Torsdag 11. februar 2016
 • 11. feb 16 Kampagner

  Her er DK's bedste bio-reklame

  Dansk Reklame Film stod i går bag kåringen af årets bedste biografreklame. Vinderen blev Rådet for Sikker Trafiks reklamefilm ”Balletten” fra ”Kør bil når du kører bil”-kommunikationen, som Bates Y&R står bag.

  læs mere
 • 11. feb 16 Kampagner

  Sådan kan rejser også sælges

  Luftfartsselskabet Norwegian satser i stigende grad på content, partnerskaber og events i sin markedsføring - senest blev Nytorv i København fx til en bid af De Vestindiske Øer. Vizeum og Posterscope Live stod bag - se med her.

  læs mere
 • 11. feb 16 Kampagner

  KiMs stikker os en plade...

  … chokolade. De fynske chips og snack producenter genopliver Jørgen som trækplaster for en helt ny satsning: Chokolade. Nu skal slamberten ind og konkurrere med sin uægte søn Casper.

  læs mere
 • 10. feb 16 Kampagner

  Reklame-VM tager egen medicin

  En ny reklamekampagne for Cannes Lions - awardshowet, der hædrer verdens bedste kreative arbejder - er i luften. Kampagnen, der er kreeret inhouse, hedder ”Thank You Creativity”.

  læs mere
 • 10. feb 16 Kampagner

  Postkassen er jo (næsten) ledig

  Prisen på Adwords stiger, og derfor bør virksomheder satse pengene på direct marketing, mener marketingdirektør, der fremhæver, at man i dag stort set kan have postkassen for sig selv. Spilnu.dk har gode erfaringer med den gode, gamle Direct Mail-disciplin.

  læs mere
 • 09. feb 16 Kampagner

  Er vi gået fra koncepterne?

  Vi har for travlt med at løbe efter lavt hængende frugter i det digitale paradis. Branchen har jo altid været båret af kortsigtet vanetænkning. Hvorfor ikke tænke i langtidsholdbare koncepter, bygget over et Brand Purpose?

  læs mere

Sider