Kærligheden og romantikken blomstrer en ny reklamefilm fra Magnum, som med den nye film også introducerer en ny tagline: ”Pleasure is diverse”.

Filmen fortæller historien om et bryllup mellem to smukke kvinder – og den er instrueret af ingen ringere end den prisbelønnede danske instruktør Martin Werner, som dermed er aktuel med endnu en reklamefilm for Magnum.

Seneste skud var filmen ”Proudly Seeking Pleasure”, der handler om en gruppe drag queens, og som ikke bare vandt en guldløve i Cannes i 2015, men også blev placeret på listen over verdens mest prisbelønnede reklamefilm samme år.

Om samme hæder kommer til at overgå den nye film, der har fået titlen The Ceremony, må tiden vise, men indtil da kan vi i hvert fald – set med danske briller – glæde os over, at credit-listen afslører et betydeligt dansk fingeraftryk på resultatet.

Stærke danske profiler
Ud over Martin Werner som instruktør har filmen også – ligesom den foregående Cannes-vinder - dansk DOP (Director of Photography) i skikkelse af Nicolaj Brüel.

Han har gennem de seneste 10 år ligesom Werner slået sit navn godt og grundigt fast på den internationale scene - både på reklamefronten, hvor han bl.a. stod bag Coca-Cola Light-filmen fra 2013, hvor en vis gartner svedte over plæneklipningen, og som filmfotograf på både spillefilm og tv-serier.

Dertil kommer, at den danske musikstylist Jesper Gadeberg både har leveret sang-idé og forhandlet rettigheder til brugen af Bob Marley-nummeret Is This Love, sunget af Corinne Bailey Rae.

Jesper Gadeberg har ligeledes en fornem international track record og har bl.a. været manden bag musikken til Heinekens ”The Tutorial”, IKEA og Åkestam Holsts fine Epica-guldvinder fra sidste år ”Every Other Week” – og ikke at forglemme Jack & Jones og &Co’s ”Making the Cut”  – en del af serien ”Made from Cool”, som hen over 2013 og 2014 rev næsten alle tænkelige, internationale, kreative priser ned af hylderne.

Og sidst, men ikke mindst, er Bacon co-produktionsselskab, plus at det er Bacon X, der har post produceret.

Det kreative bureau bag den nye Magnum-film er igen spanske Lola Mullen Lowe.

Se den nye Magnum-film her – credits efter filmen.

Credits

Director: Martin Werner
D.O.P : Nicolaj Bruel
Production Company: Proppa/Bacon
Executive Producer: Pablo Martínez
Art Director: Peter Grant/Pancho Chamorro
Editor: Filip Malasek / Robota
Post House & Colorist: Bacon X
Music Supervisor: Jesper Gadeberg

Agency: LolaA MullenLowe
Chief Creative Officer: Chacho Puebla
Executive Creative Director: Pancho Cassis
Global Creative Director: Tomás Ostiglia
Global Business Director: Tom O'Brien
Global Account Director: Carlos Solchaga
Head of Strategic Planning: Amaya Coronado
Senior Planner: Elena Puerta
Art Director: Lucas Reis
Copywriter : Tomás Ostiglia, André Toledo, Hetu Negri