Fredag 25. juli 2014

Fine fornemmelser før flyet?

17. dec 12 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
0

Københavns Lufthavn er ikke kun en trafikknudepunkt, men også et udstillingsvindue for blandt andet dansk gastronomi. I morgen åbner endnu et brand fra toppen af den danske restaurantscene i lufthavnen – denne gang med en kendt fransk kok i spidsen.

Gennem det seneste par år har Københavns Lufthavn i Kastrup oprustet gevaldigt på ”food & beverage”, som den slags hedder. Og det er ikke pølsevogne og kiosker, der satses på, men derimod brands i den mere luksuriøse ende af skalaen.

Den verdenskendte amerikanske kaffekæde Starbucks har således tre caféer i lufthavnen, hvor man også finder chokolademærket Peter Beier, Joe & The Juice, Lagkagehuset og luksus steak-restauranten MASH.

Og i morgen får lufthavnens rejsende så også mulighed for at nedsænke smagsløgene i finere fransk gastronomi, når ”Le Sommelier” med stjernekokken Francis Cardenau i spidsen slår dørene op for en bistro-version af den kendte københavnske restaurant.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.