Yellow Pencils.

  læs mere

Sider