Torsdag 30. juni 2016

WPP-boss hyrer fodboldstjerne

08. jan 13 International Skrevet af Susanne Ingemann
0

Den tidligere brasilianske fodbold-troldmand Ronaldo flytter til London for at indlede et tæt samarbejde med Sir Martin Sorrell – topchefen for verdens største reklamegruppe, WPP.

Relaterede artikler

Efter at Ronaldo Luís Nazário de Lima – i fodboldkredse bedre kendt som Ronaldo – for et par år siden stillede støvlerne på hylden, var det ikke til fordel for en ny karriere som træner eller manager, som det ellers så ofte ses i de kredse.

I stedet gav den tidligere stjerneangriber, som blandt andet har brilleret for Real Madrid, FC Barcelona og AC Milan, sig til at udforske reklamebranchen, og gennem det seneste par år har han drevet sit eget sports marketingbureau 9ine.

Bureauet ligger i São Paulo og tilbyder blandt andet rådgivning og bistand i forhold til de marketing-muligheder, der ligger i VM i fodbold i 2014 og OL i 2016 – begge begivenheder foregår i Brasilien.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.