Tirsdag 3. marts 2015
 • 27. feb 15 International

  Her er Cokes 100 års-kampagne

  Coca-Cola er i luften med en ny global kampagne i anledning af den kurvede flaskes 100 års jubilæum. Kampagnen rummer bl.a. hele 14 reklamefilm fra fem forskellige bureauer - og tre afdøde verdensstjerner. Se to af de nye film her.

  læs mere
 • 26. feb 15 International

  Berømt flaske fylder rundt

  I 1915 fik Coca-Colas flasker for første gang den nærmest ikoniske silhuetform, man kender i dag, og det skal naturligvis fejres. I dag åbner en kunstudstilling i Atlanta - og udvalgte kunstværker fra udstillingen kan ligeledes opleves på nettet.

  læs mere
 • 25. feb 15 International

  Verden bevæger sig fremad

  Det 112 år gamle bil-brand Cadillac har lanceret en ny kampagne, der hylder en række dristige personligheder for at drive verden fremad. Blandt dem finder man Apples medstifter Steve Wozniak, som både medvirker foran kameraet og ”behind the scenes”.

  læs mere
 • 25. feb 15 International

  DK: Nordisk mester i optimisme

  Den danske forbrugertillid har stort set ligget i status quo gennem hele 2014, men falder lidt i fjerde kvartal. Den gode nyhed er imidlertid, at vi er langt mere optimistiske end vores nordiske søstre og brødre, viser nye tal fra Nielsen. Så nu kommer opsvinget, ikke?

  læs mere
 • 24. feb 15 International

  Værsgo: 10 trends i 2015

  Det er ikke rigtigt, når diverse undersøgelser fortæller, at brands har vanskeligt ved at holde fast i fans specielt og forbrugerne mere generelt. De nye teknologier er adgangsvejen, bare de bruges fornuftigt, lyder det bl.a. i ZenithOptimedias ”2015 Emerging Ten Trends”.

  læs mere
 • 18. feb 15 International

  Google: Nu med kor

  Søgemaskine-giganten Google stod forleden for underholdningen i et japansk shoppingcenter, da man iværksatte en optræden af 300 avatarer, som via ligeså mange forbundne Android-enheder opførte ”The Android Chorus”.

  læs mere

Sider