Fredag 1. juli 2016

SoMe, video og PR topper

23. mar 16 Kampagner Skrevet af Christian W. Larsen
0

Emotionel kreativitet vinder frem. De sociale medier er for første gang lead-værktøj, når Warc regner sig frem til de bedste kampagner de seneste tre år. Online video og PR vokser i betydning, vurderer Warc.

Den nye Warc 100 rapport er på gaden i dag, og den afslører betydelige ændringer inden for de sidste tre års bedste marketing-kampagner.

Kombinationen af sociale medier, online videoer og PR er det, der giver virksomhederne pote. Og interessant nok er det kreative afsæt emotionelt, ikke rationelt, skriver Warc.

Analysen er en sammenskrivning af kampagnernes præstationer i award-shows, der især lægger vægt på kampagnernes effektivitet og kreativitet.

Når SoMe i den grad topper siger det sig selv, at det er digitale værktøjer, der vinder frem. Og desuden har over havdelen af kampagnerne et eller flere sociale medier som lead-værktøj.

De bedste fem kampagner de seneste tre år er:

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.