Fredag 24. juni 2016

Dansk designer indtager Asien

30. mar 12 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
0

Johannes Torpe Studios er for alvor slået igennem i Asien – senest som brand-designer for en af Asiens største restaurantkæder, South Beauty Group.

I februar åbnede det danske design-bureau Johannes Torpe Studios egen afdeling i Beijing i Kina under navnet Wang Torpe Design Studios.

Og netop i disse dage ser en af bureauets seneste opgaver dagens lys – interiørdesignet for den nyåbnede Taipei-restaurant, der er en del af Asiens største high-end restaurantkæde, South Beauty Group - ja, det hedder den faktisk, selv om det altså er en restaurantkæde.

Kæden, der er på vej mod børsnotering i Kina, består af rundt regnet 50 restauranter, hvoraf foreløbig otte har fået en design-overhaling af det danske bureau. Lige nu arbejdes der på en restaurant i Singapore, som ventes åbnet til sommer, ligesom kæden har planer om at åbne i Los Angeles, London og New York.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.