Courses tabs (CT)

 • Sådan kan nødhjælp også se ud

  En ny brandplatform fra Folkekirkens Nødhjælp skal gøre op med det traditionelle syn på nødhjælp og vise danskerne, at mennesker i nød kan hjælpes på mange forskellige og innovative måder. Bureaupartner er &Co. Se med her.

  20. februar 2018
 • Når kampagner misser målet

  BLOG: Spiser du fisk flere gange om ugen? Hvor meget frugt og grønt spiser du om dagen? Er du holdt op med at ryge? Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen bruger hvert år mange millioner kroner på oplysningskampagner, som har til formål at ændre folks usunde vaner.

  19. februar 2018
 • Forsikringsbrand satser på content

  Gjensidige Forsikring er ude med et nyt kampagneunivers, der ikke mæler et ord om forsikring – men om børnefamilier, teknologi, generationer og nærvær. Et ungt content-bureau står bag, og kommunikationen er kommet flot fra start.

  19. februar 2018
 • Sygeplejersker i charmeoffensiv

  Sygeplejerskernes alsidige kompetencer skal frem i lyset og belønnes bedre. Derfor lancerer Dansk Sygeplejeråd i dag en ny kampagnefilm, som Primetime og Shoot Happens står bag. Se med her.

  19. februar 2018
 • Nu taler Skoda også til følelserne

  Skoda er i luften med en ny stor brandkampagne, der skal få danske familier til at se det tjekkiske bilmærke som andet og mere end et fornuftigt bilvalg. &Co er bureauet bag, og du kan se med her.

  19. februar 2018
 • Tøffe slår næven i bordet

  FREDAGSFILM: Stig Tøfting kræver, at "det fand'me skal være i orden" i en ny kampagne for værkstedskæden QuickPot. Fat Pigeon og Frame by Frame står bag. SE MED HER. 

  16. februar 2018
 • Christian Eriksen scorede kassen

  Interflora og Danmarks største fodboldstjerne lige nu, Christian Eriksen, ramte plet. Valentinsdag blev omdøbt til Christian Eriksendag, og det var medvirkende til at give Interflora.dk en rekordstigning på 30 pct. i salget af blomster.

  16. februar 2018
 • Bureau tryller for design-ikon

  Lampe-klassikeren PH 5 har fået nyt look – og en lillesøster – og til at skabe lanceringsfilmen valgte Louis Poulsen et dansk bureau, der tidligere har leveret prisvindende arbejde til globale brands som Jaguar, TV 3 og Nike. Se filmen her.

  16. februar 2018
 • Telmore hitter med niche-content

  TELMORE indgik i fjor et video content-samarbejde med "Vi Elsker Serier", et nichemedie for seriefans. En ROMI på 2,4 kom der ud af indsatsen, som fortsætter i år.

  15. februar 2018
 • Svensk brand viser absolut alt

  Vodka-brandet Absolut vil med en reklamefilm, hvor medarbejderne i svenske Åhus er klædt helt af, bevise, at det er en meget transparent virksomhed. BBH er bureauet bag, og du kan se med her.

  15. februar 2018
 • Her er de gode Valentine's Day film

  Et utal af virksomheder tapper ind i agendaen, og ikke mindst i Valentine’s Day. Creuna har valgt nogle af de bedre eksempler, og de kommer her.

  14. februar 2018
 • Bureau booster nyt Coke-produkt

  Coca-Cola har netop introduceret sin nye iste, Fuze Tea, på det danske marked, og lige nu ruller en større aktiverings-indsats ud på tværs af en række forskellige medier. Essencius er lead på satsningen.

  14. februar 2018
 • Ægte følelser fanget af webcam

  Kantar Millward Browns facial coding værktøj hjalp Rådet for Sikker Trafik med at skabe emotionelt stærke kampagnefilm. &Co og Bates Y&R var bureauerne bag de to film.

  13. februar 2018
 • Toyota satser på OL og nye bureauer

  Med to nye danske brand-ambassadører - og bistand fra et nyt bureau-hold - fyrer Toyota i forbindelse med vinter-OL op under den største brandingkampagne i årevis. Se to nye kampagnefilm her.

  13. februar 2018
 • Her er verdens bedste kampagner

  Gunn 100 er på gaden, og den rapport fortæller historien om de 100 mest award-vindende kommercielle kampagner. &Co’s fornemme bidrag placerer bureauet på en plads som nr. 21, mens Lego og TV 2 er de bedste danske annoncører.

  12. februar 2018
 • Event Marketing rykker også i 2018

  Events er et vigtigt marketingværktøj for mange, men hvad har den interaktive kommunikationsform at byde på i 2018? Det kan du finde ud af i Bella Center sidst på måneden.

  12. februar 2018
 • Fagbosser trænger stærkt igennem

  På initiativ af HK/Privat stillede otte fagforenings-topfolk sig fornylig op foran kameraet og læste sexchikane-beretninger fra det virkelige liv højt. Det er ikke for børn. Og kampagnen, der er skabt inhouse, har givet stærk genlyd.

  09. februar 2018
 • Hyundai kører nye marketing-veje

  Hyundai vil gerne i kontakt med et yngre publikum, og i Danmark satser bil-brandet bl.a. på et samarbejde med den danske mester i stand-up, Melvin Kazooka. Parternes første videoprojekt gik dog ikke helt efter planen. Se med her.

  09. februar 2018
 • Sådan skaffer man sæddonorer

  Hvordan får man unge mænd til at blive sæddonorer? Man kunne, som European Sperm Bank netop nu gør med succes, køre en Snapchat-kampagne og rekruttere dem der. Adapt er bureaupartner.

  09. februar 2018
 • Endelig: Katblockeren er her

  Fagforeningen HK er i luften med et værktøj, en katblocker, der skal få færre til at stene katte-videoer og i stedet komme videre med arbejdslivet. Se en komisk film om katblockeren – signeret &Co og Bacon – her.

  07. februar 2018