Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • En hyldest til kreativiteten

  Simon Ryhede fra We Love People leverer i dén grad stof til eftertanke efter en veloverstået The Next Web-konference. Teknologi er fint, men uden kreativitet løser vi ingen problemer.

  24. maj 2017
 • B&O Play slår sig på flasken

  Et nyt produkt fra B&O Play placerer sig lige nu en smule i udkanten af sine vanlige cirkler: Vi taler øl – kaldet Beobrew – og den er i bogstaveligste forstand brygget på musik.

  24. maj 2017
 • Outdoorselskab 3-dobler bundlinje

  Out of Home Media er ude med sit tredje ”rigtige” regnskab, og resultatet før skat er vokset fra 2,7 mio. kr. til 7,7 mio. kr. ”Det er meget tilfredsstillende, og 2017 bliver endda endnu bedre,” siger Henrik Sørensen.

  24. maj 2017
 • Matas bag ny kundeklub

  Matas, der står bag landets største kundeklub, lancerer nu en ny en af slagsen, hvor råd fra jordemor, afspændingspædagog og materialister skal mindske gravides og mødres bekymringer. Matas står selv for satsningen.

  23. maj 2017
 • Ny VW-kampagne fra Subsero

  Tjajkovskij og Svanesøen danner musikalsk baggrund for en ny reklamefilm for Crafter - en af Volkswagen Erhvervsbilers største lanceringer i flere år. Filmen er skabt af Subsero og produceret af U Itch I Scratch. Se med her.

  23. maj 2017
 • IBM går i offensiven

  Kunstig intelligens får IBM til at lancere nyt global budskab. ”Vi vil ud og fortælle, hvilke fordele individet kan få af vores version af kunstig intelligens, nemlig Watson,” siger Jan Simonsen, IBM’s nordiske CMO. 

  22. maj 2017
 • Reklame-klassiker fylder 50

  Toms Kæmpe Skildpadde, som vi kender den i dag, runder i fin stil 50 år. Og forgængeren - den lille romfyldte padde - var allerede aktuel i 1950, som et af de første eksempler på product placement i dansk film. 

  22. maj 2017
 • Guld-rekord ved Creative Circle

  OPDATERET: Danmarks mest kreative bureauer, kunder og cases blev fredag hædret i Vega, og der blev i år uddelt 25 guld-cirkler - dobbelt så mange som sidste år - af en særdeles veloplagt Sune Bang. Se alle årets vinderne her.

  19. maj 2017
 • Leverpostej-lyd hitter i New York

  New York Festivals har kåret årets vindere, og det er bl.a. godt nyt for danske Anew, M2 Film og Stryhns, der vandt priser. Også &Co., Shoothappens/Mindshare og VICE/Virtue blev hædret.

  19. maj 2017
 • Kevin Costner går reklamevejen

  FREDAGSFILM: Hollywood-skuespiller og instruktør Kevin Costner er aktuel som reklame-trækplaster i en storstilet kampagne, der skal fortælle, at de franske hurtigtog, TGV, nu bliver endnu hurtigere. SE MED HER.

  19. maj 2017
 • The Next Web – Time Well Spent

  The Next Web i er fuld gang, og et af de gennemgående temaer er, hvordan teknologi kan forbedre den verden, vi lever i, beretter We Love Peoples Simon Ryhede fra Amsterdam.

  19. maj 2017
 • Kom nu far - du kan godt

  Ny kampagne fra Sundhedsstyrelsen opfordrer forældre til at hjælpe deres børn til at være aktive hver dag. Det kræver ikke triatlet-evner og sportsrejser sydpå: Mindre kan gøre det. Move Copenhagen er bureaupartner.

  19. maj 2017
 • Mikkelsen-succes på vej globalt

  Carlsberg brygger i øjeblikket på tanken om at folde den populære, britiske Mads Mikkelsen-kampagne ud til en global satsning. Lige nu testes kampagnen i en række forskellige markeder.

  18. maj 2017
 • Stor hæder til unge kreative

  Fire teams fra DMJX Kreativ Kommunikation har vundet Pencils ved D&AD New Blood. Det ene team er desuden shortlistet ved dette års Future Lions - og der er mere i godt i vente. Se med her.

  18. maj 2017
 • DIA lægger sig fladt ned

  Der var ugler i mosen, da Danish Internet Awards (Diamanten) uddelte Publikumsprisen i fredags. En teknisk og menneskelig fejl førte til, at det forkerte arbejde blev hædret. Thomas Pries beklager. ”Det må ikke ske. Undskyld".

  18. maj 2017
 • Reklame-klø til Volvo-succes

  Volvos og Grey Londons dobbelte Grand Prix-vinder fra Cannes, LifePaint, der i øvrigt er skabt af et dansk kreativt team, har fået en næse og et forbud af den britiske reklamevagthund. 

  17. maj 2017
 • Kan sex lokke mobilkunder til?

  Mobilselskabet Vimobil, der giver kunderne mulighed for at donere en del af abonnementsprisen til en god sag, tager vovede midler i brug i en ny reklamefilm. SkipperIb har produceret og mediebureauet Knowtheirname står for eksekvering. Se med her.

  17. maj 2017
 • Tør du se dine fordomme i øjnene?

  Gorilla Media fik en flyvende start med det kontroversielle, virale hit #JegErDansk. Nu gør bureauet sig atter en gang bemærket med en video, som en kunde mente var for barsk. Se med her.

  17. maj 2017
 • Not just another tech conference

  Innovation og samfundskultur krydser klinger ved den 12. udgave af The Next Web. Simon Ryhede fra We Love People tager atter af sted for at suge indtryk til sig og formidle det videre til os.

  17. maj 2017
 • Spireblyant går til filmen

  En ny animationsfilm fra danske Sprout sætter fokus på de udfordringer en stakkels CSR Manager kan stå med i hverdagen. Mayday Film har produceret – se med her.

  16. maj 2017