Lørdag 31. januar 2015
 • 30. jan 15 Kampagner

  Værsgo: Her er "Bussen 2"

  FREDAGSFILM: Trafikselskabet Midttrafik lancerer på mandag efterfølgeren til den prisvindende ”Bussen” kampagne. Bag den nye kampagne står samme team som første gang. SE FILMEN HER.

  læs mere
 • 30. jan 15 Kampagner

  Daddy Bowl, Puppy Bowl...

  Følsomme fædre, nuttede hundehvalpe, yppige kvinder og en tidligere James Bond-stjerne. Og et par genbrugs-reklamer - plus en flot debutant-reklame fra et lille brand. Det er nogle af ingredienserne i dette års Super Bowl-reklamefelt. Se et udvalg af dette års Big Game-reklamefilm her.

  læs mere
 • 30. jan 15 Kampagner

  DR: Alle platforme i spil

  Det suverænt største indsamlingsshow, Danmarks Indsamling, integrerer for første gang de nye medier i det store show lørdag aften. DR har skræddersyet content til de enkelte SoMe-kanaler.

  læs mere
 • 29. jan 15 Kampagner

  Her er OK’s nye reklamefilm

  OK er i luften med tre nye reklamefilm, der stadig har fortællinger om små, ukuelige sportsklubber som omdrejningspunkt. Agency Spring står bag filmene, som M2Film har produceret. Se dem her.

  læs mere
 • 29. jan 15 Kampagner

  KiMs siger farvel til Jørgen

  OPDATERET: En reklame-æra er slut. KiMs har besluttet at sige farvel til Jørgen. Men han er trods vedholdende rygter ikke solgt til kineserne...Derimod ser det nu ud til, at Jørgen har en søn. Er han den nye reklamefrontfigur? Se film her.

  læs mere
 • 29. jan 15 Kampagner

  Volvo takes it all

  Årets Gunn Report, som lister klodens mest prisbelønnede kampagner, bureauer, annoncører, instruktører osv i året, der gik, er i luften. Og den helt store vinder er Volvo Trucks-kampagnen ”Live Test Series” og reklamebureauet Forsman & Bodenfors. Og der er også fine danske præstationer på listerne.

  læs mere

Sider