Søndag 26. juni 2016

Derfor hitter skæg-kampagne

16. nov 12 Kampagner Skrevet af Jakob M. Larsen
0

En kampagne, der sætter fokus på kræft hos mænd, Movember, er blevet et hit. Succesen kan bl.a. forklares med, at den ”giver mænd mulighed for at støtte et godt formål, skrive om sig selv med en cool selvironi, og samtidig se fræk ud på Tom Selleck-måden”, vurderer ekspert.

Du har måske set Arriva-busserne i København køre rundt med påmalede overskæg, eller du har lagt mærke til, at mænd fra den kreative klasse med en ”snegl” på overlæben fylder meget mere i det danske medielandskab i disse dage end normalt.

Det skyldes ikke primært en ny moustache-mode, men derimod en nu tilbagevendende, verdensomspændende kampagne i november måned, Movember, som første gang så dagens lys i 2003.

Formålet med kampagnen er at sætte fokus på kræft og at rejse penge til bekæmpelsen af prostatakræft og andre kræftformer, der primært rammer mænd.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.