Fredag 27. maj 2016
 • 23. maj 16 International

  Tennis-es i front for Peugeot

  Der er gang i ketcherne ved dette års French Open i Paris, men de største esser stiller også gerne op uden for banerne. Det er der nemlig rigtig mange penge i. Lige nu er serberen Novak Djokovic aktuel i en ny reklame for Peugeot.

  læs mere
 • 20. maj 16 International

  F**k it, we'll do it live!

  Den 26. maj slår den teknologiske konference The Next Web for 10. gang dørene op i Amsterdam og er klar til at tage imod 10.000 deltagere på en konference, der giver dig en oplevelse af intimitet. Guldet ligger gemt i konferencens kroge, lyder det fra We Love Peoples digitale direktør.

  læs mere
 • 20. maj 16 International

  Stor dansk hæder i London

  To danske bureauer hentede ”blyanter” hjem fra award-showet D&AD i London torsdag aften. Fire cases for tre forskellige danske brands gjorde det samme. Og så var der - præcis som sidste år - en dansk instruktør, der kunne glæde sig over en af de eftertragtede Yellow Pencils.

  læs mere
 • 18. maj 16 International

  Sådan redder man dyreliv

  Et lille amerikansk bryggeri har sammen med sit reklamebureau opfundet en spiselig afløser til de plastikringe, der holder sammen på dåserne i en six-pack - og som hvert år koster hundrede tusinder af fisk, fugle, sæler og andre havdyr livet.

  læs mere
 • 18. maj 16 International

  Tæl de bløde værdier med

  Transparensen i markedet anbefaler, at økonomer bruger nye former værdiansættelser. De bløde værdier som fx knowhow, intellektuel kapital og værdien af partnerskaber, bør i langt højere grad ind i regnskaberne.

  læs mere
 • 04. maj 16 International

  Stærke kvinder hitter globalt

  Filmen ”Chinese Marriage Market Takeover”, er blevet et viralt hit med tæt på 30 mio. views globalt. Forsman & Bodenfors har eksekveret for det japanske skønheds-brand SK-II.

  læs mere

Sider