Søndag 29. maj 2016

Første danske CSR-hotel

12. feb 13 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
0

Hotel Crowne Plaza i Ørestaden har som det første hotel i landet fået officielt papir på, at det lever op til strikse krav om social ansvarlighed og bæredygtighed inden for blandt andet ledelse, arbejdsforhold, miljø, menneskerettigheder og bæredygtighed. Og strategien betaler sig.

På det københavnske hotel Crowne Plaza kom de lokale arbejdsløse kom først i ansættelseskøen. Shampooflaskerne på værelserne er fremstillet af bionedbrydeligt stivelse. Firmabilerne kører på el, og gæsterne kan drikke biodynamisk vin. Og gå om bord i økologiske buffeter med kød fra Grambogård og andre lækkerier lavet på råvarer, der så vidt muligt er lokalt dyrket.

Der er integreret solcellepark i facaden, og i kælderen står et grundvandskølevarmeanlæg, der er med til at gøre bygningen CO2-neutral, og som gør bygningen CO2-neutral, og giver et 65 procent lavere energiforbrug end på andre hoteller i hovedstaden.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.