Fredag 19. december 2014
 • 19. dec 14 International

  Årets ”brandede” mandler

  Comicus & Co, alias reklamemand og tekstforfatter Carmichael Billingsley, kreerer i fritiden satiretegninger som små kommentarer til den daglige nyhedsstrøm. I år får bl.a. SAS, Danske Bank, en vis isenkramkæde, KiM’s og Carlsberg et par svirp med på vejen mod det nye år.

  læs mere
 • 17. dec 14 International

  Jamen, var det i 2014...?

  Den hollandske organisation, Alzheimers Nederland, har lavet sin egen version af Googles årlige Zeitgeist-video. Det er der kommet en tankevækkende film ud af. Se med her, hvor du naturligvis også kan se den originale Zeitgeist 2014-video.

  læs mere
 • 17. dec 14 International

  Film satser på LinkedIn

  Hollywood-stjernen Liam Neeson tager, præcist som i alle sine Taken-film, alle midler i brug og lancerer noget utraditionelt en rekrutteringskampagne på LinkedIn for den seneste Taken 3-film.

  læs mere
 • 12. dec 14 International

  Fræk fredag? På med sweateren

  Det britiske svar på Red Barnet fejrer i dag ”Christmas Jumper Day”. Forud har en parodi på Southern Comforts prisvindende ”Whatever's Comfortable”-kampagne tiltrukket en del opmærksomhed i den gode sags tjeneste.

  læs mere
 • 11. dec 14 International

  Verdens bedste reklame?

  Det amerikanske fagmagasin Advertising Age har åbnet sluserne for kåringen af verdens bedste reklamer siden år 2000. Med i opløbsfeltet finder man bl.a. en berømt Sony-reklame instrueret af danske Nicolai Fuglsig. Se eller gense den her.

  læs mere
 • 09. dec 14 International

  Hvis Norden var ét land...

  ... ville det være det 11. største reklamemarked i verden - og ligge mellem Rusland og Italien. Det viser tal fra Magna Global Ad Forecasts, Mediabrands strategiske analyseenhed. I 2015 venter analytikerne, at det nordiske reklameforbrug samlet set vil vokse med 2,5 procent. Sverige trækker tallet op.

  læs mere

Sider