Lørdag 2. juli 2016

Spies vil stævne kopi-bureau

19. feb 13 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
4

Et nyt rejsebureau, Ving Tours, har opfundet et slogan, som minder en del om Spies’, så nu er formandens gamle selskab på den juridiske krigssti. Men også andre af rejsebranchens aktører holder øje, skriver standby.dk.

”Smil, rejs og vær glad”, lyder sloganet fra et nyt dansk rejsebureau, der kalder sig Ving Tours.

Det minder for de fleste danskere nok en del om hæderkronede Spies’ gamle slogan ”Spies, rejs og vær glad”, og det kan Spies’ moderselskab ikke lide.

Ifølge rejse-nyhedssitet standby.dk tvivler flere i rejsebranchen i det hele taget på ”Ving Tours” baggrund - og Spies’ moderselskab er ifølge sitet klar med stævning, hvis ikke brugen af både navnet og sloganet ophører inden i morgen.

Rejse-sitet har i sagen yderligere talt med FDM Travel, som mener, at Ving Tours har kopieret deres rejsebetingelser, med Danmarks Rejsebureau Forening, som Ving Tours, fejlagtigt, hævder at være medlem af – og med Rejsegarantifonden.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.