Onsdag 25. november 2015
 • 24. nov 15 Kampagner

  Dansk reklame i global Top 20

  Den danske reklamefilm ”The Unique Connection” for smykke-brandet Pandora er kommet med på Top 20-listen over verdens mest delte reklamer i det forgangne år.

  læs mere
 • 24. nov 15 Kampagner

  Kan du huske fodbold-tossen?

  Betting-firmaet NordicBet i Danmark glæder sig i disse dage over øget opmærksomhed i kølvandet af de dansk-svenske EM playoff-kampe. Årsag: En gimmick med direkte adresse til en vis fodbold-begivenhed i juni 2007. Patchwork stod bag ideen, der startede som en Facebook-post.

  læs mere
 • 24. nov 15 Kampagner

  Rundt om Bendtner

  Der er stjerner, og der er vandbærere. SOSU-folket er ofte de ”grå” supportere, der sørger for, at alle stjernerne skinner, og det budskab har rigtig mange taget til sig efter en ny kampagne for SOSU-skolerne, signeret Kommunikationsbureauet København.

  læs mere
 • 24. nov 15 Kampagner

  De mobile muligheders år

  Moderne forbrugere bruger tre timer om dagen på deres smartphone, og det er langt fra til snak. De er nemlig på jagt efter det rigtige indhold til lige netop sig selv. Det bør annoncørerne skrive sig bag øret.

  læs mere
 • 23. nov 15 Kampagner

  Europæisk PR-pris til jubi-bog

  En ”coffee table book” fra det danske konsulenthus AS3 har vundet en europæisk pris for intern kommunikation. Bogen er desuden i finalen ved The European Excellence Awards, hvor fem andre danske cases også har vinderchancer.

  læs mere
 • 23. nov 15 Kampagner

  Reklameartikler: Kan de noget?

  Ja, og der er mange gode grunde til at anvende reklameartikler, men en tilfældig genstand med dit logo vil ikke give dig succes, lyder det i denne klumme.

  læs mere

Sider