Onsdag 29. juni 2016

Bookmaker satser på håndbold

17. dec 12 Kampagner Skrevet af Jakob M. Larsen
0

Betway, som er en af Europas største spiludbydere på nettet, bliver fremover sponsor af håndbold på Danmarks største kommercielle tv-station TV 2.

Bettingfirmaet Betway, som er en af Europas største onlinespil-udbydere, har indgået en aftale om at sponsorere tv-dækningen af håndbold i Danmark.

Sponsoratet, som bliver synligt på Danmarks suverænt største kommercielle tv-station TV 2 samt TV 2 Sport, begynder i det nye år forud for starten af den nye håndboldsæson, som starter i februar og slutter i maj.

Håndbold er Danmarks næststørste sportsgren, kun overgået af fodbold, hvor knapt 600.000 seere følger med i dækningen af herrernes sæsonfinale, et tal, der repræsenterer tæt på 10 procent af Danmarks befolkning.

Og bl.a. derfor er der god ræson i at udvælge dette område, lyder det fra sponsorekspert Thomas Badura, der står i spidsen for konsulentbureauet SponsorPeople.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.