Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Social gav Maersk et globalt hit

  En inhouse-kampagne baseret på SoMe har sikret Maersk Line fire nye kontrakter med globale kunder, herunder GM og Huawei. Det er første gang i rederiets historie, at en Social Media-satsning har skabt dokumenteret business value.

  26. oktober 2016
 • Coloplast har fået nyt look

  Det danske brand- og designbureau LOOP Associates står bag en ny visuel identitet for healthcare-virksomheden Coloplast. Designet reflekterer den nye forretningsstrategi om i stigende grad at kommunikere direkte til slutbrugerne.

  26. oktober 2016
 • Skrot uvidenheden, tak

  Miljøministeriet er i luften med en interessant cross-media-kampagne, der blandt andet benytter virkemidler fra tabloidpressen og crime-genren for at få os til at fatte de alvorlige konsekvenser af forkert bilskrotning. Se med her.

  26. oktober 2016
 • Glem nu ikke singlerne

  Singler er godt trætte af at blive overset og misforstået i reklamer, og spørgsmålet er, om danske annoncører potentielt rammer forbi 1,6 mio. købestærke forbrugere? Envision har set nærmere på det.

  26. oktober 2016
 • Robotterne skræmmer ikke

  Marketingchefer og forbrugere er ikke så bange for robotter og kunstig intelligens, som man måske skulle tro. En helt ny analyse fra fem markeder er optimistisk over for indførelsen af de nye værktøjer.

  26. oktober 2016
 • AEA 2016: Her er shortlisten

  PostNord er som eneste annoncør nomineret med to kampagner ved årets udgave af Advertising Effectiveness Award (AEA). På bureausiden skiller især OMD sig ud. Se hele shortlisten her.

  25. oktober 2016
 • Nu blokerer vi færre reklamer

  Færre danskere blokerer reklamer online end tidligere, men hvad skyldes det? Mediernes indsats med anti-adblocking-software kan være en del af forklaringen, men både stok og gulerod er nødvendig, lyder vurderingen.

  25. oktober 2016
 • De 4 store æder dig

  Google, Facebook, Apple og Amazon marcherer fremad og ”spiser” dine data, og omsætter dem til egen fordel – hvilket andre aktører i den digitale økonomi i øvrigt også forsøger.

  25. oktober 2016
 • Finanshus satser på content

  Alm. Brand er i luften med en online-coach, der leverer gratis råd om hverdagsøkonomien. Sitet er for alle, ikke kun koncernens kunder - og bureaupartnere er Relationshuset Gekko, Chimney og OMD.

  24. oktober 2016
 • Fra rå mekanik til rådgivning

  Design er meget mere end smukke stole. Det kan højteknologisk, dansk virksomhed, som har ændret selvopfattelse og re-positioneret sig i kølvandet på et samarbejde med et designbureau, skrive under på.

  24. oktober 2016