Courses tabs (CT)

 • Citroën ER Leth at elske

  En tv-dreven kampagne skabt af Kunde & Co har allerede givet gode resultater for Citroën, der sælger 52 procent flere biler i januar. Det er en næse til kritikerne, der nedsablede brugen af Tour de France-eksperten.

  22. marts 2018
 • Bureau giver demens et twist

  Danmark skal være foregangsland for bedre forhold for demente og deres pårørende, og Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark har derfor valgt at indgå samarbejde med et bureau. Ny kampagne lige om hjørnet.

  21. marts 2018
 • Storsponsorat til esport-stjerner

  Esport-stjernerne fra Astralis har scoret sin hidtil største sponsoraftale. Denne gang med tyske eSports.com. Aftalen løber over tre år og er på et ”flot, tocifret millionbeløb i kroner”.

  21. marts 2018
 • Air France driller de billige

  Luftfartsselskabet Air France er i luften med en kampagne, der prikker lidt til lavprisselskaberne i branchen. Se filmen her.

  20. marts 2018
 • Reklamegiganter i fælles kampagne

  Verdens seks største bureaunetværk og Google er gået sammen om en global influencer- og video-båren kampagne til støtte for FN’s 17 verdensmål. Se med her.

  20. marts 2018
 • Det nye sort bag grøn satsning

  Det nordjyske bureau Det nye sort vandt sidste år en pitch om at udvikle en grøn identitetskampagne til Aalborg Kommune. Nu er kampagnen i luften – med bl.a. nyt logo og ny film. Se med her.

  20. marts 2018
 • Her er kvindernes favorit-brands

  LEGO, Rema 1000 og MobilePay topper listen over danske kvinders favoritbrands i fjor, hvor Top 10 ellers generelt domineres af brands fra fødevarebranchen. Danske mænd er mere til bil-brands.

  20. marts 2018
 • Rederi udvider bureau-samarbejde

  Scandlines har fået tag i danskerne via et utraditionelt marketingværktøj, og nu øger rederiet investeringerne i content marketing, social og digital aktivering. Det betyder flere opgaver til bureau-partneren.

  19. marts 2018
 • Nyt værktøjs-brand har godt fat

  Private labels vinder også frem på B2B-fronten. Fx har grossistkæden Carl Ras på mindre end et år fået godt fat med det nye værktøjsbrand Stroxx. Cool Gray har været bureaupartner.

  19. marts 2018
 • Formel 1 i global kampagne-debut

  For første gang nogensinde går Formel 1 ud i en global marketing-kampagne i eget navn. Målet er at gøre sporten mere tilgængelig for en bredere fanskare. Wieden & Kennedy står bag kampagnefilmen. Se med her.

  19. marts 2018
 • Digitalt salg på dagsordenen, tak

  Der er masser af kommercielle muligheder at hente ved at digitalisere salget. Men undersøgelser viser, at danske virksomheder halter bagefter, og skal mulighederne gribes, er det er en fælles opgave for salg og marketing.  

  16. marts 2018
 • Her er Telias nye kampagne

  Hvad gør et selskab, hvis kunder allerhelst ville være fri - ikke kun for selve selskabet, men for hele branchen? Det har teleselskabet Telia og Hjaltelin Stahl et bud på. Dugfrisk kampagne i luften i dag. Se med her.

  15. marts 2018
 • Smælk udskiftes med smiley'er

  Arla dropper det udskældte smælk-univers og relancerer i stedet sin skolemælk i et nyt design, hvor smiley'er er omdrejningspunktet. Agency Spring er bureauet bag.

  15. marts 2018
 • Poetisk kampagne for dansk film

  Producentforeningen lancerer en ny kampagne for dansk film med flere kendte skuespillere i hovedrollerne. Stupid Studio, med tidligere DR-direktør Lars Grarup i spidsen, er bureauet bag. Se med her.

  15. marts 2018
 • Dansk bureau går globalt for IKEA

  Med kommunikations-hjælp fra et dansk bureau ruller IKEA netop nu en ny kollektion ud globalt. Kollektionen bærer det passende navn “Innehållsrik” og er skabt i samarbejde med kvinder i udsatte områder i Indien. Se med her.

  14. marts 2018
 • Google forbyder krypto-reklamer

  Google fjernede over tre milliarder ”bad ads” fra nettet i fjor og skærper kampen mod dårlige netoplevelser yderligere. Bl.a. med et forbud mod kryptovaluta-reklamer.

  14. marts 2018
 • Fornem marketing-hæder til TV 2

  TV 2 Marketing er kåret som ”Marketing Team of the Year” ved Promax, der er broadcaster-verdenens svar på Oscar-festen. ”Alt det vi deler”-kommunikationen trak fem af elleve TV 2-priser, og bureauet bag, &Co, blev ”Agency of the Year”.

  14. marts 2018
 • Hæder til Carlsbergs 1883-lancering

  Lanceringen af Carlsbergs 1883-øl er gået forrygende. Forleden løb den med Publikumsprisen ved Mærkevareleverandørernes årlige awardshow, hvilket glæder den danske Marketing Manager.

  13. marts 2018
 • Menneske over teknologi

  Teknologi er ikke længere løsningen på de udfordringer, vi møder som brands og som virksomheder. Teknologien skal fungere, men løsningen skal findes i det menneskelige. 

  13. marts 2018
 • Ishockey-VM sælges bedst online

  Efter et indledende skud i bøssen på TV 2, er det primært online-kanalerne, der skal markedsføre ishockey-VM i Danmark. Og online er det primært Facebook, og i mindre grad YouTube og Google Adwords. Bureauet Another assisterer.

  13. marts 2018