Onsdag 29. juni 2016

CSR har fejlet

08. jan 13 Kampagner Skrevet af Christian W. Larsen
0

Det er de overraskende ord, en af de førende CSR-fortalere Wayne Visser udtaler, hvis man diskuterer brugen af CSR med ham. Men han tilføjer ”som vi kender CSR.”

Relaterede artikler

Corporate Social Responsibility, som vi kender det, har fejlet. Det skyldes, at det er blevet håndteret forkert af rigtig mange virksomheder. CSR er blevet opfattet som et særligt add-on, et nice-to-have. Og det går ikke.

– CSR bliver aldrig en succes, før vi begynder at anskue det ud fra et systemisk, globalt, transparent og holistisk perspektiv, mener Wayne Visser lidt overraskende.

Visser er både sydafrikaner og hollænder, men arbejder ud af Storbritannien, og han har i en årrække skrevet om ansvarlighed. Han har grundlagt tænketankene Kaleidoscope Futures og CSR International, og den 42-årige forfatter til 17 værker er en af keynote-speakerne ved CSR-konferencen ”Who Cares Wins13” til april i København.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.