Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Firstmove vil øge brandværdien

  Idéen om en gourmetjuice, et alternativ til vin, udviklet i samarbejde med kokke, serveret på de bedste restauranter, bygget op omkring de fem smage, designet som vin for Rynkeby, er skabt af Firstmove.

  07. juli 2016
 • Nu kan du spille vennerne væk

  Maria Casino gik for et par måneder siden i luften med en ny brand-platform, der bl.a. skulle ramme nye og yngre målgrupper. Nu følges op med ”Friend Roulette”, hvor man kan satse vennerne som jetoner. Mindshare står bag.

  06. juli 2016
 • Rambukken sætter ny rekord

  En vækst på 50 procent i antallet af indsendelser til Mediedagen, hvor årets Rambuk-priser uddeles, sender awardshowet i all time high. 176 cases fra 22 afsendere er med i kampen om de eftertragtede statuetter.

  06. juli 2016
 • OL-reklame med politiske toner

  En ny TV-reklamefilm fra sportskæden XXL, der gik ind på det danske marked i maj måned, har klare politiske budskaber - og det brasilianske fodbold-ikon Ronaldinho i en af hovedrollerne. Se med her.

  05. juli 2016
 • VisitDenmark goes Hollywood

  Den danske turisme-organisation har indgået marketing-partnerskab med amerikanske Dreamworks Animation og Twentieth Century Fox, der producerer og distribuerer den nye animationsfilm Trolls.

  05. juli 2016
 • Dansk event flytter til Berlin

  Der er rift om Native Advertising Days-konferencen. Derfor afvikles årets udgave i Berlin, siger Jesper Laursen. ”Vi har allerede sikret os keynote-speakere fra New York Times, Politico, Time Inc. og Mashable.”

  05. juli 2016
 • Samsung fjerner din frygt

  Et eksperiment fra elektronik-giganten Samsung Nordic og den svenske startup Mimerse tester om det er muligt at fjerne angst for edderkopper med Virtual Reality. Wenderfalck er bureauet bag. Følg den danske forsøgsperson her.

  04. juli 2016
 • Bilfirma trodser reklame-censur

  Det reklame-kontroversielle firma ”Lej Et Lig” fik først én video bortcensureret fra Facebook. Siden endnu en. Og nu forsøger firmaet sig så med en tredje version. Er det verdens mest censurerede reklamefilm?

  04. juli 2016
 • Rynkeby vil øge brandværdien

  Et nyt produkt fra Rynkeby, Dagmar, præsenterer det ypperste håndværk hos Nordens største juice- og saft-producent. Montdor har assisteret på strategi, koncept og eksekvering.

  04. juli 2016
 • Klar til et stort EM-pust?

  EM i fodbold betyder øl, men inden for rimelighedens grænser. Derfor har danske Carlsberg genopfundet den berømte og berygtede Vuvuzela - nu til gavn for ansvarligt øl-indtag. CP+B, Molamil og Nobody står bag.

  01. juli 2016