Lørdag 2. juli 2016

Danskere bag globale Samsung-film

04. dec 12 Kampagner Skrevet af Jakob M. Larsen
0

Danske Nobody har produceret tre nye globale reklamefilm for den koreanske elektronikkæmpe Samsung. Filmene er skudt i Canada og Thailand, mens post-produktionen er foregået i Danmark. Se de tre nye film her.

Det danske produktionsselskab Nobody står bag tre nye reklamefilm for det koreanske elektronikkoncern Samsung.

Filmenes omdrejningspunkt er Samsungs nyeste skud på smartphone-fronten, hvor et kamera, der automatisk er forbundet til nettet via WiFi eller 3G/4G, spiller den absolutte hovedrolle.

Reklamebureuaet bag filmene er det koreanske bureau Cheil, som Jacob Raben, executive producer og partner i Nobody, betegner som lidt af en drømmepartner.

– Vi blev naturligvis smigrede, da Cheil ringede og bad os om at byde ind på opgaven. Det er jo ikke mange af den slags globale job i omløb i øjeblikket, siger han.

Efter at have krydset klinger med de anerkendte amerikanske produktionsselskaber Smuggler og Independent Media, valgte Cheil at satse på Nobody.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.