Søndag 26. juni 2016

Bom: Nu med YouSee-striber

04. jan 13 Kampagner Skrevet af Jakob M. Larsen
2

Onfone, der i efteråret blev en del af TDC-selskabet YouSee, lancerer nyt reklameunivers. Lars Bom er stadig frontfigur, men nu er han pakket ind i YouSee-striber. Clan B har eksekveret, og du kan se den nye reklamefilm her.

Reklamebureauet Clan B er i luften med et nyt reklameunivers for det TDC-ejede teleselskab Onfone, hvor ”Strisseren fra Samsø”, Lars Bom, fortsat er blikfang.

Det nye univers kommer i kølvandet på, at TDC i efteråret lancerede en ny mærkevarestrategi, der bl.a. betød, at Onfone blev en del af TDC’s hidtidige kabel-tv og internetforretning YouSee.

Onfone-brandet overlevede ændringen – i modsætning til mobilbrandet M1 – og det er denne strategiske sammensmeltning, som Onfones nye reklameunivers skal afspejle.

Det betyder bl.a., at mobilkunder hos Onfone fremover kan få lidt mere ud af mobilen i form af indhold som musik og underholdning, som YouSee har rettigheder til.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.