Mandag 27. juni 2016

DBU hjælper Åge Hareide

22. mar 16 Kampagner Skrevet af Christian W. Larsen
0

Hvis ikke vor nye landstræner selv magter opgaven, rækker DBU ham en hjælpende hånd. Det sker med ”Tipico Team of the Week”, et nyt koncept, der sætter ugens landshold baseret på data om spillernes præstationer på klubholdene i ugens løb.

Hvad er den bedste start-11’er på A-landsholdet – baseret på dagsformen? Det giver et nyt koncept et bud på, hvor fans hver uge får ”Tipico Team of the Week” med de danske spillere i udenlandske klubber, som klarer sig bedst.

Konceptet er udarbejdet i samarbejde mellem DBU og betting-firmaet Tipico, der er blandt DBU’s officielle partnere. Konceptet er 100 pct. baseret på data om scorede mål, målgivende afleveringer, redninger og en række andre informationer om spillernes præstationer.

Samlet giver det Tipico Team of the Week, der bliver offentliggjort på landsholdets sociale medier og på BT.dk, og fra april kommer der også et ”Tipico Team of the Month” – altså månedens landshold.

Automatisk opdatering

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.