Lørdag 28. marts 2015
 • 27. mar 15 Kampagner

  Volvo redder medtrafikanter

  Ny Volvo-kampagne manifesterer endnu engang det svenske bilmærke som klassens duks, når det kommer til sikkerhed. I samarbejde med Grey London og Albedo100 har Volvo fået udviklet sin egen LifePaint-spray, der får cyklister og andet godtfolk til at lyse op i mørke.

  læs mere
 • 27. mar 15 Kampagner

  Rynke danser derudaf

  På få dage har den nye reklamevideo for Rynkeby med reklameaben ”Rynke” nået over en million visninger på YouTube. Marketingdirektøren er begejstret.

  læs mere
 • 27. mar 15 Kampagner

  IBM til kamp mod madspild

  Et nyt logistiksystem, som kan være med til at reducere madspild, er netop nu ved at blive implementeret hos non-profit foreningen fødevareBanken. Det er IBM Danmark, der er fødselshjælper - og det hele startede med en direktør i praktik...

  læs mere
 • 27. mar 15 Kampagner

  DIA15: Verdensklasse-Craft

  Der er ikke mange andre lande, der kan stille med et så højt niveau på eksekvering, som vi kan i Danmark lige nu, siger Pelle Martin. ”Men der er stor forskel på top og bund”, tilføjer Miriam Plon Sauer.

  læs mere
 • 27. mar 15 Kampagner

  Indhold er en god sag

  Muskelsvindfonden har i mere end tre årtier udnyttet content marketing til at opbygge en stærk kommunikations- og indsamlingsenhed. Som content provider har NGO’en formået at udbygge sit økonomiske fundament og udbrede kendskabet til en række humanistiske og handicappolitiske synspunkter.

  læs mere
 • 26. mar 15 Kampagner

  Hvem bruger Content Marketing?

  Det er så hypet, er content (marketing), men gider virksomhederne reelt det? Ja, lyder det fra ”Clever Content” konferencen. 79 pct. af virksomhederne bruger værktøjet, men kun 19 pct. har en dokumenteret strategi for anvendelsen.

  læs mere

Sider