Tirsdag 28. juli 2015
 • 10. jul 15 Kampagner

  Stor bøde til gammel Cult-film

  En sag om en seks år gammel reklamefilm fra energidrik-virksomheden Cult har omsider fundet sin afgørelse - og Cult må af med 100.000 kroner for brud på markedsføringsloven.

  læs mere
 • 08. jul 15 Kampagner

  Piger kan alt. Punktum.

  Hvad har kønskamp med bind at gøre? Alting, hvis man spørger Always, som vandt Grand Prix ved VM i reklame i Cannes i sidste måned for filmen #LikeAGirl. Nu er næste film i serien klar til at tage kønskampen op. Se den her.

  læs mere
 • 03. jul 15 Kampagner

  Vi ønsker god sommer

  Markedsførings redaktion går på sommerferie, og det samme gør dine to daglige nyhedsbreve. Vi er tilbage i din mailbox med nye historier om reklame og marketing mandag den 10. august, og ønsker alle vores læsere en smuk og solrig sommer.

  læs mere
 • 03. jul 15 Kampagner

  Pisse-anarki i Danmark?

  Danmark er ikke længere et trygt sted. Landbrug & Fødevarer, assisteret af anarkisterne hos Mensch, opfordrer direkte til at pisse på Roskilde. Mens Sir Paul McCartney er på scenen. Markedsforing.dk trækker stikket i protest. Indtil 10. august.

  læs mere
 • 03. jul 15 Kampagner

  Modesite ny Brøndby-sponsor

  Webshoppen Stylepit har tegnet eksklusiv sponsoraftale med Brøndbyernes IF, som betyder at drenge- og pigehold fra næste sæson spiller med Stylepit-logoet på trøjen. Også Brøndbyernes IF’s kvindehold er med i sponsorpakken.

  læs mere
 • 03. jul 15 Kampagner

  Beer beauty er smukt

  ”Probably the Best invention for Men after Beer”, kunne man sige om Carlsbergs Beer Beauty-serie, og serien har allerede opnået over 700 millioner impressions.

  læs mere

Sider