Søndag 20. april 2014

Søgefelt

Messi og Kobe laver selfies

13. dec 13 Kampagner Skrevet af Mia Laursen
0

FREDAGSFILM: I en reklamefilm for Turkish Airlines viser sportsstjernerne Kobe Bryant og Lionel Messi hele verden, hvordan en god selfie laves. Et stunt, der har fået stor opmærksomhed på YouTube.

Relaterede artikler

De fleste danskere har efterhånden set Helle Thornings selfie med Barack Obama og David Cameron, og hendes lille stunt ved Nelson Mandelas' mindehøjtidelighed har fået opmærksomhed fra hele verden.

Men det er ikke kun Helle Thorning, der forstår at få verdens øjne rettet mod en selfie. En reklame for Turkish Airlines, hvor Kobe Bryant og Lionel Messi laver op til flere selfies, går også verden rundt – både fysisk og viralt.

De to sportsstjerner kan ikke lade være med at konkurrere. Heller ikke når det kommer til selfies. I reklamefilmen rejser Kobe Bryant og Lionel Messi hver for sig verden rundt og tager billeder af dem selv ved hver destination, som de sender til den anden.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.