Articles tabs

Courses tabs (CT)

 • Tillid er det nye konkurrence-parameter

  Forbrugernes tillid til virksomheder og brands bliver fremtidens konkurrenceparameter, mener Salesforces nordiske Head of Marketing, der i denne klumme forklarer, hvorfor det skaber en udfordring, man ikke bør sidde overhørig.

  16. august 2018
 • Sådan når du gratis ud til millioner

  De første fem måneder af 2018 har Sprout været eksponeret for op mod 165 mio. brugere på de sociale medier. Uden at bruge en krone. Sprouts kommunikationschef fortæller her, hvordan og hvad der skal til for at komme i gang.

  16. august 2018
 • Nyt medieforlig - hvad skal annoncørerne holde øje med?

  Der blev indgået et nyt medieforlig kort før sommerferien. Hvad bør interessere annoncører og deres bureauer heri? Det kommer Jakob Olsen, Head of Brodcast fra IUM, med sine bud på i dagens klumme.

  15. august 2018
 • Reklamebureauet er dødt. Længe leve brandbureauet

  Det digitale indtog og fremkomsten af nye nichebureauer, har udfordret reklamebureauernes position. I afmagt udøves alverdens krumspring for at tilbagevinde tabt terræn fra specialistbureauerne. Men i stedet burde reklamebureauerne måske vende blikket indad og spørge, hvad de egentligt selv er specialister i? 

  08. august 2018
 • Arbejder du med gamle SEO data?...

  ...så kommer SEO-ekspert i dagens klumme med fem gode grunde til, hvorfor du skal lave en søgeordsanalyse nu. 

  03. august 2018
 • Har du forstået konsekvensen af forbrugernes mobil-afhængighed?

  Danskernes mobile forelskelse har drastiske konsekvenser for alle medievirksomheder og annoncører, men få udnytter mulighederne, lyder det bl.a. fra Mediabrands’ Michael Ingemann i dagens klumme.

  02. august 2018
 • Messaging mellem brugere og brands eksploderer

  Brugerne på sociale kanaler skriver direkte til virksomheder som aldrig før. Det betyder et skift i forventninger til, hvad virksomhederne skal kunne svare på – og hvordan, lyder det fra dagens klummeskribent.

  01. august 2018
 • Reklamer keder forbrugerne

  I dag er reklameblokken fyldt med kedsommelige tv-spots, som forsøger at overgå hinanden i disciplinen ”Hvem kan råbe den laveste pris højest?” Det kan gøres bedre, mener Bilkas marketingchef.

  31. juli 2018
 • Efter GDPR, skandale og EU-dom: Hvad er ændret?

  KLUMME: Hvad betyder GDPR-implementering og “techlash” i kølvandet på bl.a. Cambridge Analytica-sagen for SoMe-ansvarlige i praksis? Og hvad med EU-dommen om Facebook-sider? Få status på Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube og Twitter – og samtykke - her. 

  11. juli 2018
 • Nu skal du spørge om lov, før du deler

  Content ID filter på alle uploads til sociale platforme og en afgift på hyperlinks, det er, hvad du kan "glæde" dig til, hvis EU's copyright lovgivning bliver stemt igennem den 5. juli, advarer dagens klummeskribent.

  29. juni 2018
 • Hyperrelevante brands er sjældne

  Dine kunder er klar til at forlade dig for en hyper-relevant bejler. 58 pct. af dine kunder vil forlade dig, hvis du ikke skræddersyr kundernes oplevelser.

  26. juni 2018
 • Hvad betyder kunden i centrum?

  Alle siger, de sætter i kunden i centrum, men læser man fx Trustpilot bliver man bedrøvet over afstanden mellem det, virksomhederne siger, og det kunderne oplever, lyder det fra dagens klummeskribent. 

  22. juni 2018
 • Hvem vinder digitale løver i Cannes?

  Kim Jong Andersen, også kendt som Bamsen, kommer igen i år med sit bud på digitale projekter, der vil blive belønnet med de eftertragtede løver ved VM i reklame, Cannes Lions. Se med her.

  18. juni 2018
 • Hvad er et leadbureau?

  Et leadbureau kommer med et uvildigt, holistisk blik på brandet. Kanaler og kreative løsninger kommer først til diskussion derefter, mener Miriam Plon Sauer fra Another.

  15. juni 2018
 • Om Informations ultrakorte FB-exit

  Hvis du vil kimse ad den moderne verdens, og Facebooks, fortrædeligheder, så vær højlydt. Også når du kommer tilbage, lyder det fra dagens klummeskribent.

  11. juni 2018
 • Da dagbogen blev big business

  Den tidligere personlige dagbog aka bloggen/vloggen er blevet big business, og det stiller både øgede krav til influencerne og de bureauer og virksomheder, der samarbejder med dem. 

  05. juni 2018
 • Unilever sætter grøn standard

  Det bliver virksomheder som Unilever, der viser vejen mod en bæredygtig verden. Og medarbejderne vil elske det og levere engagement og innovation, mener Lene Hjorth fra Jyske Bank.  

  31. maj 2018
 • Omnichannel-koks = sure kunder

  Virksomheder yder multichannel-support via en række kanaler, når kunderne vil kontakte virksomheden. Omnichannel går skridtet videre og lader data flyde frit mellem de forskellige kanaler, så der rent faktisk er et sammenspil. 

  31. maj 2018
 • Her er 13 læringer fra Facebooks HQ

  Mark Allerup fra performance marketing-bureauet Quisma har tilbragt tre intensive dage i Facebooks hovedkvarter i Silicon Valley. Her deler han de 13 vigtigste takeaways fra besøget.

  30. maj 2018
 • Sådan får du mere ud af dine Facebook-annoncer

  I forbindelse med sit nylige besøg hos Facebooks HQ i Silicon Valley, har Mark Allerup fra Quisma samlet ni konkrete tips til, hvordan du får mere ud af din Facebook-annoncering.

  30. maj 2018