Articles tabs

Courses tabs (CT)

 • Stærke følelser fra Finnair

  Flyselskabet Finnair er kendt for utraditionel markedsføring, og netop nu bindes sløjfen på serien ”Match Made in HEL”, der startede i 2014. Resultatet er kortfilm om møder mellem rejsende. B-Reel Films har produceret. Se traileren her.

  17. august 2018
 • Toyota kører Chuck Norris ud på et sidespor

  FREDAGSFILM: Toyota er i luften med en seværdig kampagnefilm, hvor en bil stjæler rampelyset fra action-legenden Chuck Norris. SE MED HER

  17. august 2018
 • Her er kvartalets 5 bedste videoer: Egmont topper

  En fødselsdagsfilm fra Egmont – signeret We Love People og Bacon – var det reklamespot, der klarede sig bedst på YouTube herhjemme i årets andet kvartal. Se Top 5 her.

  17. august 2018
 • Stærkt brand fint fra start i Danmark

  Cholula blev i juli lanceret i Danmark med jysk bureauhjælp. Awareness-kampagnen har – bl.a. med hjælp fra mikro-influenter – ikke blot givet den mexicanske hot sauce en stærk start i Danmark, men også vakt opsigt i udlandet.

  16. august 2018
 • Hummels russiske LGBT-kampagne fortsætter i København

  Hummel udnyttede VM til at sende en hilsen til de russiske værter og landets diskrimination af LGBT+ personer. Nu fortsætter den under Pride-ugen.

  14. august 2018
 • Bureaukonstellation bag et nyt kærlighedens alfabet

  Copenhagen Pride nærmer sig, og som optakt er lgbt+ ungdom gået i gang med en kampagne, hvor Agency Spring x Zupa har udviklet et nyt kærlighedens alfabet.

  13. august 2018
 • Arla løb en gigant-risiko

  Med ”Mælk uden Mælk”-kampagnen løb Arla en kæmpe risiko. En markedsleder bør altid tænke sig ekstra om, når man som Arla vil ”informere” danskerne om, at der er mange sandheder om mælk, mener Jacob Holst Mouritzen fra Mindshare.

  10. august 2018
 • Ny kampagne skal få unge til tandlægen

  Unge hader dårlig mundhygiejne, men dropper tandlægen. Det paradoks skal en ny tegnefilmkampagne signeret et lille Grenå-bureau – som bejler til landets mindre tandklinikker – gøre op med.

  07. august 2018
 • Gjensidige bliver fødselshjælper

  Et af Nordens største forsikringsselskaber, Gjensidige, går nye marketingveje og forbereder vordende forældre til fødslen ved hjælp af Virtual Reality (VR). Se med her.

  02. august 2018
 • Katjes bag kulørt vegetar-kampagne

  Slik-producenten Katjes er i luften med en kampagne, hvor der bejles til unge, kvindelige forbrugere med et lyserødt univers. Målet er at vise, at vegetarisk slik kan være farverigt, sjovt og lækkert.

  01. august 2018
 • Danske Spil sætter rekord med TV 2

  VM-fodboldfeberen raser – også selv om Danmark er ude - og det kan mærkes hos TV 2’s annoncører – fx afvikler Danske Spil netop nu den mest succesfulde enkeltstående kampagne i Oddsets historie.

  12. juli 2018
 • SPAR er ude med nyt univers

  Efter 2 år med brandplatformen ”En af de lokale” er SPAR nu klar til at præsentere næste kapitel i fortællingen om den lokale købmand med en ny, integreret kampagne, der har komikeren Anders Grau i hovedrollen. Another er stadig bureauet bag.

  12. juli 2018
 • Burger King – nu med brandbil

  Out of Home Medias bureau-konkurrence ”Stafetten” er i luften igen, og de første busser triller allerede rundt i bybilledet. En af dem er skabt af &Partner for Burger King – og den har vakt international opmærksomhed.

  12. juli 2018
 • Mercedes-kampagne har medvind

  Københavnerne er vilde med Mercedes-Benz’ nye koncept City Escapes, der giver mulighed for kvit og frit at låne en ny A-Klasse. Satsningen har genereret både salg og leasing – og Mercedes i Tyskland viser nu stigende interesse.

  11. juli 2018
 • Tag cyklen som i en Carlsberg-film

  Husker du Carlsbergs reklamefilm med skuespilleren Mads Mikkelsen, der i rollen som filosof cyklede gennem Københavns gader? Nu kan du selv tage en tur på en af de specialdesignede Velorbis-cykler – og få en kold øl efter turen. Yellow er bureau - ny film her.

  10. juli 2018
 • Folkekirkens Nødhjælp: Vi tog fejl

  Roskilde Festival er sådan cirka det mest aktuelle emne, man kan tage udgangspunkt i lige nu, hvis man vil have et budskab igennem – og det gør Folkekirkens Nødhjælp – ganske effektivt - igen i år. Se med her og hør hvorfor.

  04. juli 2018
 • Uncle global lead på Somersby

  Carlsbergs 10 år gamle cider-brand, Somersby, der i dag sælges i flere end 60 lande, skal repositioneres globalt – og Uncle Grey er lead bureau på opgaven. Se med her.

  03. juli 2018
 • Bureau bag ny webserie for Scandic

  Hotelkæden Scandic møver sig ind i Kødbyen, og i den forbindelse har kæden valgt - sammen med bureauet Hjaltelin Stahl - at bevæge sig ud af hotelverdenens normale marketing comfort zone. Se med her.

  02. juli 2018
 • Shopping center igen på pris-kurs

  De kan noget med marketing i Rødovre Centrum: Centeret er netop blevet nomineret til hele fem internationale priser ved shopping centrenes Oscar kaldet Solal Marketing Award.

  27. juni 2018
 • App forvandler had til kærlighed

  Jimmy Durmaz blev efter Sveriges VM-nederlag i weekenden udsat for racistiske angreb på bl.a. SoMe. Derfor har bureauet og virksomheden bag FulFiltret, der gør hadefulde ord kærlige, relanceret app'en.

  27. juni 2018