Torsdag 30. juni 2016

Tag dog et CSR-bad

20. dec 12 Kampagner Skrevet af Christian W. Larsen
4

Badende fitness-medlemmer redder menneskeliv, siger de hos Røde Kors. Og det er ikke løgn. Ny fitness-kæde assisterer med en garanti på 100.000 årligt. Svedende danskere og tørstende i ulandene er nu partnere.

 

Røde Kors har netop indgået et 3-årigt samarbejde med lavpris-fitnesskæden Fresh Fitness, hvor afsvalende medlemmer donerer penge, hver gang de hopper ind under bruseren. Et smart armbånd med chip registrerer badet og dermed betalingen.

Det koster nemlig tre kroner at skylle sveden af sig, når man tager et bad efter træning i et af Fresh Fitness’ foreløbigt ni centre, hvor man i øvrigt kan træne til en tusse om året. Lavpriskonceptet betyder, at man charger for rigtig mange ting on-the-side, men pengene til badet er i mere end en forstand givet godt ud. Hver gang et medlem får en varm skyller, går en krone ud af de tre direkte til Røde Kors’ hjælpearbejde med at bygge brønde i udviklingslandene.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.