Fredag 1. juli 2016

Kendskab til Ikano Bank vokser

21. dec 12 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
0

En ny måling foretaget af MyResearch viser, at kendskabet til Ikano Bank er steget fra 45 procent i maj 2012 til aktuelle 54 procent. Samtidig melder banken om vækst i antallet af udlån til danskerne.

Relaterede artikler

På otte måneder er kendskabet til Ikano Bank vokset med næsten 10 procent. I maj måned i år hed kendskabsgraden til banken 45 procent Nu er der 54 procent, der kender Ikano Bank.

- Det er en god, tidlig julegave at kunne konstatere, at vores kendskabsgrad er steget med ni procentpoint til 54 procent. Det er også glædeligt at kunne konstatere, at forbedringen i kendskabet er væsentligt billigere end tidligere målt i TRP per kendskabspoint. Det indikerer, at vores mediestrategi fungerer godt, siger salgs- og marketingdirektør Peter Stuhr fra Ikano Bank.

Mindst lige så interessant for banken er antallet af udlån - takt med at kendskabsgraden er steget - gået i samme retning. Især mærkes en stigning inden for større lån, dvs. lån over 150.000 kr.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.