Lørdag 25. juni 2016

Bacon blandt verdens bedste

15. jan 16 International Skrevet af Susanne Ingemann
0

Produktionsselskabet Bacon fortsætter med at gøre sig internationalt bemærket: Selskabet har således fået plads på BestAds årlige Top 10 over de bedste af slagsen fra hele kloden. Samtidig er en af Bacons instruktører, Andreas Nilsson, i spil til en ”Director’s Guild of America Award”.

2015 har været endnu et godt år for produktionsselskabet Bacon, der igen i år har vundet stribevis af awards - om end knap så mange som i 2014.

Men lige nu glæder man sig hos Bacon især over en placering som nummer ni på BestAds årlige ranking af verdens produktionsselskaber.

- Vores passion for film og gode ideer er det, som altid driver os, og at tilhøre verdenseliten inden for reklamefilm-produktion er jo noget, man ikke kan være andet et vældig stolte og glade over, siger Anna Sundbom, der er marketing- og PR-ansvarlig hos Bacon, og tilføjer:

- At vi oven i købet er det eneste skandinaviske produktionsselskab, det ligger så højt, gør naturligvis ikke glæden mindre. For os beviser placeringen, at passion og hårdt arbejde lønner sig.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.