• Rambukken 2017 fortalt i billeder

  Visit Faroe Island, Sansir og Liquidsminds var de store vindere, da den danske marketingbranche i går fejrede landets bedste mediabureauer og mediaarbejder ved Årets Rambuk/Mediadagen 2017 på VEGA i København.

  22. september 2017
 • 7-Eleven hylder leverandører

  Især fire brands har gennem det seneste år især bidraget stærkt og nytænkende til at styrke 7-Elevens eget brand, og derfor har kæden hyldet dem med en pris. Se vinderne her.

  22. september 2017
 • Mads Mikkelsen er tilbage

  Skuespilleren Mads Mikkelsen skåler i din tipoldefars øl, når han tager endnu en magisk tur igennem Københavns gader på sin cykel. Det er trin 2 i kampagnen, der fejrer Carlsbergs 170 års fødselsdag.

  22. september 2017
 • Bureauer bygger LEGO-outdoor

  37.500 legoklodser er blevet til en outdoor-reklame i København for den nye animationsfilm LEGO Ninjago, der havde premiere i går. Vizeum og Posterscope står bag.

  22. september 2017
 • Gode historier skal sælge tæpper

  Jyske egetæpper vil via ”show it don’t tell it” positionere sig som ansvarlig virksomhed ud over ypperligt design og kvalitet. Brand Movers assisterer med strategien og eksekveringen i England, Tyskland og Frankrig.

  22. september 2017
 • Grand Prix uden mediebureau

  Ganske overraskende, men også retfærdigt, tildeltes ”Google Sheep View” Årets Rambuk Grand Prix. Og det til trods for, at kommunikationen var ren kreativitet og PR uden brug af et mediebureau.

  21. september 2017
 • Rambukken 2017: Her er vinderne

  Sansir, Liquidminds og Visit Faroe Islands blev de helt store triumfatorer, da vinderne af årets Rambuk-priser blev kåret ved Mediadagen 2017. Syv annoncører og 12 bureauer delte ni priser.

  21. september 2017
 • Marketing-hæder til B&O Play

  De har fanget et nyt og yngre segment – og stadig evnet at fastholde design og kvalitet. Sådan lyder en del af begrundelsen for, at B&O Play i dag modtager HBH Fondens markedsføringspris.

  21. september 2017
 • Bureau hitter med lamme-tv

  En kampagne for walisisk lammekød, skabt af reklame-bureauet Nørgård Mikkelsen, har skabt både dansk og udenlandsk opmærksomhed. Sågar BBC har omtalt det kreative danske ”Lambs LIVE”-projekt. Se med her.

  21. september 2017
 • Her er årets bedste radio-spot

  At lave gode radioreklamer kræver et særligt håndelag, og det har producer Lars Jul, som i år for tredje gang har vundet Prix Radio-trofæet for Årets Reklame – en slags radioreklamens Oscar på dansk grund. Lyt til vinderen her.

  20. september 2017
 • 8 danske bureauer i EM-finale

  Lovie Awards, der også kaldes web-EM, har offentliggjort årets finalister, og det tegner til at blive et rekordår med hele 15 danske arbejder i spil til priser. Ikke mindst Uncle Grey holder den danske fane højt.

  20. september 2017
 • Danskerne er blevet happy igen

  Optimismen boomer og den danske forbrugertillid er med 115 indekspoint nu på det højeste niveau, siden finanskrisen slog bunden ud af alting for snart ti år siden. Det viser Nielsens seneste Consumer Confidence Index.

  20. september 2017
 • Miinto rører ved følelserne

  Den danske modeplatform Miinto er i luften med den største marketingssatsning i virksomhedens historie – og en ganske bemærkelsesværdig en af slagsen. Kommunikation og strategi er skabt i samarbejde med &Co. Se ny film her.

  19. september 2017
 • Hvor er de kreative talenter?

  Det kan ikke være rigtigt, at The True Talent, TV 2’s talentpris, der er en del af The True Award-festen, hungrer efter flere indstillinger. Det her er jo en fin affyringsrampe for karrieren, så lad os høre branchens bedste danse på tasterne.

  18. september 2017
 • Bureau valgt til fødevare-branding

  Food Nation, et offentligt-privat partnerskab, der skal booste dansk fødevareeksport, har efter en pitch fundet det bureau, der skal brande indsatsen globalt. Se den første film her.

  18. september 2017
 • Hvad er Danmarks bedste firmanavn?

  Et godt firmanavn kan være guld værd, og den indsigt er omdrejningspunktet i en ny kampagneaktivitet fra Krak, hvor Danmarks bedste af slagsen skal kåres. Patchwork er bureaupartner.

  18. september 2017
 • Øl-brand i musikalsk gavehumør

  Royal Beer har stærke marketing-rødder i musikken, og i dag indleder brandet i samarbejde med Universal Music jagten på den artist, der skal have dette års Spinnup Legat.

  18. september 2017
 • Hvor svært kan det være?

  FREDAGSFILM: Den største kampagnesatsning nogensinde inden for handicap-idræt herhjemme er i luften. Den rummer bl.a. en stærk film, der allerede har fået virale vinger. Bureauet Sincera står bag. SE MED HER

  15. september 2017
 • Annoncøren skal i arbejdstøjet

  For at lette og smidiggøre samarbejdet mellem bureauer og annoncører, har Kreativitet & Kommunikation skabt en række anbefalinger til køb af kommunikationsydelser. Forventningsafstemning er nøgleordet.

  15. september 2017
 • Sidste udkald til Rambukken

  Mediadagen løber af stablen i VEGA på torsdag, hvor faglig inspiration blandes med kåringen af de bedste mediebureauer og annoncører. Der er kun få pladser tilbage, hvis du ønsker at blande mediestrategi med festivitas.

  15. september 2017