Tirsdag 4. august 2015
 • 03. jul 15 International

  Kan Cantona mon svømme?

  FREDAGSFILM: Den tidligere franske Manchester United-stjerne, Eric Cantona, lover i en ny reklamefilm for Kronenbourg 1664 at svømme over Den engelske Kanal. Men kun hvis 10.000 briter vil sige, at den franske øl er verdens bedste.

  læs mere
 • 03. jul 15 International

  WPP åbner på Cuba

  Cuba har længe været lukket land for internationale virksomheder, men relationerne mellem Cuba og USA er blevet meget varmere i Barack Obamas præsident-tid. Nu har verdens største reklamekonglomerat WPP som det første af de store globale reklamenetværk så valgt at etablere sig i landet.

  læs mere
 • 25. jun 15 International

  Frank J på plakaten i Cannes

  Københavns overborgmester Frank Jensen optræder i en reklame placeret på en af de mest eftertragtede outdoor-placeringer i sydfranske Cannes, der i denne uge danner rammen om VM i reklame. Læs her hvorfor.

  læs mere
 • 25. jun 15 International

  App målretter velgørenhed

  Ny app finder frem til de velgørende sager, du sandsynligvis gerne vil støtte - baseret på de nyhedsartikler, du læser.

  læs mere
 • 24. jun 15 International

  Verdens største plan

  Det er naturligvis Sir John Hegarty, der er udpeget til at skabe verdens mest ambitiøse kampagne, FNs ”the New Global Goals”, som skal kommunikeres på samme tid verden over via en 60 sekunders film.

  læs mere
 • 23. jun 15 International

  Svenskerne kommer, Somersby

  Det svenske cider-brand Rekorderlig er klar med sin første, globale kampagne, og filmen ”Silver Skaters” er...ikke helt almindelig. Saaatchi & Saatchi London står bag. Se filmen her.

  læs mere

Sider