Articles tabs

Courses tabs (CT)

 • Reklamebureauet er dødt. Længe leve brandbureauet

  Det digitale indtog og fremkomsten af nye nichebureauer, har udfordret reklamebureauernes position. I afmagt udøves alverdens krumspring for at tilbagevinde tabt terræn fra specialistbureauerne. Men i stedet burde reklamebureauerne måske vende blikket indad og spørge, hvad de egentligt selv er specialister i? 

  08. august 2018
 • Arbejder du med gamle SEO data?...

  ...så kommer SEO-ekspert i dagens klumme med fem gode grunde til, hvorfor du skal lave en søgeordsanalyse nu. 

  03. august 2018
 • Har du forstået konsekvensen af forbrugernes mobil-afhængighed?

  Danskernes mobile forelskelse har drastiske konsekvenser for alle medievirksomheder og annoncører, men få udnytter mulighederne, lyder det bl.a. fra Mediabrands’ Michael Ingemann i dagens klumme.

  02. august 2018
 • Messaging mellem brugere og brands eksploderer

  Brugerne på sociale kanaler skriver direkte til virksomheder som aldrig før. Det betyder et skift i forventninger til, hvad virksomhederne skal kunne svare på – og hvordan, lyder det fra dagens klummeskribent.

  01. august 2018
 • Reklamer keder forbrugerne

  I dag er reklameblokken fyldt med kedsommelige tv-spots, som forsøger at overgå hinanden i disciplinen ”Hvem kan råbe den laveste pris højest?” Det kan gøres bedre, mener Bilkas marketingchef.

  31. juli 2018
 • Efter GDPR, skandale og EU-dom: Hvad er ændret?

  KLUMME: Hvad betyder GDPR-implementering og “techlash” i kølvandet på bl.a. Cambridge Analytica-sagen for SoMe-ansvarlige i praksis? Og hvad med EU-dommen om Facebook-sider? Få status på Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube og Twitter – og samtykke - her. 

  11. juli 2018
 • Nu skal du spørge om lov, før du deler

  Content ID filter på alle uploads til sociale platforme og en afgift på hyperlinks, det er, hvad du kan "glæde" dig til, hvis EU's copyright lovgivning bliver stemt igennem den 5. juli, advarer dagens klummeskribent.

  29. juni 2018
 • Hyperrelevante brands er sjældne

  Dine kunder er klar til at forlade dig for en hyper-relevant bejler. 58 pct. af dine kunder vil forlade dig, hvis du ikke skræddersyr kundernes oplevelser.

  26. juni 2018
 • Hvad betyder kunden i centrum?

  Alle siger, de sætter i kunden i centrum, men læser man fx Trustpilot bliver man bedrøvet over afstanden mellem det, virksomhederne siger, og det kunderne oplever, lyder det fra dagens klummeskribent. 

  22. juni 2018
 • Hvem vinder digitale løver i Cannes?

  Kim Jong Andersen, også kendt som Bamsen, kommer igen i år med sit bud på digitale projekter, der vil blive belønnet med de eftertragtede løver ved VM i reklame, Cannes Lions. Se med her.

  18. juni 2018
 • Hvad er et leadbureau?

  Et leadbureau kommer med et uvildigt, holistisk blik på brandet. Kanaler og kreative løsninger kommer først til diskussion derefter, mener Miriam Plon Sauer fra Another.

  15. juni 2018
 • Om Informations ultrakorte FB-exit

  Hvis du vil kimse ad den moderne verdens, og Facebooks, fortrædeligheder, så vær højlydt. Også når du kommer tilbage, lyder det fra dagens klummeskribent.

  11. juni 2018
 • Da dagbogen blev big business

  Den tidligere personlige dagbog aka bloggen/vloggen er blevet big business, og det stiller både øgede krav til influencerne og de bureauer og virksomheder, der samarbejder med dem. 

  05. juni 2018
 • Unilever sætter grøn standard

  Det bliver virksomheder som Unilever, der viser vejen mod en bæredygtig verden. Og medarbejderne vil elske det og levere engagement og innovation, mener Lene Hjorth fra Jyske Bank.  

  31. maj 2018
 • Omnichannel-koks = sure kunder

  Virksomheder yder multichannel-support via en række kanaler, når kunderne vil kontakte virksomheden. Omnichannel går skridtet videre og lader data flyde frit mellem de forskellige kanaler, så der rent faktisk er et sammenspil. 

  31. maj 2018
 • Her er 13 læringer fra Facebooks HQ

  Mark Allerup fra performance marketing-bureauet Quisma har tilbragt tre intensive dage i Facebooks hovedkvarter i Silicon Valley. Her deler han de 13 vigtigste takeaways fra besøget.

  30. maj 2018
 • Sådan får du mere ud af dine Facebook-annoncer

  I forbindelse med sit nylige besøg hos Facebooks HQ i Silicon Valley, har Mark Allerup fra Quisma samlet ni konkrete tips til, hvordan du får mere ud af din Facebook-annoncering.

  30. maj 2018
 • Hvis bare B2B-virksomheder gad at lytte til deres kunder

  Danske B2B-virksomheder lytter ikke (nok) til deres kunder og forbrugere. I den naive tro om, at der alligevel ikke bliver talt om B2B-brands, vender alt for mange B2B-virksomheder det døve øre til den digitale snak, som de ellers med fordel kan tage del af det. 

  29. maj 2018
 • Affiliate Marketing: fra one-stop til værdiskaber

  Affiliate Marketing bruges efterhånden flittigt af marketing overalt i verden. Men hvad ligger der i det hele taget til grund for Affiliate Marketings eksistens, hvordan har den udviklet sig – og har den en udløbsdato i sin nuværende form?

  25. maj 2018
 • Tid til næste digitale opgradering?

  I mange år har kreative kompetencer været nok, når en virksomhed skulle vælge bureaupartner. Sådan er det ikke længere. I en stadig mere digital verden skal reklamebureauernes digitale kompetencer opgraderes.

  24. maj 2018