UncleGreys BBQ Cultures-case for Weber har siden 2015 hentet langt over 40 internationale og danske kreative priser og hædersbevisninger - og nu er parternes seneste projekt  også i gang med at melde sig under de globale pris-faner.

Det drejer sig om det nye interaktive produktsite for gasgrillen Genesis II, som Uncle Grey har skabt, og som i dag er vindere af den internationale Favourite Website Awards (FWA), ”Site of the Day”.

Sitet byder på en digitalisering af den grill-oplevelse, vi alle kender fra de lune sommeraftener.

Knapper og greb på de forskellige Weber-modeller kan udforskes med et klik, selve grillen kan ”drejes” med musen, så man kan se den fra alle sider – og POV-vinklerne og lydsiden bidrager til at levere en nærmest intim atmosfære.

Højt brugerengagement

Bureau-holdet bag dagens FWA-vinder består af Jimmy Blom, International Creative Director, Karsten Kirkegaard, Digital Director, Charlotte Porsager, Client Service Director, Lars Samuelsen på den digitale strategi - og partneren MediaMonks.

Og prisen glæder naturligvis både kunde og bureau:

- Bruger-engagementet på sitet er allerede meget højt og det er interessant at se, hvordan et skarpt fokus på design og craftmanship har været i stand til skabe interesse, aktivering og positiv omtale af kampagnen i den indledende fase. Der er kort sagt lagt samme kærlighed i eksekveringen, som Weber lægger i udviklingen af deres produkter, siger Lars Samuelsen, Chief Strategy Officer & Head of Digital hos Uncle Grey.

Også shortlistet ved DDA

Parterne kan i øvrigt glæde sig over, at det ikke kun er FWA, der har lagt mærke til det nye kampagnesite:

Genesis II-sitet er just blevet nomineret to gange ved Danish Digital Awards, der offentliggjorde shortlister i sidste uge. Nomineringerne ligger i kategorierne Design og Websites/Microsites.

Det FWA-præmierede Weber-site er en del af en global kampagne, som Uncle Grey har udviklet og eksekveret sammen med kollegerne fra Grey New York.

Herhjemme ventes kampagnen at blive synlig på TV, online og outdoor til april.

Se kåringen ved FWA her - og prøv den digitale oplevelse her - og se casefilm herunder.

Weber – Genesis II [Casefilm] from UncleGrey on Vimeo.