Courses tabs

Der er ikke noget indhold i denne kategori

Vælg venligst en anden kategori
 • Her er de bedst omtalte brands i DK

  LEGO topper for femte år i træk YouGovs liste over de brands, der får mest positiv omtale. REMA 1000 og Netflix er dog lige i hælene, mens tech-giganter som Apple og Samsung rutsjer ned ad listen.

  18. januar 2017
 • Zulu prøver kræfter med VR

  TV 2 Zulu er i luften med en VR-film, der bl.a. skal markedsføre sidste sæson af den populære serie Sjit Happens, som ikke mindst er blevet lidt af et hit på TV 2 Play.

  18. januar 2017
 • Nyt bureau til bank-app

  Danske Lunar Way, der står bag bank-app’en af samme navn, har valgt nyt bureau. De første resultater er en ny visuel identitet - og en kampagne, der er i luften nu. Se med her.

  18. januar 2017
 • Voldborg går viralt for HK

  En ny kampagne fra HK adresserer usikkerheden omkring pensionsalderen. I front står vejr-fænomenet Voldborg - og kampagnen har på blot en uge haft et estimeret organisk reach på over en million. Revolt er bureauet bag.

  17. januar 2017
 • Influencer-kampagne gav pote

  MediaCom har styrket Influencer-kompetencerne, og det har skabt fine resultater for flere kunder. Fx har en kampagne på mediet Musical.ly med stor succes promoveret filmen ”SYNG” for United International Pictures.

  17. januar 2017
 • Reklamer booster BNP

  Der er rigtig mange arbejdspladser og økonomisk gevinst i reklameindustrien og de ringe, den skaber, siger Deloitte i en ny analyse om værdien af reklamer på tværs af EU’s markeder.

  16. januar 2017
 • Behov for en østrogen-revolution

  Online shopping herhjemme er gennemsyret af mænd og maskulin tankegang. Det koster på bundlinjen. Der er brug for en østrogen-revolution, mener den tidligere online marketingchef Jonathan Løw.

  16. januar 2017
 • Er det mon fremtidens reklame?

  FREDAGSFILM: Bureauet Butter lancerer i dag en Virtual Reality-installation for vodkamærket I AM VODKA, som det koster penge at opleve. Målet er bl.a. at gentænke, hvad reklame egenlig er. SE MED HER.

  13. januar 2017
 • Super Bowl i ny reklame-rekord

  Hvis du har 35 millioner kroner til overs på reklamebudgettet, så skulle der være et par enkelte ledige 30 sekunders slots ved dette års udgave af USA’s største sports-event: Super Bowl.

  13. januar 2017
 • Nyt bureau bag camping-kampagne

  Et nyt bureau, der består af erfarne profiler fra Kunde & Co, står bag en ny Vacansoleil-kampagne, der skal få flere danskere til at tage på campingferie. Se med her.

  13. januar 2017