Søndag 24. maj 2015
 • 22. maj 15 Kampagner

  Vestsjælland er gået viralt

  I sidste uge lancerede VisitVestsjælland sammen med reklamebureauet Zupa ”verdens mest afslappende film”. Nu har stribevis af store, udenlandske medier også opdaget filmen - endda helt uden seedning.

  læs mere
 • 22. maj 15 Kampagner

  Samsung laver musikvideo

  Samsung markerede for nyligt lanceringen af sin nye smartphone med en 8 timer lang danse-event på Zürichs banegård. Her fik forbipasserende nemlig mulighed for at danse med det schweiziske pop-idol Seven, som samtidigt optrådte "live" på en fem meter høj mobiltelefon.

  læs mere
 • 22. maj 15 Kampagner

  Gør du en forskel?

  Tilfredshedsundersøgelser og bundlinje er ikke længere nok. Vi bør måle på – og medtage i regnskabet – om vi gør en forskel for kunderne? Det gør det sjovere, at gå på arbejde.

  læs mere
 • 21. maj 15 Kampagner

  Eine kleine - far away - music

  Kan 15 musikere spille et stykke klassisk musik, så det lyder rigtigt i koncertsalen, selv om musikerne befinder sig på fem forskellige steder og flere hundrede kilometer fra hinanden? Det satte Telia og Göteborg Symfoniorkester sig for at teste. Se resultatet her.

  læs mere
 • 21. maj 15 Kampagner

  LEGO bringer Doc Brown tilbage

  Den danske klodskæmpe LEGO er i luften med en film, der bringer den gale tidsrejsende Doc Brown tilbage til filmen. Det sker i en trailer for LEGO's kommende Dimensions-spil. Se den her.

  læs mere
 • 21. maj 15 Kampagner

  Pas nu på lastbilen...

  En ny kampagne, der skal forhindre højresvingsulykker, er i luften. Bag denne står bureauet Sunrise. Se den nye kampagnefilm her.

  læs mere

Sider